Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért olyan lehetetlen egyesek...

Miért olyan lehetetlen egyeseknek, hogy legalább EGYSZER meglátogattak minket földönkívüliek mióta létezik az ember?

Figyelt kérdés
Kérdem: miért olyan hihetetlen és lehetetlen? Ha már mi ki tudunk jutni az űrbe, eljutni a Holdra,Marsa, akkor a múltban vagy a jelenben miért ne történhetett volna már meg az, hogy ide legalább egyszer idegenek érkezzenek?

2013. máj. 14. 17:43
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Politeista!

Kösz a kezdetleges "dícséretet"!

Ettől függetlenül nem azt mondtam, hogy minden elrablásos stb. eset valós! Én azt mondom,hogy miért ne láthatott vagy szállhatott le volna Józsi bácsi elé egy csészealj? Miért ne?

"Minimum 80 éve vannak ilyen Józsi bácsi elrablások.Minek kell egy 20 000. Józsi bácsit is halálra ijeszteniük?"

Elrablások állítólag 50 éve vannak, nem 80, de ez most mindegy. Mi már lassan 100 éve kísérletezünk az állatokon, legyen az egér, majom vagy kutya. Most akkor mi is álltunk volna le a 10.-ik év után, csak mert megvizsgáltunk 100-at? Ugyanez a dolog. Bár ez már eltér a kérdéstől.

Az "itt repked a fejünk felett ilyen meg olyan faj" kérdésekből pedig kapásból lejön, hogy csak azért teszi fel mindig egyvalaki,ugyanazon kérdező, hogy húzza az emberek agyát. Te nem így látod? Nem is értem, hogy még ez hogy nem tűnt fel egyeseknek.

"Hisz lehetetlen hogy egész fejlődésük alatt nem lett volna egy olyan szakasz amikor még a nagyon primitív rádiótechnológiát használták volna"

Hmm kitudja! Mi most legtöbbször nem értjük hogyan építették az őseink a megalitikus építményeket. Csak tippelgetünk, de attól még nem válik valóssá. Persze nem arra célzok, hogy egyiket se tudjuk, de a legtöbb ilyen elmélet csak feltételezés, tipp, "talán" stb. és rásütjük az összes ilyen építményre. Főleg hogy legtöbbjén még most is vitatkoznak és pl. a húsvét sziget szobraira több mint 20 "tipp" érkezett mozgatásukra.

Most gondold el hogy kipusztul a teljes emberi civilizáció. Valamilyen hosszú folyamaton keresztül újra kialakul, de lehet teljesem más technikai vívmányaink lesznek. Pl rádiózás helyett teljesen mást fogunk használni, mert más dolgokra jövünk rá. Ergo nem muszáj újra kifejlesztenünk a rádiózást. Remélem érthető a hasonlat.

Egyébként az eddigi kommentekben kis álszentséget látok.

Mindenki írja hogy "jajj én elképzelhetőnek tartom, hogy igen 1-2x voltak itt", de amikor földönkívüliekről kérdeznek, a legtöbbség kenterből rávágja, hogy "nem, hülyeség, minek jönnének ide, sosem járt itt senki stb.". Én legalábbis ezt látom.

2013. máj. 15. 04:58
 12/43 anonim ***** válasza:
Elmondom miért. Azért, mert a 70'-80' évek előtt (akkor jött be ez a nagy UFO láz) soha senki nem találkozott velük és senki nem tett sehol semmi utálást arra, hogy látott már ilyet. Festmények, rajzok se készültek, vagyis SEHOL SEMMI! Ebből következik, hogy a technika fejlődésével együtt jöttek létre ezek a kreténségek, vagyis az alkotta őket, keveredve az emberi fantáziával. Jó tudom, egyesek szentül meg vannak róla győződve, hogy az ősemberek is rajzoltak UFO -t a barlang falára (vagy a kedves mai művészurak koppintották onat), meg hogy az angyalok körül is szakafander van stb., de komolyan ki hiszi el ezt a baromságot? Ha meg megvizsgálnánk ezeknek az embereknek a gondolkodását (meg az itteni álomlényekét is), arra jönnénk rá, hogy az illetőknek túl nagy a fantáziájuk, de semmi több. Túl sok és túl színes mesterséges ingerek érik őket és ez negatív irányba stimulálja a gondolkodástóukat, aminek az a következménye, hogy az illető a saját fantáziavilágát is valóságként éli meg. Ez egy nagyon szomorú dolog és rengeteg látszólag vicces, valójában sajnálni való eltévelyedett lelket teremt. Egyik ismerősöm azt a kifejezést használta ezekre, hogy "jóindulatú barmok". Annyit lehetne ellene tenni, hogy no facebook, szabad levegő, bicikli, normális társaság, természet, kreatív fizikai elfoglaltság, stb. Ehelyett marad a tespedés a gép előtt, mozi, tévé, playstation, diszkó, kocsma, drogok, miegymás. Amíg ezek vannak, ne csodálkozzunk, hogy a barmok száma nem csökken, hanem növekszik.
2013. máj. 15. 14:33
 13/43 A kérdező kommentje:

" technika fejlődésével együtt jöttek létre ezek a kreténségek"

Mi köze a technikai fejlődésnek ahoz, hogy az ufókból végre kiszálljanak a jövevények? Mert szerintem semmi. A másik hogy már az 50-es években is találkoztak velük,szóval a feltételezéseid alapból tévesek.

A másik, hogyha te elmennél egy bolygóra ELŐBB megfigyelsz, majd mikor már biztonságba érzed magad utána veszed fel a kapcsolatot bizonyos élőlények egyedeivel. Nem rohansz egyből a nyakukba amint meglátod őket. Legalábbis szerintem ez így van. Az állatokhoz sem úgy rohansz oda mint egy idióta, hanem először megfigyeled őket és ha tudod hogy nem jelentenek veszélyt a számodra megközelíted.

"Ha meg megvizsgálnánk ezeknek az embereknek a gondolkodását , arra jönnénk rá, hogy az illetőknek túl nagy a fantáziájuk, de semmi több."

Tök jó hogy te végig megvizsgáltad az összes ufó szemtanú fantáziáját! Hogy történt? Alapos vizsgálatot végezhettél.

"az illető a saját fantáziavilágát is valóságként éli meg"

Igen, mindenki földönkívüliekről fantáziál mi? Főleg aki szkeptikus volt, vagy nem foglalkozott vele egyáltalán, nem hitt benne, sosem hallott róluk stb. és azokkal megtörtént. Főleg hogy az idegen lényeket mindenki egyedi módon képzeli el, mégis 80%-ban mindegyik találkozás ugyanolyannak írja le őket.

Rózsaszín csillámpónikkal miért nem találkozik senki? Pedig az is sokak fantáziájában benne van.

" Annyit lehetne ellene tenni, hogy no facebook, szabad levegő, bicikli, normális társaság, természet, kreatív fizikai elfoglaltság, stb. Ehelyett marad a tespedés a gép előtt, mozi, tévé, playstation, diszkó, kocsma, drogok, miegymás."

A komment ezen része pedig nevetséges. 50 évvel ezelőtt hol volt internet, hol volt play station? Ezeket amúgy is szabadban látták, nem otthon ülve vagy bent a kocsmában :"D Plusz poén, hogy a szabad levegőn, természetben, valami elhagyatott területen bukkantak fel legtöbbször.

Nem csak ez, hanem a kommented második mondata árulja el, hogy olvastál vagy hallottál valamit a témáról, de nagyon csak felszínesen.

2013. máj. 15. 14:58
 14/43 anonim ***** válasza:

"már az 50-es években is találkoztak velük,szóval a feltételezéseid alapból tévesek."

Oké, akkor adjunk hozzá még 20 évet és csak a példa kedvért tételezzük fel, hogy az ősember már le tudta volna rajzolni valahogy, ha látta volna (nem, nem látta és nem, nem azt rajzolta le, de a számok tekintetében ez nem számít). Ebből következik, hogy -1500000 - 1950 ig, vagyis 14998050 éven keresztül SENKI NEM LÁTOTT SEMMIT! Ha a te agyadnak ez nem bizonyíték, akkor elárulnád, hogy mi az? És ezt te ALAPVETŐ tévedésnek tartottad.

Ebből kifolyólag a többi zavarodott kreténségedre már válaszolnom se kellene, de:

"A másik, hogyha te elmennél egy bolygóra ELŐBB megfigyelsz, majd mikor már biztonságba érzed magad utána veszed fel a kapcsolatot bizonyos élőlények egyedeivel."

Igen. Egy hiper fejlett, csillagközi térugrása képes civilizációnak nagyon fontos, hogy biztonságban érezze magát a hozzá képest primitív hangyabolyban. Hát hogyne. Ha ilyen fejlett lennék, az állatokhoz is odarohangálhatnék nyugodtan. Nyugodtan csinálhatnának olyan ruhát, vagy páncélt, ami ellenáll mindenféle földi hatásnak, ehhez képest folyamatosan egy szál f*szban járkálnak ide. Abszolút hihető. Gratulálok.

"Tök jó hogy te végig megvizsgáltad az összes ufó szemtanú fantáziáját! Hogy történt? Alapos vizsgálatot végezhettél. "

Elolvastam a beszámolóikat. Nekem ettől nem kell alaposabb vizsgálat, mellesleg TE SEM vizsgáltad meg őket, HONNAN tudod, hogy nem elmebeteg mind? Engem legalább vezérel némi racionalizmus, meg objektivitás, nálad ez is kimaradt.

"Főleg aki szkeptikus volt, vagy nem foglalkozott vele egyáltalán, nem hitt benne, sosem hallott róluk stb. és azokkal megtörtént."

Ez olcsó reklámfogás. Azt mondja magáról, hogy szkeptikus, esetleg már jóval előtte megjelentet pár kreténséget, hogy elhiggyék, aztán meg bejelenti, hogy ő MEGTÉRT! Komolyan, annyira hihető, mint az etetés nélkül maradt tamagocsi szenvedése.

"Főleg hogy az idegen lényeket mindenki egyedi módon képzeli el, mégis 80%-ban mindegyik találkozás ugyanolyannak írja le őket."

Ez pont arra bizonyíték, hogy kamu. Mindenki olyannak írja le, amilyennek már látta azelőtt, vagy olvasott róla valahol.

"A komment ezen része pedig nevetséges. 50 évvel ezelőtt hol volt internet, hol volt play station? Ezeket amúgy is szabadban látták, nem otthon ülve vagy bent a kocsmában"

50 évvel ezelőtt terjedtek el azok az eszközök, melyekkel lehetett már felvételt készíteni (tudom, hogy előtte is volt, de akkor TERJEDT EL), ez igen jól jött azoknak, akik át akartak verni embereket. Máris megcsinálták az első gagyi csészealj makettjét, kötöttek rá damilt és fellógatták a fára, hogy "nééézd ufóóóó"! Komolyan, hihetetlenül meg vagyok győzve. Ezt te tényleg elhiszed? ELŐTTE miért nem volt semmi? Épp akkor kezdtek látogatgatni a Földre, mikor te is épp itt élsz. Ezt a véletlent, naháááát! Ha tanulmányozni akarták volna tüzetesebben az embereket, arra sokkal jobb alkalom lett volna, amikor még ennyire fejlett fegyvereink se voltak, és nem tudtunk volna kárt tenni bennük, akár még pisztollyal se. Milyen érdekes, hogy akkor le se sz*rtak minket, nem is értem.

"Plusz poén, hogy a szabad levegőn, természetben, valami elhagyatott területen bukkantak fel legtöbbször."

Igen. Ebben az a poén, hogy akkor csak az láthatta őket, aki épp ott volt. Nehéz is lenne egy egész várost rávenni arra, hogy kamuzza azt, hogy a főtéren leszállt egy csészealj. És neked ez is bizonyíték. Pedig épp az ellenkezőjére az. Miért nem látták még őket hatalmas tömegek, miközben a városok felett repültek? Miért csak mindig az a pár ember? Szánalom a köbön.

"Nem csak ez, hanem a kommented második mondata árulja el, hogy olvastál vagy hallottál valamit a témáról, de nagyon csak felszínesen."

Kösz, hogy ennyire sikerült megleckéztetned és rádöbbenteni hatalmas hiányosságaimra. Örök hálám :D

2013. máj. 15. 15:41
 15/43 anonim ***** válasza:
Hopp, a számolásban elütöttem egy kilencest. Olvasd a fejemre majd. Kösz :D
2013. máj. 15. 15:43
 16/43 anonim ***** válasza:
32%

Adfgrzhn tudod amikor pár kérdéssel előbb az emberek pánikolásáról írtam, főleg az ilyen hozzád hasonló emberekre gondoltam . Ha elismernék az idegeneket te elsőként akasztanád fel magad, mert összedőlne az a kis világnézeted amit a tanítóbácsik beléd sulykoltak . Tudod az ilyen magadfajták miatt van titoktartás . Olyan vagy mint az emberek többsége: lusta, agyatlan, csőlátású droid . Azért vagy lusta mert időt sosem szánsz annak a megvizsgálására amit kritizálsz csak amolyan légbőlkapott dolgokat írsz le amire homályosan emlékszel az iskolából . Ezeket a visszaemlékezéseket megingathatatlan tényként állítod be és ami a kis világodon kívül van azt mereven elutasítod és ócsárolsz mindenkit aki nem a hivatalos elméleteket vallja . Tudod ha magadat szkeptikusnak vallod legalább arra vegyed a fáradtságot, hogy körülnézz a témában ...

Rengeteg eset volt, hogy ezek az UFO-k milliós városok felett repültek el és több ezer ember látta, a másik meg régen hiába nem volt fényképező az emberek ugyanúgy megörökítették ezeket a repülő pajzsokat a festményeken . Nézzél utána rengeteg ilyen festmény maradt ránk a középkorból .

2013. máj. 15. 16:25
 17/43 anonim ***** válasza:
11%

Marika Néni:

Elárulom, hogy elég sokszor szoktam tévedni. Mint minden értelmes ember, ilyenkor én is megvonom a vállam és elnézést kérek, a világnézetemmel pedig a legrosszabb, ami történik, hogy az új információk tükrében módosul. Szerintem egyébként a te világnézetedet kellene félteni a teljes összeomlástól, bár te nem félted tőle, mert tudod, hogy csak ésszel lehet bebizonyítani szegényes állításaid zéró igazságtartalmát, de nem számít tőled mennyivel okosabb ember teszi ezt, mindig visszavághatsz olyasmivel, hogy hát "nincs bizonyítékod arra, hogy nem léteznek". Ha egyszer mégis összeomlana, akkor minimum egy sötét sarokban vakarnád magad véresre idegességedben és kb. hetek, hónapok esnének ki az életedből, mire levehetnék rólad a kényszerzubbonyt.

"Rengeteg eset volt, hogy ezek az UFO-k milliós városok felett repültek el és több ezer ember látta,"

Jól tudom, hogy ez késő éjszaka volt és némi repülő pontocskák voltak az égen, amit több száz ember látott? KÖSZ, MEGGYŐZTÉL! VÉGRE HISZEK! Szeretettel várom a több száz ember készítette teljesen ugyanolyan fényképet, rajzot, beszámolót, stb.

"a másik meg régen hiába nem volt fényképező az emberek ugyanúgy megörökítették ezeket a repülő pajzsokat a festményeken . Nézzél utána rengeteg ilyen festmény maradt ránk a középkorból ."

Az a baj, hogy számodra minden bizonyíték, amire akárcsak 1% -ban is rá lehet mondani, hogy ez ufo. Könnyű így érvelni, megint csak a saját fantáziádat tekinted valóságnak. Megmutatnám, hogy én a mai idegenekről alkotott kép és rajzok alapján milyen, a régebbi időkben is ezekkel megegyező alkotásokat tartanák hihetőnek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyik sem így néz ki. Érdekes módon a nőket minden korban ugyanúgy ábrázolták (testalkattól függően), de hol látsz te azokon a képeken szimmetrikus csészealjat, vagy hatalmas szemű embereket, továbbá hol vannak az ezzel kapcsolatos MEGFIGYELÉSEK, LEÍRÁSOK és ELBESZÉLÉSEK?

2013. máj. 15. 16:59
 18/43 anonim ***** válasza:
29%
Lassan kezdődnek a brazil szappanoperák, gyorsan kavard be a kakaót és ülj le mozizni nehogy lemaradj !
2013. máj. 15. 17:11
 19/43 anonim ***** válasza:
22%

bírom ezt a sok ufo fanatikust

úgy ragaszkodnak ahhoz h márpedig ezek léteznek és és itt röpködnek, h szinte el sem tudják képzelni a valóságot, h nem léteznek.

lehet van élet a földön kívül, értelmes formában, pl eltudom képzelni h baktériumok, vagy vírusok, vhol lehetnek, de ezt sem tudták még bebizonyítani.

Bírom ahogy a sok bizonyíték nélküli ufos, osztja az észt h a szkeptikusoknak nincs igaza...

kicsi virágszálaim (marcsi és a kérdező) XD

itt nem nekünk kell bizonyítani hanem nektek!

ha leakartok vmit tenni az asztalra,de kétlem h a youtube-s linket és egyéb oldalak bemásolásán menne egyéb módon is.

és könnyen osztod itt az észt, miért nem állsz ki a nagyvilág elé, és ott bizonygatnád, pl a környezetedben, v iskolában...mert egyből mehetnél a zárt osztályra, meg kényszerkezelésre.Hogy ott még mennyi ilyen ember van???

egyből lenne hallgatóközönség a témával kapcsolatban...

2013. máj. 15. 17:17
 20/43 A kérdező kommentje:

"Miért nem látták még őket hatalmas tömegek, miközben a városok felett repültek?"

Fals információval rendelkezel, láttak, több eset is rá, orosz, amerikai helyeken is, de ne zavarjon ez téged :) Mondtam hogy nem rendelkezel elég információval.

"Ebből következik, hogy -1500000 - 1950 ig, vagyis 14998050 éven keresztül SENKI NEM LÁTOTT SEMMIT! Ha a te agyadnak ez nem bizonyíték, akkor elárulnád, hogy mi az?"

"ELŐTTE miért nem volt semmi? Épp akkor kezdtek látogatni a Földre, mikor te is épp itt élsz. Ezt a véletlent, naháááát! Ha tanulmányozni akarták volna tüzetesebben az embereket, arra sokkal jobb alkalom lett volna, amikor még ennyire fejlett fegyvereink se voltak"

1. Ki mondta hogy nem látta senki? Ha 1100-ban lát valaki egy földönkívüli idegen járművet szerinted letudja írni? NEM! Ha egy pap lát ilyet, beírja hogy "ez az ördög műve". Nem írhatja hogy űrhajót látott, mivel akkor az még nem is létezett a földön.

2.Még ha nem is látott volna senki semmit, mire is bizonyíték ez? Ha 1890-ig nem látta senki a gorillát azt jelenti, hogy addig az nem is létezett vagy mifene? Enyhe logikai buktató van az "okfejtésedben" :D

Ha van a Holdon civilizáció, és mi eljutottunk oda már, akkor azt kérdezhetné a Holdlakó hogy " Nahát miért csak most jutottak el ide? Miért nem jutottak el ide 150 évvel ezelőtt, hisz akkor nem voltunk ennyire fejlettek".

Folyton jöttök ezzel a "miért pont xy évektől vannak csak?". Mert miért is ne? Ha Az ufók 50 évvel később mutatkoznak az akkori ember is megkérdezné magától, hogy "miért pont most jöttek?". Ha a 10 ezer évvel ezelőtt szállna le és tudná is mi az a kor embere(persze nem tudja) akkor is megkérdezné hogy "miért pont most szállt le, miért nem korábban?"

Szóval a miért most és miért 1950-től nem érv...

Attól hogy mi nem voltunk annyira fejlettek 1850-ben, nincs mit tenni ha mondjuk 1930-ban találnak ránk, akkor nem mondhatják hogy "b*zd gazsi 100 évvel előbb kellett volna jönni,mert akkor még nem voltak gépfegyvereik".

Ha este 8 órakor találsz rá a hangyabolyra, akkor hülyeség azt mondania az egyik hangyának a másiknak hogy " ez az ember miért nem reggel jött mikor még a boly nem volt felépítve? most jobban elbújhatunk". Ennyit az érvelésedről.

"Ha ilyen fejlett lennék, az állatokhoz is odarohangálhatnék nyugodtan. "

Ez már csak a te primitívséged. Most is vannak ilyen cuccaink mégsem rohan minden ökör katona a tigris karmai közé. Technika ide vagy oda, a veszély az veszély drága barátom. Te is sokkal fejlettebb technikailag vagy bizonyos állatoknál, mégis veszélyt jelentenek rád.

"Elolvastam a beszámolóikat. Nekem ettől nem kell alaposabb vizsgálat". Köszi, és ha én most elolvasom a kommentedet és abból nekem az jön le hogy te elmebeteg vagy akkor az úgy is van, mi?! Tök jó hogy ennyi "elmebeteg" rohangál, de az elmebetegsége az életében csak egyszer mutatkozik meg, az eset előtt és után soha többé, nahát! Elárulnád nekem melyik ez a betegség? Tudtommal ha valaki elmebeteg folyamatosan visszatér a betegsége. Én is szeretnék gratulálni.

"Ez olcsó reklámfogás. Azt mondja magáról, hogy szkeptikus, esetleg már jóval előtte megjelentet pár kreténséget, hogy elhiggyék, aztán meg bejelenti, hogy ő MEGTÉRT!"

Ezen nagyon jót kacagtam. Ha így is lenne, mit is nyert vele? SEMMIT! Sőt a legtöbb ilyennél nem hitték el neki, elvesztette az állását, tönkre ment a családi kapcsolata és az addigi biztos anyagi pályafutása véget ért. De heccből megcsinálná ezt mindenki, mert ugye milyen jó! Nemde? :)

"Ez pont arra bizonyíték, hogy kamu. Mindenki olyannak írja le, amilyennek már látta azelőtt, vagy olvasott róla valahol. "

Jaja a világ összes embere elolvasta ugyanazokat az UFO-s könyveket, hiába hogy pl. Afrikába nem jelent meg az amerikai író könyve, csak esetleg 30 évvel később fordították ott is, de Afrikában is ugyanazt látták. Ugyanez filmeknél is. Remélem érződik az irónia. Nem vetted figyelembe, hogy akkor még nem volt internet, a TV is új dolog volt, nem jutott minden háztartásba, igen kivételes volt és gazdag akinek esetleg jutott egy készülék, a hírek nem mentek olyan gyorsan városról városra, kontinensről kontinensre mint ma. Nagyon sok késés volt. Számomra pont hogy a hasonló beszámolók adják a hitelességét, hogy ugyanazt látták az emberek. Nem tudom miért lenne hihetőbb az egész dolog ha minden másodikban más kinézetű idegen szerepelne, sőt szerintem pont hogy ekkor lenne hihetetlenebb. De persze ekkor meg az lenne mindenki szemére vetve hogy "nahát mindenki másképp írja le őket, akkor ennyi faj jön ide? butaság!"

Az ősi barlangrajzokba és hasonlókba nem kívánkozok bele menni,de abban korunk tudósai is ugyanúgy csak találgatnak mit kívánt az ősember megrajzolni, mert ők sem voltak ott az adott eseménynél. Egyik sem erősebb a másiknál hogy most az kalap, pajzs vagy repülő csészealj bizonyos képeken.

Ja és még egy dolog arra hogy ~50'es évek előtt nem látott senki semmit. Ez sem igaz. Már a léghajózás előtt (tehát mikor még az ember nem tudott a levegőben közlekedni semmivel sem) láttak ismeretlen szerkezeteket a levegőben repülni.

2013. máj. 15. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!