Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért olyan lehetetlen egyesek...

Miért olyan lehetetlen egyeseknek, hogy legalább EGYSZER meglátogattak minket földönkívüliek mióta létezik az ember?

Figyelt kérdés
Kérdem: miért olyan hihetetlen és lehetetlen? Ha már mi ki tudunk jutni az űrbe, eljutni a Holdra,Marsa, akkor a múltban vagy a jelenben miért ne történhetett volna már meg az, hogy ide legalább egyszer idegenek érkezzenek?

2013. máj. 14. 17:43
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Annyira hangoztatják, ráeröltetik az emberre, hogy sokan így reagálnak. (Puszta fizika, Newton 3. törvénye: Minden hatás kivált egy vele egyenelő nagyságú, de ellentétes hatást.)
2013. jún. 11. 21:37
 42/43 anonim válasza:
Sok logokátlan agyhalott szkeptikus :D :D :D
2019. jún. 18. 20:11
 43/43 anonim válasza:

Szerintem sok ember nem gondolja azt, hogy lehetetlen, csak nem találja túlságosan erősnek az erre felhozott érveket, bizonyítékokat.

Én igazából már ott leragadok, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint azt sem tudjuk, hogy lehetséges-e a csillagközi utazás (olyasmi lények számára mint az ember, tehát mondjuk nem a fény számára), ha meg nem tudjuk, akkor most mit lehet tenni, lehet hogy még a mi életünkben sem derül ki.

Ha meg valaki azzal jön, hogy olyan technológiával jöttek ide, amit mi még nem fedeztünk fel, az ellen meg szerintem nem lehet érvelni (de mellette sem).

máj. 30. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!