Szkeptikusok, miért ágálltok az UFO szó használata ellen, amikor az sokkal szélesebb tartalommar bír, mint az ET?
Sokkal életszerűbb UFÓ szót használni, mert ennek tágabb a jelentése. Idegent jelent. Lehet egy lényre is használni, de űrhajóra is. sokszor nem is tudjuk, hogy az űrhajó lény-e pl plazmagömbök, azok lények vagy szondák ?
Ilyenkor érdemes az UFÓ szót használni. Sokszor látunk olyan lényt, aki biorobot is lehet, most az lény ET vagy csak egy robot ? Nem tudni, de UFÓ az bizots, mert idegen.
Haha, ne haragudj utolsó de én viszont csak ezt látom:
Pl.kérdés: Szerintetek az UFO-k melyik bolygóról jönnek?
(itt lerí a kérdésről, hogy földönkívüliekről van szó)
Helyes válasz: Szerintem XY (ide a bolygó név)-ról
Szkeptikus válasz: Az UFO-k sehonnan sem gyünnek mert a az UFO junájtid flájing objekt, tehát ha eldóbom a frizbit akkor az úfó ha te nem tudtad beazonosítani. Ígaz hogy má leírtam 35235643262x
Köztes válasz: AZ UFO az ismeretlen repülő tárgy.De tudom, hogy itt a földönkívüliekre gondoltál, mert látszik a kérdésen, ergó szerintem a Jupiterről. <-----na EZ, amit egy szkeptikus sem ír meg rendesen :) Az első részét elvégzi, de a kérdésre valójában cseszik válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!