Szkeptikusok, miért ágálltok az UFO szó használata ellen, amikor az sokkal szélesebb tartalommar bír, mint az ET?
Sokkal életszerűbb UFÓ szót használni, mert ennek tágabb a jelentése. Idegent jelent. Lehet egy lényre is használni, de űrhajóra is. sokszor nem is tudjuk, hogy az űrhajó lény-e pl plazmagömbök, azok lények vagy szondák ?
Ilyenkor érdemes az UFÓ szót használni. Sokszor látunk olyan lényt, aki biorobot is lehet, most az lény ET vagy csak egy robot ? Nem tudni, de UFÓ az bizots, mert idegen.
Eredetileg tényleg az ismeretlen repülő szerkezetekre értették, sőt először a flying saucer volt a nevük, de Magyarországon egybeforrt az idegen lények jelentésével is. Úgyhogy az utasokat is szokták ufónak és ufonautának is hívni. M.o.-on így terjedt el a 90-es években. Ez már nem a kérdezők hibája. Csak ezt a dolgot sok szkeptikus nem tudja.
Egyébként meg tudom, hogy egyeseknek fájni fog az igazság, de ahelyett hogy a témakörön belül az adott kérdésre válaszolnának normálisan egyesek amit éppen feltesznek ebben az UFO témában, helyette nyelvtanilag okoskodva kioktatják a kérdezőket, amire senki sem kíváncsi és lerí hogy 99,9%-ban a kérdések a földönkívüliekről szólnak, nem pedig a nem azonosított köpetről a levegőben. A kérdésre kéne válaszolni legtöbb esetben. =)
Hát, mivel elmondásom szerint még nem jártam itt, nem is jövök többet, egy valamit azonban el tudok mondani, amihez biztosan értek, és az a helyesírás: ,,Mert hüje vagy :-D"
Hát, ha hüje nem is, maximum hülye.
Első voltam :D
Nem a szkeptikusok agalnak legtobbszor. Sokkal inkabb a tema hivei, akik verig sertve erzik magukat, ha nem helyesen irjak le a mondanivalojukat a valaszadok vagy a kerdezok. En nem akadok fenn ilyeneken. Ha erted a kerdest, es valaszolni szeretnel, megteszed segitokeszen, nem pedig belekotsz.
Pelda a megertes kedveert:
-Hogyan tudom leszedni a gaztuzhely gombjait, hogy megtakarithassam?
Segitokesz valasz:
-Az also muanyagperem ala nyulva altalaban egyszeruen lehuzhato.
Gyoker valasz:
-Hihetetlen, mennyi gyoker van ezen az oldalon. Minek ir ide, aki azt sem tudja, h az nem gomb, hanem gazbeomles-szabalyozo csap? :)
Nos? Melyiknek van ertelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!