Miért olyan lehetetlen egyeseknek, hogy legalább EGYSZER meglátogattak minket földönkívüliek mióta létezik az ember?
Azzal, hogy kizárólag részleteket ragadsz ki az állításaimból és azokra reagálsz úgy csinálva, mintha semmi mást nem is írtam volna az adott gondolatsorhoz, elég szegényes. Már ebből is az jön le, hogy te se hiszed el ezt az egészet. Nem mondtam, hogy kizárólag a légnyomástól hülyültek meg.
"3.Jaja, egyszerre hülyültek meg a pilóták, az irányítótoronyban tevékenykedők és a radarellenőrök, ja és ne felejtsük ki a radarokat, amik észlelték a tárgyat."
Kérek linket, esetleírást, stb. Merre van? Remélem nem azt akarod mondani, hogy csak szűk körben adják elő ufo-konferenciákon az arra érdemes közönségnek, esetleg ezt is mélyen a föld alatt őrzik egy bunkerben, mert nagyon csalódott lennék.
Kiragadtam egyet, ami épp a pilótára vonatkozott. Nem fogom minden mondatodat végigmagyarázni.
Hányszor kértél már erről arról linket, mégsem felel meg.
Érdekel? Kérlek, járj utána. Nem adok mindent a szádba. Természetesen nem csak szűk körben adják elő.
De nyugodtan rákereshetsz nem katonaira is, évszám:1986, Boeing 707-el történt, üzenetváltás a toronnyal ők is észlelték, nem csak a pilóta és az utasok. Hivatalos hanganyag is van.
http://www.youtube.com/watch?v=m4BMI0R1bj4
Ja, és egyéb szkeptikus magyarázatok: a vénuszt látta! hahahaha
"adfgrzhn válasza:
Elmondom miért. Azért, mert a 70'-80' évek előtt (akkor jött be ez a nagy UFO láz) soha senki nem találkozott velük és senki nem tett sehol semmi utálást arra, hogy látott már ilyet. Festmények, rajzok se készültek, vagyis SEHOL SEMMI!
Na, véget ért a mesedélután, nem fizetnek nekem azért, hogy itt oktatgassak."
Először az idézett mondataidat olvastam, aztán a sok hosszú, zavaros kommentedet... Hát, elég magas lóról beszélsz szinte nulla ismerettel erről a témáról.
És ahhoz képest, hogy kedvesen "jóindulatú baromnak" titulálsz mindenkit aki nem osztja a tényleg ijesztően felületes dolgaidat, azért te is ottragadtál pár oldalnyira a gép előtt. Pedig inkább tényleg neked is biciklizned kellett volna:)
nemelfogult: gratulálok a szövegértésedhez. Szólj az idegeneknek kérlek, hogy legalább erre tanítsanak meg (ha már úgyis felétek járnak minden nap hatszor).
Dzsordzs: előszöris az anyád p*csája a hülyegyerek. Másodszor igen, biztos minden pilótát úgy tanítanak, hogy te figyelj, azért ne lepődj meg, hogy ha majd néha elröppen feletted, melletted, körülötted egy kib*szott nagy csészealj, nincs ezzel semmi gond, kérlek fa arccal jelentsd be, aztán majd odatoljuk a többi közé. Szerintem, aki minden, általa megmagyarázhatatlan jelenség mögött humorból idejárkáló földönkívüli civilizációkat hallucinál, azzal vannak a komoly bajok. Nem leszel felvilágosult, nem verheted majd a melledet, hogy TE MEGMONDTAD, mert nem lesz semmi. DE, ha véletlenül mégis eljönnének és kiderülne a létezésük, TE akkor sem érdekelnéd a kutyát se, mert onnantól mindenki velük foglalkozni, szóval tényleg ötletem nincs minek küszködsz itt.
# nemelfogult: gratulálok a szövegértésedhez. Szólj az idegeneknek kérlek, hogy legalább erre tanítsanak meg (ha már úgyis felétek járnak minden nap hatszor).
Nem, hozzám csak úgy féléveként jönnek és akkor van fontosabb dolgom mint "szövegértés" leckét venni tőlük. Egyébként egy előző dzsordzs barátommal és velem elfajult vitádnál is csak arra jutottunk amire most.
Nézd, annyira ajánlod az elfajult agyunknak a szabadidőnk nem gép mellett töltését (ami egyébként az egyetlen tényleg értelmes gondolatod volt:), hogy most szótfogadok neked. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!