Érdekes leleplező film a holdról. Te mit gondolsz? Hallottál már erről? (VIDEO)
Zoltánkvantumfizikus kérdése:
Egy érdekes magyar felíratos filmre hívnám fel a figyelmed és szeretném, ha megosztanád véleméyned és a benned ébredő gondolatokat.
Igen érdekes, leleplező video ez a holdról. Talán mégsem minden úgy van, ahogy tanultuk az iskolákban. Egyre több jel utal arra, hogy ez egy mesterséges képződmény és egy idegen faj építette. A nasa próbálja a képeket cenzúrázni, satírozni, átszinezni. Ebben sok sikert értek el, hiszen csak kevesekhez jutott el ez a lenyűgöző film, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
Kellemes délutáni időtöltés. Jó szórakozást !
http://www.youtube.com/watch?v=zZ_gLn9LBMs
31 19
ÁÁÁÁÁÁ,TUDTAMN!!!!!Tudtam hogy az egész végén az lesz,hogy valami David Icke-os hülye,üreges Hold sztorit fognak előhozni!Tudtam!Bocsánat hogy nem kezdek bele ecsetelni,hogy miért nem lehet üreges a Hold,de ha elkezdeném holnap se érnék ennek a sza...filmnek a végére.
És ez a "Zoltánkvantumfizikus kérdése" volt!!!
Anyám, borogass!
31 perc 45
Ezt a baromságot mreg melyik pincelakó faxverő majom találta ki?A hold nagyjából 4 milliárd éves lehet,ugyanis megnézték annak a körülbelül 300 kg Holdkőnek az oxigén izotópos adatait,és tökéletesen egyezik a Földön található oxigén izotóp koncentrációval,tehát a Hold,földi anyagból van.Ez abból az elméletből származik,mely legjobban leírja a Hold kialakulását.Az elmélet azt állítja hogy nagyjából 4 milliárd éve,a kezdeti naprendszerben egy nagyjából Mars méretű planetezimál becsapódott,csak súrolva a Földet.Ez választ ad a Hold anyagának kérdésére,és egyben a Föld tengelyének.,az ekliptikához mért merőlegeshez képesti 23,5 fokos eltérésére.
Amit 41 környékén dumál az űrliftekről az hülyeség.Az űrliftek egyszerűen halálraítélt ötletek,és már semmilyen komoly tudományios fejlesztés nem kapcsolódik hozzájuk.Egyszerűen kivitelezhetetlenek.Vegyük csak a sima űrlift elképzelést,ami annyit tesz hogy mondjuk egy föld körül befogott kisbolygóra terveznek,egy a Földdel összekötő űrliftet.Itt már alapból ott kezdődnekna bajok hogy hogyan viselné el a szelet,illetve a Föld forgásából adódó coroli erő is befolyásolná.Erre még az olyan erős,de mégis hajlékony anyagok se lennének alkalmasak,mint a szénszálak.De ott van az is hogy nem minden légköri réteg viselkedin ugyanúgy.Van ahol a hőmérséklet hirtelen lezuhan -40 C köré,máshol meg pár száz fokra felszökik.És a légkör sűrűsége,és tartalma (jégtűk,vízcseppek,por) is számottevőek.
Az pedig hogy a Földet egy űrliftel összekössük a Holddal,egyenesen nevetséges.Már itt megbukik hogy a Föld hold távolság nem állandó,csak kerekített átlag értéke van (kb:384 000 km).Tehát szétszakadna az űrlift.A másik meg hogy a Hold az sokkal lassabban kerüli meg a földet,mint ahogy a Föld egyet fordul a tengelye körül.Szó szerint,a Föld elforog a Hold alatt.Szóval a gép vagy kiszakadna a Földből,vagy a Földön elfeküdne.
Bocsánat kérdező de nem tudom betartani a szavamat.Már kifáradtam.Remélem holnap majd lesz elég erőm folytatni az érvelést,és egyáltalán elég erőm hogy tovább nézzem ezt a borzalmat.Azért remélem elégé részletes,áttekinthető,és érthető voltam.
És az a kis rovar aki minden válaszomat lepontozta:
-először is , kérlek ozd meg velünk tudásodat,ha már ilyen okos vagy.
-Másodszor pedig szarjál sünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!