Ez a film új bizonyíték lehet az UFO-k létezésére?
M@x: nem kene az egesz "UFO eszlelesek" topicot a "Humor" altopicjava tenni? Szolj a moderatornak, biztosan segit.
Gyakorlatilag azert akadtal ki (fiatalosabban: feszültel bele XD ), mert a srac egy a megszokottnal is gagyibb kamu videot osztott meg velünk?
Inkabb kemleld az eget, hatha lemaradsz valamiröl ;)
Én egyébként hiszek a földönkívüli élet létezésében, vagy annak lehetőségében.
Követem az eseményeket, például az exobolygók felfedezését is, amelyeket például a Kepler űrtávcsővel nemrégiben fedeztek fel.
Ezek közül a bolygók közül több a lakható zónában kering.
Érdeklődéssel hallgattam nemrégiben a cianobaktériumokkal kapcsolatos felfedezést, és a legújab bejelentéseket is.
Mindössze nehezen hihetőnek tartom, hogy a földkerekség legérdekesebb része a magyar tanyavilág, és hogy több milliárd fényév távolából is energiát, és időt nem sajnálva ide járnak az intelligens földönkívüli civilizációk, hogy a magyar kukoricásokban, földutakon, és elhagyatott üzemekben keressék a kapcsolatot a legintelligensebb földlakókkal, akik a magyar biztonsági őrök, és parasztbácsik.
Ezt a videot pedig csak azért tettem be, mert azt gondoltam, hogy más is értékeli.
Nem tévedtem.
Ufo-k biztosan vannak, valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!