Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Érdekes leleplező film a...

Érdekes leleplező film a holdról. Te mit gondolsz? Hallottál már erről? (VIDEO)

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése:

Egy érdekes magyar felíratos filmre hívnám fel a figyelmed és szeretném, ha megosztanád véleméyned és a benned ébredő gondolatokat.

Igen érdekes, leleplező video ez a holdról. Talán mégsem minden úgy van, ahogy tanultuk az iskolákban. Egyre több jel utal arra, hogy ez egy mesterséges képződmény és egy idegen faj építette. A nasa próbálja a képeket cenzúrázni, satírozni, átszinezni. Ebben sok sikert értek el, hiszen csak kevesekhez jutott el ez a lenyűgöző film, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

Kellemes délutáni időtöltés. Jó szórakozást !

http://www.youtube.com/watch?v=zZ_gLn9LBMs

2013. máj. 25. 16:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%
30 percnél és 45 másodpercnél járok.Előzőleg is tudtam volna közbeszólni,de én inkább a Holddal,és nem a politikával kapcsolatos dolgokra figyelnék.Nos:Kétszer is visszahallgattam,hogy nem vagyok -e hülye.Mert moikor először att olvastam hogy a HOLDON majd egy órán át hallatszott a koccanás,nem akartam elhinni.Ekkora baromságot hogy lehet állítani?Csak levegőben (vagy akármilyen vákuumnál jóval sűrűbb közegben mint gázok,folyadékok) terjed a hang.A Hold a semmi légkörével,képtelen hangot előállítani.Öcsém...Hát ezektől tényleg eltitkoltak egy csomó mindent...Főleg a 10-es fizikakönyvet.
2013. máj. 25. 17:34
 12/41 anonim ***** válasza:
86%

31 19

ÁÁÁÁÁÁ,TUDTAMN!!!!!Tudtam hogy az egész végén az lesz,hogy valami David Icke-os hülye,üreges Hold sztorit fognak előhozni!Tudtam!Bocsánat hogy nem kezdek bele ecsetelni,hogy miért nem lehet üreges a Hold,de ha elkezdeném holnap se érnék ennek a sza...filmnek a végére.

2013. máj. 25. 17:37
 13/41 anonim ***** válasza:
86%
Még jó, hogy elolvastam a kommenteket ezután eszem ágában sincs megnézni, mert valami idióta f@szságai megint... Remélem nincs olyan idióta aki felszopja ezeket a f@szságokat mint amik a videóba vannak...
2013. máj. 25. 17:47
 14/41 anonim ***** válasza:
86%

És ez a "Zoltánkvantumfizikus kérdése" volt!!!

Anyám, borogass!

2013. máj. 25. 17:52
 15/41 anonim ***** válasza:
88%

31 perc 45

Ezt a baromságot mreg melyik pincelakó faxverő majom találta ki?A hold nagyjából 4 milliárd éves lehet,ugyanis megnézték annak a körülbelül 300 kg Holdkőnek az oxigén izotópos adatait,és tökéletesen egyezik a Földön található oxigén izotóp koncentrációval,tehát a Hold,földi anyagból van.Ez abból az elméletből származik,mely legjobban leírja a Hold kialakulását.Az elmélet azt állítja hogy nagyjából 4 milliárd éve,a kezdeti naprendszerben egy nagyjából Mars méretű planetezimál becsapódott,csak súrolva a Földet.Ez választ ad a Hold anyagának kérdésére,és egyben a Föld tengelyének.,az ekliptikához mért merőlegeshez képesti 23,5 fokos eltérésére.

2013. máj. 25. 17:58
 16/41 anonim ***** válasza:
90%
Ma sajnos nincs lehetőségem megnézni, de holnap megfogom. Ahogy olvasom a hszeket nagy baromság lehet. Azt hiszem maradok a pár éves csillagászati tanulmányaim alatt megismerteknél, meg a valós észleléseim eredményienél a film után is. Nem hiába ezeket komily emberek kutatták írták le, meg ugye a saját tapasztalatok. Mindenesetre szórakoztató lehet. :D majd kiderül.
2013. máj. 25. 18:03
 17/41 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező! És te kvantumfizikusként (hahaha) hallottál már a gravitációról?
2013. máj. 25. 18:09
 18/41 anonim ***** válasza:
90%

Amit 41 környékén dumál az űrliftekről az hülyeség.Az űrliftek egyszerűen halálraítélt ötletek,és már semmilyen komoly tudományios fejlesztés nem kapcsolódik hozzájuk.Egyszerűen kivitelezhetetlenek.Vegyük csak a sima űrlift elképzelést,ami annyit tesz hogy mondjuk egy föld körül befogott kisbolygóra terveznek,egy a Földdel összekötő űrliftet.Itt már alapból ott kezdődnekna bajok hogy hogyan viselné el a szelet,illetve a Föld forgásából adódó coroli erő is befolyásolná.Erre még az olyan erős,de mégis hajlékony anyagok se lennének alkalmasak,mint a szénszálak.De ott van az is hogy nem minden légköri réteg viselkedin ugyanúgy.Van ahol a hőmérséklet hirtelen lezuhan -40 C köré,máshol meg pár száz fokra felszökik.És a légkör sűrűsége,és tartalma (jégtűk,vízcseppek,por) is számottevőek.

Az pedig hogy a Földet egy űrliftel összekössük a Holddal,egyenesen nevetséges.Már itt megbukik hogy a Föld hold távolság nem állandó,csak kerekített átlag értéke van (kb:384 000 km).Tehát szétszakadna az űrlift.A másik meg hogy a Hold az sokkal lassabban kerüli meg a földet,mint ahogy a Föld egyet fordul a tengelye körül.Szó szerint,a Föld elforog a Hold alatt.Szóval a gép vagy kiszakadna a Földből,vagy a Földön elfeküdne.

2013. máj. 25. 18:22
 19/41 anonim ***** válasza:
81%

Bocsánat kérdező de nem tudom betartani a szavamat.Már kifáradtam.Remélem holnap majd lesz elég erőm folytatni az érvelést,és egyáltalán elég erőm hogy tovább nézzem ezt a borzalmat.Azért remélem elégé részletes,áttekinthető,és érthető voltam.

És az a kis rovar aki minden válaszomat lepontozta:

-először is , kérlek ozd meg velünk tudásodat,ha már ilyen okos vagy.

-Másodszor pedig szarjál sünt.

2013. máj. 25. 18:25
 20/41 anonim ***** válasza:
3%
Jaj a csúnya rossz ufóhívők lepontozták a válaszaimat :'-(
2013. máj. 25. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!