Miért olyan lehetetlen egyeseknek, hogy legalább EGYSZER meglátogattak minket földönkívüliek mióta létezik az ember?
+ szidod Máriát hogy az általa vélt földönkívüli múltbéli festmények,rajzok,képek stb. nem egyeznek meg a modern idegen lények kinézetével.
De ellentmondásba keveredsz magaddal, mikor korábban azt írtad, hogy "pont ezért kamu mert mindenki ugyanúgy írja le".
Akkor most melyik???:DDD Döntsd már el, hogy melyik jó, most akkor az egyezés a hiteles vagy a különböző leírások lennének hitelesek?! Saját magadnak mondasz ellent.
"Fals információval rendelkezel, láttak, több eset is rá, orosz, amerikai helyeken is, de ne zavarjon ez téged :) Mondtam hogy nem rendelkezel elég információval."
Olvasd már el mit írtam alá, kösz.
"1. Ki mondta hogy nem látta senki? Ha 1100-ban lát valaki egy földönkívüli idegen járművet szerinted letudja írni? NEM! Ha egy pap lát ilyet, beírja hogy "ez az ördög műve". Nem írhatja hogy űrhajót látott, mivel akkor az még nem is létezett a földön."
Persze, senki, aki pár száz, pár ezer évvel ezelőtt élt, nem ismerne fel az égen egy repülő, kerek tárgyat. Ahhoz ma kell megszületnie. Oké. Gondolom a szemük anatómiai felépítése teljesen más volt a miénkhez képest. Főleg, hogy már Verne Gyula is rakétákat küldött a Holdra, pedig hol voltak még akkor. Szóval nyugodtan elképzelhették volna az akkori álomlények is a repülő tárgyakat. Nem kell előtte felfedezni őket.
"2.Még ha nem is látott volna senki semmit, mire is bizonyíték ez? Ha 1890-ig nem látta senki a gorillát azt jelenti, hogy addig az nem is létezett vagy mifene? Enyhe logikai buktató van az "okfejtésedben" :D "
Ha már a logikai buktatóknál tartunk, gorilláknál viszonylag ritkán tesznek intergalaktikus utazásokat, elég ritkán világítanak a sötétben, szintén csak néha-néha rabolnak el embereket és szinte soha nem repülgetik körbe a Földet. Kissé hibás az okfejtésed úgy érzem.
"Szóval a miért most és miért 1950-től nem érv... "
Kihagytad a legfontosabbat: azért jöttek most, mert RÁD kíváncsiak :D Fárasztó megint leírogatni, amire magadtól kéne rájönni, hogy van összefüggés a manipulálható, nyomtatható képek és az átverések között. Régen mit tudtak volna csinálni? Lerajzolnak valami sárga papírlapra egy ufót a vadnyugaton és valaki körberohan vele, hogy nesztek, itt vannak a földönkívüliek? Nem hatásosabbak kicsivel az ilyen-olyan manipulált képek és videók? Régen, mikor még épp kezdték felfogni mi az a fénykép, hanyatt voltak esve a sok csészealjtól, ma meg már egy óvodás is megmondja ránézésre, hogy kamu az egész. A videókkal is ez a helyzet, lassan megismeritek a képszerkesztő programok neveit és felfogjátok, hogy azzal készült. Utána vajon mit fogtok kitalálni? Hologramokat? :D
"Attól hogy mi nem voltunk annyira fejlettek 1850-ben, nincs mit tenni ha mondjuk 1930-ban találnak ránk, akkor nem mondhatják hogy "b*zd gazsi 100 évvel előbb kellett volna jönni,mert akkor még nem voltak gépfegyvereik".
Ha este 8 órakor találsz rá a hangyabolyra, akkor hülyeség azt mondania az egyik hangyának a másiknak hogy " ez az ember miért nem reggel jött mikor még a boly nem volt felépítve? most jobban elbújhatunk". Ennyit az érvelésedről."
Az érveléseimről annyit, hogy szerves része az ufó kultusznak az időutazás (is). Minden egyéb mellett, persze, épp most jöttek. Ismét mit számít, hogy esetleg logikusabb lett volna akkor jönni, mint most, de igazad van, jobb, ha örökre lemondunk a logikáról, nincs értelme, inkább higgyük el, hogy soha nincs semmilyen összefüggés semmi közt, mert álomlényiában minden lehetséges. Meg vagyok győzve.
"Ez már csak a te primitívséged. Most is vannak ilyen cuccaink mégsem rohan minden ökör katona a tigris karmai közé. Technika ide vagy oda, a veszély az veszély drága barátom. Te is sokkal fejlettebb technikailag vagy bizonyos állatoknál, mégis veszélyt jelentenek rád."
Jaj bocsi, nem is tudtam, hogy tudunk térugrásokat végrehajtani és hangtalan repülőink vannak, amellyel bejárjuk a galaxist. Affene. Miért nem szóltál előbb? Gondolom a katonák és az emberek ugyanezen a szinten is kevlármellényt, meg kapucnis pulóvert hordanának, nem pedig valami hiperkönnyű anyagot, amin nem hatol át semmi és elnyeri a külső energiát. Idáig már nem terjednek az álmok úgy tűnik.
"Köszi, és ha én most elolvasom a kommentedet és abból nekem az jön le hogy te elmebeteg vagy akkor az úgy is van, mi?! Tök jó hogy ennyi "elmebeteg" rohangál, de az elmebetegsége az életében csak egyszer mutatkozik meg, az eset előtt és után soha többé, nahát! Elárulnád nekem melyik ez a betegség? Tudtommal ha valaki elmebeteg folyamatosan visszatér a betegsége. Én is szeretnék gratulálni."
Köszi a gratulációt. Nem, ők nem elmebetegek (de azért van köztük olyan is), inkább csak a feltűnési viszketegség ingerli őket, ahogy téged/titeket is. Valami nagyot akarnak mondani, hogy magukra tereljék a figyelmet, mert úgy érzik nem kapnak eleget. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani. Egyébként érdemes megnézni 1-1 szöveg racionalitástartalmát, segítek, amiben kevesebb van, azt nagyobb hülye írta. Innen lehet tudni.
"Ezen nagyon jót kacagtam. Ha így is lenne, mit is nyert vele? SEMMIT! Sőt a legtöbb ilyennél nem hitték el neki, elvesztette az állását, tönkre ment a családi kapcsolata és az addigi biztos anyagi pályafutása véget ért. De heccből megcsinálná ezt mindenki, mert ugye milyen jó! Nemde? :)"
Véget ért a pályafutása, mint iratkézbesítő. Elkezdődött az új, mint hivatásos ufo-szakértő. külső munkatárs, író, és gondolom ezekből, meg a rengeteg interjúból szép kis pénzek futottak be, vagy ha nem is, az élete innentől nem lett olyan kib*szott unalmas, mint volt és már csak ezért megérte. Vagy esetleg szembesült azzal, hogy ahelyett, hogy istennek tartanák, BAROMnak tartják és nem sikerült átvernie senkit, hovatovább a szerencsétlen nője is elhagyta, mert ő sem akar egy BAROMmal együtt élni, aki mindenkit csak át akar b*szni. Ezer meg ezer valószínűbb magyarázat van rá, mint az, hogy tényleg látta. Azt is megnézném hanyan mennének át tapasztalat nélkül a hazugságvizsgálón, stb.
"Jaja a világ összes embere elolvasta ugyanazokat az UFO-s könyveket, hiába hogy pl. Afrikába nem jelent meg az amerikai író könyve, csak esetleg 30 évvel később fordították ott is, de Afrikában is ugyanazt látták. Ugyanez filmeknél is. Remélem érződik az irónia. Nem vetted figyelembe, hogy akkor még nem volt internet, a TV is új dolog volt, nem jutott minden háztartásba, igen kivételes volt és gazdag akinek esetleg jutott egy készülék, a hírek nem mentek olyan gyorsan városról városra, kontinensről kontinensre mint ma. Nagyon sok késés volt. Számomra pont hogy a hasonló beszámolók adják a hitelességét, hogy ugyanazt látták az emberek. Nem tudom miért lenne hihetőbb az egész dolog ha minden másodikban más kinézetű idegen szerepelne, sőt szerintem pont hogy ekkor lenne hihetetlenebb. De persze ekkor meg az lenne mindenki szemére vetve hogy "nahát mindenki másképp írja le őket, akkor ennyi faj jön ide? butaság!""
Hmmm... ez nagyon érdekes. Ezeket az afrika, meg egyéb beszámolókat véletlenül nem hivatásos ufo-kutatók végezték? Elképzelem, amint odamegy egy csapat bennszülötthöz és elmagyarázza, hogy ő égen repülő fekete tárgyakat kutat, azért jött, hogy látott-e itt olyat valaki. Azok meg egyesével rávetik magukat az ajándékokért, amiket hozott és 0-200 -es korig minden törzsbeli megígéri, hogy látott ő mindent, hogyne. Ismét totális győzelmet arattál felettem, már nekem kínos, komolyan.
"Ja és még egy dolog arra hogy ~50'es évek előtt nem látott senki semmit. Ez sem igaz. Már a léghajózás előtt (tehát mikor még az ember nem tudott a levegőben közlekedni semmivel sem) láttak ismeretlen szerkezeteket a levegőben repülni."
Rajz, beszámolók és a bizonyíték, hogy a tanúk józanok voltak és épelméjűek, stb.
"Akkor most melyik???:DDD Döntsd már el, hogy melyik jó, most akkor az egyezés a hiteles vagy a különböző leírások lennének hitelesek?! Saját magadnak mondasz ellent."
Te meg mintha épp azt taglaltad volna, hogy az eltérő beszámolók csökkentik a hitelességet. Azok azért lettek volna hitelesek, ha olyanok, mint a maiak, mert abban az időben még -ahogy írtad is- az információ nem tudott olyan gyorsan áramolni, tehát, ha mindig, mindenhol ugyanazt látja nagyon sok ember, akkor az igaz. Sajnos már akkor is csak a keresztények látták. De akkor az 50-es években miért nem teljesen ugyanazokat látták, mint a középkori festményeken? Mert még nem volt internet és elfelejtett a dolog elterjedni. A csészealj meg, mivel viszonylag újabb, az terjedt el először és most visszamenőleg is ellentmondásba keveredett az akkoriakkal. Persze nem is igazán ők keveredtek ellentmondásba, hanem azok, akik megpróbálják bebizonyítani, hogy azok is földönkívüliek voltak, nem pedig egy művész fantáziálásai. Elvégre ki mondta, hogy mindig csak a valóságot lehet lefesteni? Ilyen alapon minden kép, amin valami f*s van, rejtett üzenet és valami természetfeletti. Olyan nincs, hogy csak kitaláció, kizárólag én és a mai ember tudna olyat rajzolni, ami nem igaz. Pár ezer év múlva, ha majd visszanézik a mai sci-fi festményeket, nem győzik a fejüket kapkodni, hogy vajon honnan tudtuk mi, hogy ez bekövetkezik, talán az idegenek adták nekünk a tudást? Mindezt szimpla józan paraszti ésszel ki lehet sakkozni, nem kell ide elolvasni ötezer könyvet, meg hatezer beszámolót, csak nem kell álomlénykedni és nem lesz baj. Az EGÉSZ baromság úgy, ahogy van. Nem kell túlkalimpálni.
Na, véget ért a mesedélután, nem fizetnek nekem azért, hogy itt oktatgassak.
gaebreol, ismét jót írtál
ezek a hoax-os felvételek, és képek max az ovisokat győzik meg!
"Olvasd már el mit írtam alá, kösz. "
Nappal is láttak, parkban szállt le, ki is jöttek a járműből, a szemtanúk külön kikérdezése , a rajzok stb. megegyeznek. Nem egy eset volt ilyen. Olvass utána, kösz.
"Persze, senki, aki pár száz, pár ezer évvel ezelőtt élt, nem ismerne fel az égen egy repülő, kerek tárgyat."
Dehogynem, csak épp repülő pajzs, repülő üst stb. volt a neve nem pedig csészealj.
"Ha már a logikai buktatóknál tartunk, gorilláknál viszonylag ritkán tesznek intergalaktikus utazásokat, elég ritkán világítanak a sötétben, szintén csak néha-néha rabolnak el embereket és szinte soha nem repülgetik körbe a Földet. Kissé hibás az okfejtésed úgy érzem. "
Totál nem értetted miről beszéltem, de mindegy. Ha ezt fogtad fel belőle, akkor már rég gond van.
"van összefüggés a manipulálható, nyomtatható képek és az átverések között"
Persze, voltak ilyenek is, de nem minden esetben. Volt ahol nincsenek se fényképek, se videók. Akkor ha valaki hoaxot gyárt, miért nem csinál ilyet hozzá ezen alapon, hogy hihetőbb legyen, nemde? Ja, és tökre jó hogy az amcsi kormány milliókat és éveket szán kamu történetek, képek és videók kutatására. (Blue Book Project). Tökre jó hogy a kis pisis ovodás felismeri a kamu képet, de am amerikai kormány nem.
" szerves része az ufó kultusznak az időutazás (is"
Te ide bekevered a sci-fi filmeket. Megjegyzem az ufó kutatók nagy része egyáltalán nem hisz abban, hogy esetleg időutazókról lenne szó.
"Jaj bocsi, nem is tudtam, hogy tudunk térugrásokat végrehajtani és hangtalan repülőink vannak, amellyel bejárjuk a galaxist. " Ezek csak feltételezések. És te már másra tértél át. Egyáltalán nem ebből indultunk ki. Abból indultunk ki hogy nem géppel, hanem szemtől szemben találkozik két faj. Te meg egyből mondtad hogy "ha van minden fejlett kütyüm akkro én már odamernék menni akárkihez mert mért ne".
Gondolom nem hallottál még az exoskeletonról sem például, vagy pár újfejlesztésű fegyverről, de igen, ez is valami kapucnis pulóvernek felel meg. :D
" Nem, ők nem elmebetegek "
Korábban még mind az volt, na most akkor hogy is van?
"feltűnési viszketegség ingerli őket, ahogy téged/titeket is. Valami nagyot akarnak mondani, hogy magukra tereljék a figyelmet" igen, főállású katonák, pilóták, rakétatechnikusok, nem elég hogy degeszre keresik magukat és kitüntetéseket kapnak, inkább "kitalálnak" egy ufós sztorit, hogy lefokozzák őket, esetleg le is szerelik, hogy többet ne repüljenek. Teljesen logikus.
"Véget ért a pályafutása, mint iratkézbesítő. Elkezdődött az új, mint hivatásos ufo-szakértő. külső munkatárs, író, és gondolom ezekből, meg a rengeteg interjúból szép kis pénzek futottak be"
Lásd előző, az ilyen állású embereknek semmi oka nincs erre, csak ront az átlagán.
"Elképzelem, amint odamegy egy csapat bennszülötthöz és elmagyarázza, hogy ő égen repülő fekete tárgyakat kutat, azért jött, hogy látott-e itt olyat valaki. Azok meg egyesével rávetik magukat az ajándékokért, amiket hozott és 0-200 -es korig minden törzsbeli megígéri, hogy látott ő mindent, hogyne"
Jézus! Neked Afrika pár bennszülött törzsből áll? Gratulálok! Afrikában nincsenek városok, nincs többmillió lakosa, csak az bennszülött törzsek láthatnak ufót, ugye?
"Rajz, beszámolók és a bizonyíték, hogy a tanúk józanok voltak és épelméjűek, stb. "
Keresd fel a korabeli újságokat levéltárakban a megjelent interjúkat és beszámolókat. Természetesen volt tömeges észlelés is, ergo a fél város nem lehetett elmebeteg vagy ittas. Persze úgysem fogod megkeresni.
"Te meg mintha épp azt taglaltad volna, hogy az eltérő beszámolók csökkentik a hitelességet."
Természetesen, de én nem is mondtam, hogy teljesen egyetértek Máriával, csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy teljesen magaddal mondasz ellent a kommentjeidben.
Másik kommentben, hogy:
"hol látsz te azokon a képeken szimmetrikus csészealjat, vagy hatalmas szemű embereket"
Kívánságod parancs! Tessék:
Majd még keresgetsz ha akarsz. Persze majd most megkaptad amit kértél, nézel egy nagyot és " hmm b*sszus tényleg vannak hasonlóak, mint a korabeli beszámolók kinézetei, de ez nekem nem fér bele a világképembe, inkább rásütöm hogy véletlen, vagy hogy biztos stilizált ábrázolás"
"De akkor az 50-es években miért nem teljesen ugyanazokat látták, mint a középkori festményeken?"
5-10 ezer év alatt,azért elvárható hogy pl. kr.u. 100-ban más faj látogatott ide mint 2010-ben nemde?
"akkor lesz hiteles egy UFO-észlelés, ha az adott objektumról több felvétel is készül több különböző szögből"
Van ilyen természetesen.
"Egyetlen kép vagy egyetlen videó a mai világban már semennyire sem bizonyító jellegű"
Nem is írtam sosem, hogy bizonyító jellegű, én azt mondtam, hogy egyeseknek inkább könnyebb rámosni az ÖSSZESRE a csalás szót. :) Attól, hogy a szőnyeg alá söprünk bizonyos dolgokat, a szoba még attól nem lesz tiszta.
"Nappal is láttak, parkban szállt le, ki is jöttek a járműből, a szemtanúk külön kikérdezése , a rajzok stb. megegyeznek. Nem egy eset volt ilyen. Olvass utána, kösz."
Talán mintha inkább neked kéne meggyőznöd engem nem? Egyébként van közöm a médiához és tapasztalatból tudom, hogy ami hiteles, az elterjed, azt figyelik, arra emlékeznek, nem csak az ufo hívők, nem merül feledésbe. Eddig a világ összes ufo észlelése az ufo hívőkön kívül mind feledésbe merült. Érdekes.
"Dehogynem, csak épp repülő pajzs, repülő üst stb. volt a neve nem pedig csészealj."
Milyen fura, hogy ezekre is visszamenőleg jöttek rá napjainkban. Akkor épp senki nem feltételezte, hogy földönkívüliek. Bumm.
"Totál nem értetted miről beszéltem, de mindegy. Ha ezt fogtad fel belőle, akkor már rég gond van."
Akkor jelentsük ki: már nagyon régen gond van.
"jó hogy az amcsi kormány milliókat és éveket szán kamu történetek, képek és videók kutatására. (Blue Book Project). Tökre jó hogy a kis pisis ovodás felismeri a kamu képet, de am amerikai kormány nem."
Megnéztem a képeket. Hitelesebbnél hitelesebb. Mikor gyártsak jobbat? Bele is olvasgattam, kb. ilyenek, hogy: hát ez is ez történt, vannak szemtanúk, SOK, filmek is vannak, sajnos el vannak rejtve és szigorúan őrzik. Ahamm. Írjuk meg akkor a Red Book-ot az amerikai démonkutatásról, telistele helyszínekkel, ahol démonok jártak, megnevezetlen szemtanúkkal és felvételekkel, amiket 30 emelet mélyen őriznek. Ezek a dolgok mindig nagyon ügyesen vannak megszerkesztve, elég teret adnak az olvasóknak, hogy fantáziálgathassanak, de leellenőrizhető konkrétumot sehol. Olcsó.
"Valami nagyot akarnak mondani, hogy magukra tereljék a figyelmet" igen, főállású katonák, pilóták, rakétatechnikusok, nem elég hogy degeszre keresik magukat és kitüntetéseket kapnak, inkább "kitalálnak" egy ufós sztorit, hogy lefokozzák őket, esetleg le is szerelik, hogy többet ne repüljenek. Teljesen logikus."
A hülyeség nem végzettségfüggő. Egyébként jellemzően pár emberről beszélünk nem pedig elég sokról. Nehezebb elképzelni, hogy páran meghülyültek a légnyomástól, vagy akármi mástól, mint azt, hogy idegen civilizáció küldötteit látták repülés közben? Igen, mert az álomvilág ennek nem örül.
"ézus! Neked Afrika pár bennszülött törzsből áll? Gratulálok! Afrikában nincsenek városok, nincs többmillió lakosa, csak az bennszülött törzsek láthatnak ufót, ugye?"
Szerinted bárkit is nehezebb meggyőzni, mint őket? Idejön egy pár barom, becsönget katónénihez és két perc múlva máris kijön egy pár csokis sütivel, meg egy jó kis sztorival, aztán elmondhatja, hogy na, itt is jártak ufók, hoppá.
"Keresd fel a korabeli újságokat levéltárakban a megjelent interjúkat és beszámolókat. Természetesen volt tömeges észlelés is, ergo a fél város nem lehetett elmebeteg vagy ittas. Persze úgysem fogod megkeresni."
Mégse nagyon terjedt el. Nem érzed? A világ legfontosabb tapasztalatait úgy kell kikeresni egy irathalmaz alól. Fantörpikusan hiteles lehet.
"Kívánságod parancs! Tessék:Majd még keresgetsz ha akarsz. Persze majd most megkaptad amit kértél, nézel egy nagyot és " hmm b*sszus tényleg vannak hasonlóak, mint a korabeli beszámolók kinézetei, de ez nekem nem fér bele a világképembe, inkább rásütöm hogy véletlen, vagy hogy biztos stilizált ábrázolás""
Ez mos valami vicc akar lenni? Nem is hasonlítanak semmilyen idegen dologra még halványan se.
Majd ha ezt megtalálják az utánunk jövők, akkor lesz a gond. Töprenghetnek, hogy melyik faj volt itt, akiről lemintázták. (Persze, csak ha feltételezzük, hogy a filmek is eltűnnek és senki sem tudja majd honnan jött, mint ahogy régen, amikor nem is voltak filmek, csak kitalációk, amiket ma mindenki készpénznek vesz).
"5-10 ezer év alatt,azért elvárható hogy pl. kr.u. 100-ban más faj látogatott ide mint 2010-ben nemde?"
LOL :D Nem is tudtam, hogy tömegesen látogatnak minket galaktikus társaink :D Ezt a megtiszteltetést :D
"Van ilyen természetesen."
Persze, a szemétkupac alján valahol.
"Attól, hogy a szőnyeg alá söprünk bizonyos dolgokat, a szoba még attól nem lesz tiszta."
Attól, hogy minden szemetet steril ufo elmélettel fújsz be még ugyanolyan szemét marad.
Gaebrol, tessék egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=mHSqRKmhQcs
Persze van több is, de én most ki nem keresgetem a többmillió közül.
adfgrzhn nem "vitázok" tovább, ha a képébe nyomják a dolgokat, amit korábban kért, neki minden szemét, sz*r , hazugság stb. semmi értelme. Nagyobb összeesküvés elméletet gyártasz, mint egyes "hívők".
" páran meghülyültek a légnyomástól". 1.Pilóták nem mennek fentebb bizonyos magasságnál, hogy ne veszítsék el az eszméletüket 2. tökéletes kiképzést kapnak, aki képzelődik és nem bírja a repülést fel sem szállhat, nem miatta, hanem a több millióba kerülő gép miatt hogy le ne zuhanjon vele ne adj isten 3.Jaja, egyszerre hülyültek meg a pilóták, az irányítótoronyban tevékenykedők és a radarellenőrök, ja és ne felejtsük ki a radarokat, amik észlelték a tárgyat. Nahát mennyi hülyét! És ezek védenek minket? Uh!
Mégis mi a fenének kéred akkor ha 4 szemszögből és 4 helyről felvéve is ugyanazt a hülyeséget mondod hogy jajj rávan szerkesztve? Akkor ilyen alapon mutathat bárki bármit.
Amúgy valami gond van a látásoddal, nem egy dombtetőről lett felvéve, de ne zavarjon, ha már a második link első és második videóját megnézed, alapból másik helyről van felvéve.
"fényfoltot pár perc odavarázsolni egy videóra" Ezt már kb. 342432x hallottam, de sosem találkoztam ide kommentelők videójával, hogy ezt a varázslatot el is készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!