Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok készítenétek UFO...

Szkeptikusok készítenétek UFO felvételeket amit már annyiszor ígértetek?

Figyelt kérdés

Az összes ufó kérdésnél mindig beírja valaki, hogy ilyen-olyan felvételeket könnyű megcsinálni, pár perc alatt az egészet össze tudjátok ütni stb., nos természetesen ezt már 45234x hallottam, de még egyszer sem láttam a kész videókat. De mivel időtök van ide írni, úgy hogy még a téma sem érdekel, akkor gondolom a napotokból rászántok egy hiteles ufó videó készítésére, mert mint mondtátok csak pár perc összedobni! Várom a munkákat belinkelve, amiket persze nem a paintbe csináltatok. Hisz olyan könnyű megcsinálni!

(természetesen itt nem arra célzok hogy a youtube ufos videók megingadhatatlan bizonyítékok és nem lehet köztük csalás)

2013. máj. 16. 17:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%

"Az ufóhívők követelődznek hamis videókért tőlünk"

Ilyen az amikor a nyúl viszi a vadászpuskát. :)

2013. máj. 17. 09:14
 32/39 anonim ***** válasza:
58%

Nagy nap ez az UFO-hívők számára! Beégtek a szkeptikusok.

"Lelepleződött a szkeptikus ármány!

Orbán Viktor miniszterelnök a brüsszeli NATO csúcs után fogadta a GYK Ezotéria rovatának ufológus képviselőit. A személyes találkozóra abból az alkalomból került sor, hogy végre lelepleződött a szkeptikus droidok álnok ármánykodása, akik képtelenek voltak hamis UFO videót produkálni a széles látókörű UFO-hívők ravasz felhívására.

A találkozó után tartott kétoldalú megbeszélésen szó volt a reptoid befolyás magyar bölcsődékre való kiterjesztéséről, az UFO-magyar titoktartási szerződés meghosszabbításáról, és persze a GYK Ezotéria ismeretterjesztő rovatban való szélesebbkörű részvételről."

Képünk az eseményen készült:

[link]

2013. máj. 17. 11:21
 33/39 anonim ***** válasza:

marcsika , gyurika !

na erre mit léptek???

droidozó , trollkodó kisiskolások XDXD

itt a bizonyíték h lepaktált a kormány a reptoidokkal...XDXD

holnap már a blikk is erről szól, h a gyakori kérdéseken milyen kép jelent meg!

2013. máj. 17. 12:26
 34/39 anonim ***** válasza:
DE EZ NEM REPTOID, EZ EGY ALIEN!!
2013. máj. 17. 12:53
 35/39 anonim ***** válasza:

reptoid allien egyre megy!

az összes csak az ilyen marcsika dzsodrzsoka fejében motoszkál max.

2013. máj. 17. 13:15
 36/39 anonim ***** válasza:

Az alienek reptilián illuminátus alakváltók.

Ezernyi bizonyíték van rá. Barlangrajzok és százezer éves feljegyzések, valamint használati tárgyak Made in Atlantis felirattal.

2013. máj. 17. 13:37
 37/39 A kérdező kommentje:

"marcsika , gyurika !

na erre mit léptek???

droidozó , trollkodó kisiskolások XDXD "

Mi vagyunk a kisiskolások, de te írsz húsz millió ikszdét mint egy kis tizenéves hülyegyerek.

"Miért akarsz minket, normális embereket ennyire meggyőzni? Ráadásul ennyire erőszakosan?..esztelen vergődés és buta agresszió"

Mond a szkeptikusoknak, akik ezt csinálják. Nem feltünő hogy ironizálok és csak azt írom amit ők szoktak minden ufos kérdéshez?

"másrészről, arra nem gondolsz, hogy az időt hasznosabban is el lehet tölteni? Munka után, inkább család (pl.), minthogy a te gyökér fejednek szarakodjunk ilyen b*zi vidikkel..."

Ó igen, mégis ide írogatsz és tönkrevágod a témakört. Most miért nem a családdal foglalkozol, miért a kérdéssel? :)))

"Hát azért nem 5 perc, álljunk már meg! "

Én SOSEM mondtam hogy annyi :) MINDIG a szkeptikusok. Amikor valaki ufókról kérdez mi jön?

1. "hívők" kommentje

2. szkeptikusok kommentje: ufo videokat 5 perc alatt megcsinálok no!

3.szkeptikusok kommentje no.2.: az ufo az unájtid flájing objekt

4.szkeptikus kommentje, DE ÉRTELMES és érvekkel alátámaszott. Ez kb. 2% ha kitesz, vagy szökőévente 1x találkozok vele. Kb. egy értelmes szkeptikus kommentjei jutnak csak eszembe, és az a Politeista felhasználó.

"reptoid allien egyre megy!

az összes csak az ilyen marcsika dzsodrzsoka fejében motoszkál max."

Én nem tartozom ezek közé, sosem írtam , pont hogy csak is szkeptikusan írtam a reptoidokról mindig is. Ez a reptoidos kérdések 80%-a trolloké és nem hívőké.

"Észrevettétek már, hogy ti nem az igazságot keresitek, csak egymással akartok vitatkozni?!"

Én keresem. Csak nem tudom mióta nézed ezt az oldalt.

Tudod, régen olyan jó volt itt megvitatni témákat és beszélgetni erről. De jönnek ezek a majmok, akik elrontják az egészet és csak köpkölődnek, ok nélkül beszólogatnak és nem a kérdésekre válaszolnak és egyszer csak elszakad az a bizonyos fonal.. Szkeptikus az illető? Oké, ha a kérdés szerinte nem helyes, válaszolja meg ész érvekkel, hogy mi a hiba benne, miért lehetetlen ez a dolog stb. De nem, a 90% nem ezt teszi.

Nézd meg ezt a kérdést és nézd meg a válaszokat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4351..

Szerinted ez normális dolog? NEM! Látszik hogy csak beszólogatnak vagy nem is ismerik az adott dolgot.

Mióta ezek a s*ggfejek idejöttek semmit nem lehet már megvitatni normálisan. Ja, és dedós módjára lepontoznak mindenkit kb 20%-ra. Gratulálok. Több élvezet ne legyen az életébe.

Ja és ennél a kérdésnél is hányan lerohantak, holott én csak ugyanazt állítottam, amit saját maguk! :)))

2013. máj. 17. 19:22
 38/39 anonim ***** válasza:

Itt senki nem tud ilyet csinálni, mert nem filmes szakember. Ismerni kell a trükkjeit a dolognak. Tudni kell, hogy vágás során mit kell csinálni.

Ha megnézel pár olyan oktató videót a youtube-on, ami bemutatja, hogy a vágó milyen trükköket alkalmaz bizonyos effektek létrehozásában, akkor azt is be fogod látni, hogy milyen egyszerű lehet egy ufo-s videót össszerakni. A cgi és imax korában ez nem nagy cucc. De lehet, hogy az is elég ha megnézed a district 9 című filmet. Akik azt készítették bármikor összedobnak neked egy olyan ufo-s videót, amit te hitelesnek mondanál. Ha ezt nem látod be, akkor os.toba vagy.

2013. jún. 1. 13:22
 39/39 A kérdező kommentje:

"Itt senki nem tud ilyet csinálni, mert nem filmes szakember"

Szerintem sem :) Csak itt minden második troll és szkeptikus ezzel hozakodott elő, hogy ilyet tud és egyszerű szerinte.

2013. jún. 1. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!