Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok készítenétek UFO...

Szkeptikusok készítenétek UFO felvételeket amit már annyiszor ígértetek?

Figyelt kérdés

Az összes ufó kérdésnél mindig beírja valaki, hogy ilyen-olyan felvételeket könnyű megcsinálni, pár perc alatt az egészet össze tudjátok ütni stb., nos természetesen ezt már 45234x hallottam, de még egyszer sem láttam a kész videókat. De mivel időtök van ide írni, úgy hogy még a téma sem érdekel, akkor gondolom a napotokból rászántok egy hiteles ufó videó készítésére, mert mint mondtátok csak pár perc összedobni! Várom a munkákat belinkelve, amiket persze nem a paintbe csináltatok. Hisz olyan könnyű megcsinálni!

(természetesen itt nem arra célzok hogy a youtube ufos videók megingadhatatlan bizonyítékok és nem lehet köztük csalás)

2013. máj. 16. 17:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az 1#, 3# és 7# droid fogalomzavarban van . Attól mert valaki hisz az ufókban nem azt jelenti, hogy elhisz minden videót amit lát . Sőt az én magánvéleményem szerint 4 videóból 3 nem valódi ufó . A kérdező meg sokszor én is amiatt van berágva, mert ami ténylegesen ufót és megtörtént esetet ábrázol nulla érvekkel a kukába dobjátok, hogy hamisítvány meg én is szerkesztek ilyent 5 perc alatt meg blabla . Itt a lehetőség hajrá !
2013. máj. 16. 19:25
 12/39 anonim ***** válasza:
49%

És mégis ki hivatott eldönteni, hogy melyik videó a valódi és melyik a hamis?!

Talán nem ti a nagy szakértelmetekkel, ahogyan azt gondoljátok?Na ne röhögtess.

2013. máj. 16. 19:44
 13/39 anonim ***** válasza:
Szerintem fesleges ennyi energiát beleölni a szócsatározásba. Egyik oldal sem fogja soha a büdös életben meggyőzni a másikat.
2013. máj. 16. 20:03
 14/39 anonim ***** válasza:

*felesleges

Mi a fene?

2013. máj. 16. 20:04
 15/39 anonim ***** válasza:
42%

Ezért kell alaposan megvizsgálni és nem csőlátásszerűen a kukába dobni az összeset . Ez lenne az egésznek a lényege, hogy normális keretek között vitázzunk róla, nem az hogy meg se nézed és már elveted az összeset . Ez a lényeg a PÁRBESZÉD és nem a másik szüntelen ócsárlása . De egy büdös indokot nem hozol fel, hogy miért nem igazi a felvétel, csak megy a sok sz*rság leírva ezerszer, hogy ilyet 5 perc alatt csinálok meg az UFO mozaikszó jelentése micsoda meg a többi baromság .

Amikor feltesz valaki egy kérdést és beírogatjátok hogy mikor szedted be a gyógyszert, meg fogd már fel hogy nincsenek ufók meg a sok süket szöveg és félremagyarázás . Amikor direkt (!) saját magatokat állítjátok be hülyének mert a kérdező által kifejtett gondolatokat SZÁNDÉKOSAN félremagyarázod, hogy feldobom a papucsom és az is ufó meg a sok primitív baromságot . Tájékozódás !

Nem kell hogy egyetértsél az összes hívővel nem ez a lényeg, csak legalább az esélyt add meg, hogy legalább 10 percet rászánsz az adott kérdésre és úgy válaszolsz !

Videóra meg felesleges várni mert úgy sem készít egyik se semmit, csak trollkodni járnak fel ...

2013. máj. 16. 20:13
 16/39 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem kell rá visszereagálni. Ők is nagyon jól tudják, mire céloz az ufóval a kérdező, sőt, azzal is tisztában vannak, hogy a kultúrában az ufó földönkívüli lényként is el van terjedve.
2013. máj. 16. 20:21
 17/39 A kérdező kommentje:
Karbonát neked lehet még nagy szakértelemd :D akkora szakértelmed van hogy veled együtt még a 10-20 trollkodó szkeptikus közül még egyikük hoax videóját se mutatta be amit ugye annyira könnyű megcsinálni ;)
2013. máj. 16. 20:23
 18/39 anonim ***** válasza:
Minek csinálni ide is? Nem veszitek észre, h tele van a Youtube, és a többi szar oldal? Azért kéne még több, hogy a hülye hívők azt is idelinkelgessék, mert nem tudnak különbséget tenni? Kösz, nem. Tehát ebből leszűrhető, lehet csinálni, de minek? Ha amúgy is sok van?
2013. máj. 16. 20:42
 19/39 anonim ***** válasza:
58%

marika meg gyurika XD

a két legnagyobb troll sztem ezen az oldalon ti vagytok

nem is baj, mert sok embernek kell ilyen aki gondosan megfogalmazza, majd próbál érvelni mellette, csak az a baj, h amit tudományosan nem bizonyítottak, az mellett nem lehet érvelni!

2013. máj. 16. 21:09
 20/39 anonim ***** válasza:

meg bírom ezt!

egyből trollkodni meg droidozni kell, mert nem egyezik vkinek az álláspontja a tietekkel.

ez ám a személyeskedés !!

szedjétek már magatokat össze!!!

2013. máj. 16. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!