Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok készítenétek UFO...

Szkeptikusok készítenétek UFO felvételeket amit már annyiszor ígértetek?

Figyelt kérdés

Az összes ufó kérdésnél mindig beírja valaki, hogy ilyen-olyan felvételeket könnyű megcsinálni, pár perc alatt az egészet össze tudjátok ütni stb., nos természetesen ezt már 45234x hallottam, de még egyszer sem láttam a kész videókat. De mivel időtök van ide írni, úgy hogy még a téma sem érdekel, akkor gondolom a napotokból rászántok egy hiteles ufó videó készítésére, mert mint mondtátok csak pár perc összedobni! Várom a munkákat belinkelve, amiket persze nem a paintbe csináltatok. Hisz olyan könnyű megcsinálni!

(természetesen itt nem arra célzok hogy a youtube ufos videók megingadhatatlan bizonyítékok és nem lehet köztük csalás)

2013. máj. 16. 17:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Na kész.Ez a két ember teljesen menthetetlen.
2013. máj. 16. 21:37
 22/39 anonim ***** válasza:
17%
Na megszólalt a droidkirály . Órák munkáját egy legyintéssel félresöpröd, de 5 percet nem szánsz rá hogy készíts egy videót ...
2013. máj. 16. 21:37
 23/39 anonim ***** válasza:
65%
Mikor értitek meg végre, hogy tele van vele az internet?!Akkor minek is egyel több nektek?Hihetetlen, hogy mennyire nem terjed ki a felfogóképesség.
2013. máj. 16. 21:42
 24/39 A kérdező kommentje:

A te felfogóképességed hihetetlen. Nekünk nem azért kell hogy eggyel több hoax videó legyen az interneten. Nekünk azért kell, mert minden kérdéshez be lett böfögve szkeptikus oldalról, hogy ilyet 5 perc csinálni. Ezzel szemben még egy videót se láttam, amit ti csináltatok volna, holott már 3-4 x is kommenteltél ide!

Folyton csak a dedós "minek,minek,minek" szöveg megy. Ti dumáltátok hogy könnyű, hát lássam!

Nem a te oldaladra billenne a mérleg ha csinálsz egyet és végleg elcsitul mindenki?Hm? Naná hogy igen!

Mégsem mutatsz fel egyet se! Miért? Mert nem könnyű megcsinálni és CSAK A SZÁTOK ÉS KEZETEK JÁR! =)

2013. máj. 17. 00:06
 25/39 anonim ***** válasza:
Miért akarsz minket, normális embereket ennyire meggyőzni? Ráadásul ennyire erőszakosan? A buta emberre jellemző egyedül, hogy mindent erőszakkal akar elérni, mert az eszével nem képes rá. Engem egy észérvekkel és bizonyítékokkal alátámasztott tudományos cikk sokkal jobban meggyőzne, mint ez az esztelen vergődés és buta agresszió. Lehet lepontozni, ez sem az én lelki szegénységemet fogja bizonyítani :)
2013. máj. 17. 01:45
 26/39 anonim ***** válasza:
58%

"és végleg elcsitul mindenki?"

Az a gond, hogy attól nem csitulna el semmi... másrészről, arra nem gondolsz, hogy az időt hasznosabban is el lehet tölteni? Munka után, inkább család (pl.), minthogy a te gyökér fejednek szarakodjunk ilyen b*zi vidikkel...

2013. máj. 17. 06:46
 27/39 anonim ***** válasza:
De van egy jobb ötletem... csinálj te is egyet, és te is elhiszed, hogy könnyű... oké?
2013. máj. 17. 06:48
 28/39 anonim ***** válasza:

Hát azért nem 5 perc, álljunk már meg!

Nem kis meló megcsinálni a modelt, aztán a texturákat rá, aztán azt animálni.

Persze ettől független jelentős részük totális csalás, de nem itt a gykn szakértő nép lesz az, aki képes lesz egy hasonlót megcsinálni, mint ott az elején is szerepel...

2013. máj. 17. 06:52
 29/39 anonim ***** válasza:

Értelmi szinvonalat tükrözi, hogyan próbálja a 2 fél megint védeni a saját igazát, de csak a sajátját.

Az egyik fél nem meri bevallani, hogy ő maga nem lenne képes ilyen videókat készíteni, a másik fél meg csak erre vár, hogy ezt az orra alá dörgölhesse XDXD

Észrevettétek már, hogy ti nem az igazságot keresitek, csak egymással akartok vitatkozni?!

2013. máj. 17. 06:54
 30/39 anonim ***** válasza:

"Hát azért nem 5 perc, álljunk már meg!

Nem kis meló megcsinálni a modelt, aztán a texturákat rá, aztán azt animálni."

Neten is van pár fake, ami igen jó lett amúgy, viszont valljuk be, a videókészítők többsége erre nem sok időt szán... ezért lesz a legtöbb szar.

2013. máj. 17. 06:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!