Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok. Nektek az UFÓK...

Szkeptikusok. Nektek az UFÓK látogatói, hogyn jelennek meg a fantáziátokba?

Figyelt kérdés
Azér írtam, hogy UFÓk látogatói, mert sztetek a sima idegenek nem jönnek ide, de az UFÓk igen. Szóval, milyenek nálatok az ide jövő idegenek?
2013. máj. 11. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

kérdező

fogalmi zavaraid vannak!

az ufo az egy repülő objektum, amit nem tudnak beazonosítani, lehet bármi, amit itt a föld légkörében látsz(űrszemét, ha nem ég a légkörben, ismeretlen földi repülők, és ha van ilyen, más civilizációk repülő eszközei.

na most azt írod a sima idegenek nem jönnek ide de az ufók igen.

ha létezik ez a jelenség és más kultúra valójában, akkor az adott civilizáció képviselői jönnek vmiféle repülő alkalmatossággal, amit a hétköznapi ember ufonak azonosít.

akkor van sima idegen, és nem sima??

nem értem, rossz a kérdés megfogalmazása.

és utána azt kérdezed elvileg a szkeptikusoktól, -akik pont elzárkóznak e jelenség mibenléte elől, mert javarészt nagy kamu...- h nálatok milyen az idejövő idegen?

na most összegezve!

a sima idegenek nem jönnek de az ufók igen??

de mégis a másik kérdésed arra irányul h jönnek idegenek ,de azt h képzeli el az a személy aki nem hisz ebben a jelenségben.

na most ezt a kérdést ilyen formában nem lehet megválaszolni!!!

2013. máj. 11. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálam reptoidok rabolgatják az embereket, krixkraxiak és lumbulábiak. De az annunakik és motherbookdriverek is segítenek nekik, veszélyes népség mind!
2013. máj. 11. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Veronika fizikus leányka, a helyesírásod önmagában elárul, de a szokásos buta kérdés is a védjegyed.

Ufók látogatói. Na ez mi? Kell-e belépőt fizetni? Én is meglátogatnék egy ufót, ha nem túl drága.

A földönkívüliekről pedig nem fantáziálok. Nem azért, mert kizártnak tartom a létezésüket, csak nem központi kérdés az életemben a velük való foglalkozás. Azt tudom, hogy egy bizonyos szaklapba hogyan kerülnek írások, milyen kutatómunka előzi meg a közlést. Ne törd a fejed, elárulom. Semmilyen.

Sokszor leírtam már neked, de ha még egyszer kell, akkor nosza: a szkeptikus nem ellensége a haladásnak. A szkepszis nem valami rossz, maradi, konzervatív dolog. A szkeptikusok nem megcsontosodott, szűk látókörű bitangok, mind ahogy te be akarod állítani.

A tudomány évszázadok óta foglalkozik az élet keletkezésével a földön, s amióta tudjuk, hogy a fejünk fölött nem egy üvegbúra van, színes lámpácskával, azóta a földön kívüli léttel is.

Legyen az Isten, Tollaskígyó, Zeusz, E.T., marslakó, szíriuszi, bármi.

Elképzelés lehet, de a fantáziánkat nagyon gúzsba köti emberi mivoltunk. El tudod képzelni E.T.-t, mint hangya? Pedig lehet, hogy ők járkálni repülő csészealjakon. Ha azt mondod erre, hogy hülyeség, akkor ezzel azt mondod, megad is szkeptikus vagy. Miért ne lehetne a hangya űrutazó? Vagy egy kavics a Dunában?

Mert az életet szénalakúnak tudjuk? És ha a kő gondolkodik? Hogy ennek semmi jele? Talán csak kívül esik az érzékelésünkön.

Nem vagyok elég okos ahhoz, hogy megjelenjen előttem egy olyan lény, amire azt mondom, hogy én ilyennek gondolom. Így nézhet ki.

2013. máj. 11. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Semmiképpen nem úgy, ahogy a közhiedelemben. Én úgy gondolom, hogy lehet rajtunk kívüli értelmes élet, de nem hiszem, hogy a gondolatainkban olvasnának, meg becipelnének az űrhajójukba vizsgálgatni.

Gondoljuk el. Mi emberek űrhajóba szállunk és landolunk egy idegen bolygón. És teszem fel észre vesszük, hogy más is él ott. Hát úgy be lennénk szarva öcsém, hogy az csak na...

Gondolod, hogy ha ide érkeznének idegenek, azok nem lennének tőlünk beszarva?

2013. máj. 11. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Pufókok ezek az ufókok.
2013. máj. 11. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom mivel azonosíthatatlan :\
2013. máj. 11. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Olyanok mint te, furcsák, idegesítőek, és sok van belőlük...
2013. máj. 11. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
21%

"Gondolod, hogy ha ide érkeznének idegenek, azok nem lennének tőlünk beszarva?"

Nem akarom megint elrontani a bulit, de aki képes csillagközi utazásokra és ideérkezik a Földre fejlettebb mint a mai emberiség . Miért félnének ? Te gépfegyverrel a kezedbe félnél egy kőbaltás ősembertől ?

2013. máj. 11. 19:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Az UFO az idegen lényt jelent, de űrhajót is szal lényeg, hogy földönkívüli a jelentése. Azaz, nektek hogyan jelennek meg ezek a lények a fantáziátokba? Mit gondoltok róluk ? Hogyan vélekedtek róluk? Mire gondoltok előszőr, aztán stb? Hogyan fantáziáűltok róluk? Remélem így már értitek.
2013. máj. 12. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ufó még mindig nem jelent lényt, kedves kérdező. S minek írjam le milyennek gondolom? Leírtam. Le lett pontozva. Bizonyára mások jobban tudják, hogy én mit gondolok.
2013. máj. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!