Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, miért ágálltok...

Szkeptikusok, miért ágálltok az UFO szó használata ellen, amikor az sokkal szélesebb tartalommar bír, mint az ET?

Figyelt kérdés

Sokkal életszerűbb UFÓ szót használni, mert ennek tágabb a jelentése. Idegent jelent. Lehet egy lényre is használni, de űrhajóra is. sokszor nem is tudjuk, hogy az űrhajó lény-e pl plazmagömbök, azok lények vagy szondák ?

Ilyenkor érdemes az UFÓ szót használni. Sokszor látunk olyan lényt, aki biorobot is lehet, most az lény ET vagy csak egy robot ? Nem tudni, de UFÓ az bizots, mert idegen.

2013. máj. 13. 23:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Csak az a baj, hogy az UFO azt jelenti, hogy Unidentified Flying Object, tehár azonosítatlan repülő tárgy. Szóval ha nem repül, már nem is UFO. Bár nem tudom minek kommentelek ebbe a témakörbe, mikor nem hiszek se az UFÓkban se az ETkben, csak megláttam a főoldalon :D
2013. máj. 13. 23:26
 2/16 A kérdező kommentje:
Mert hüje vagy :-D Még azt se tudod, hogy az UFÓ szó idegent jelent.
2013. máj. 14. 00:22
 3/16 anonim ***** válasza:
55%

Eredetileg tényleg az ismeretlen repülő szerkezetekre értették, sőt először a flying saucer volt a nevük, de Magyarországon egybeforrt az idegen lények jelentésével is. Úgyhogy az utasokat is szokták ufónak és ufonautának is hívni. M.o.-on így terjedt el a 90-es években. Ez már nem a kérdezők hibája. Csak ezt a dolgot sok szkeptikus nem tudja.

Egyébként meg tudom, hogy egyeseknek fájni fog az igazság, de ahelyett hogy a témakörön belül az adott kérdésre válaszolnának normálisan egyesek amit éppen feltesznek ebben az UFO témában, helyette nyelvtanilag okoskodva kioktatják a kérdezőket, amire senki sem kíváncsi és lerí hogy 99,9%-ban a kérdések a földönkívüliekről szólnak, nem pedig a nem azonosított köpetről a levegőben. A kérdésre kéne válaszolni legtöbb esetben. =)

2013. máj. 14. 01:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van George Adamski, részben ézért tettem fel a kérdést, mert sok szkeptikus nem tudja, hogy más szkeptikusok akik oltanak, csak trollkodnak, így azt hiszik az UFÓ nem idegent jelent, pedig azt.
2013. máj. 14. 01:48
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
George: attól, hogy a köznyelv elferdítette és tévesen űrlényekre használja, még ugyanúgy TÉVES, mindössze annyi történt, hogy kollektívan hülyültek el az emberek. Nem lesz helyes valami, csak mert sokan ismételgetik, ahogy ufók (bocsánat, űrlények) sem léteznek attól, hogy mindenki itt hisztizik miattuk. A kérdezőt egyébként miért nem veszi elő senki, mikor folyamatosan kizárólag azért posztolgat, hogy sértett büszkeségből lejárassa a szkeptikusokat (mindeddig sikertelenül) és próbáljon magára irányítani némi figyelmet, mivel a hétköznapokban súlyosan figyelmen kívül hagyja őt a környezete (mondjuk itt is)? Nem szánalom kicsit már?
2013. máj. 14. 06:25
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát, mivel elmondásom szerint még nem jártam itt, nem is jövök többet, egy valamit azonban el tudok mondani, amihez biztosan értek, és az a helyesírás: ,,Mert hüje vagy :-D"

Hát, ha hüje nem is, maximum hülye.

Első voltam :D

2013. máj. 14. 07:32
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Az Ezotéria topik látogatói maradandó agykárosodást szenvedhetnek! Én is csak azért jövök ide, mert szeretem a kihívásokat!
2013. máj. 14. 08:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha az UFO még véletlenül sem az "Unidentified Flying Object"-ből származó mozaikszó, akkor mi a francért kell csupa nagybetűvel írni?
2013. máj. 14. 12:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Egyébként csak azért nem az ET-t használják, mert a kapcsolódó film miatt csak még röhejesebben hangzanának az amúgy sem túl komoly okfejtések. Az "UFO" tudományosabban hangzik.
2013. máj. 14. 12:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem a szkeptikusok agalnak legtobbszor. Sokkal inkabb a tema hivei, akik verig sertve erzik magukat, ha nem helyesen irjak le a mondanivalojukat a valaszadok vagy a kerdezok. En nem akadok fenn ilyeneken. Ha erted a kerdest, es valaszolni szeretnel, megteszed segitokeszen, nem pedig belekotsz.

Pelda a megertes kedveert:

-Hogyan tudom leszedni a gaztuzhely gombjait, hogy megtakarithassam?

Segitokesz valasz:

-Az also muanyagperem ala nyulva altalaban egyszeruen lehuzhato.

Gyoker valasz:

-Hihetetlen, mennyi gyoker van ezen az oldalon. Minek ir ide, aki azt sem tudja, h az nem gomb, hanem gazbeomles-szabalyozo csap? :)

Nos? Melyiknek van ertelme?

2013. máj. 14. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!