Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, miért ágálltok...

Szkeptikusok, miért ágálltok az UFO szó használata ellen, amikor az sokkal szélesebb tartalommar bír, mint az ET?

Figyelt kérdés

Sokkal életszerűbb UFÓ szót használni, mert ennek tágabb a jelentése. Idegent jelent. Lehet egy lényre is használni, de űrhajóra is. sokszor nem is tudjuk, hogy az űrhajó lény-e pl plazmagömbök, azok lények vagy szondák ?

Ilyenkor érdemes az UFÓ szót használni. Sokszor látunk olyan lényt, aki biorobot is lehet, most az lény ET vagy csak egy robot ? Nem tudni, de UFÓ az bizots, mert idegen.

2013. máj. 13. 23:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Haha, ne haragudj utolsó de én viszont csak ezt látom:

Pl.kérdés: Szerintetek az UFO-k melyik bolygóról jönnek?

(itt lerí a kérdésről, hogy földönkívüliekről van szó)

Helyes válasz: Szerintem XY (ide a bolygó név)-ról

Szkeptikus válasz: Az UFO-k sehonnan sem gyünnek mert a az UFO junájtid flájing objekt, tehát ha eldóbom a frizbit akkor az úfó ha te nem tudtad beazonosítani. Ígaz hogy má leírtam 35235643262x

Köztes válasz: AZ UFO az ismeretlen repülő tárgy.De tudom, hogy itt a földönkívüliekre gondoltál, mert látszik a kérdésen, ergó szerintem a Jupiterről. <-----na EZ, amit egy szkeptikus sem ír meg rendesen :) Az első részét elvégzi, de a kérdésre valójában cseszik válaszolni.

2013. máj. 14. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom. Tolem nem olvashattal ilyet, pedig rolam mintaztak a szkepticizmus szobrat. Legyen igazad! Ez legalabb a felsobbrendusegem bizonyitja. Csak ugy csiklandozza az egomat. ;)
2013. máj. 14. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Félre olvastam amit írtál, nem neked számtan, te is hasonlóan vezetted le csak más példával :)
2013. máj. 14. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy az ET röhejes kifejezés, attól még az a szakszerű (már amennyire szakszerűség nem biztos lényekről beszélni).
2013. máj. 14. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Az köcsögöt se nevezheted fazéknak, függetlenül attól, hogy nem az jut róla az eszedbe először.
2013. máj. 14. 17:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nos, én szkeptikus vagyok a javából. De ez most mindegy, tekintve, hogy a kérdésről csak annyi jut eszembe, hogy a feltevője lábon hordta ki az agyhalált.
2013. máj. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!