Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lenne az, amit elfogadnál...

Mi lenne az, amit elfogadnál bizonyítéknak a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 26. 08:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:

Gaebrol válasza:

Majd ha egyszer nem a legalja, nulla hitelességű oldalakról (pl pécsistop), hanem egy megbízható médiaforrásból látom a híreket (és ez nem a gagyi, szenzációhajhász Blikk vagy RTL Klub), vagy netalán a saját szememmel.

A CIA köztudottan minden amerikai médiát meg szűr, híreket cenzúrázhat, vissza tarthat. Hogy tudsz egy olyanban megbízni, ami egy olyan érdeked szolgál, mint a CIA? És hogy nem tudsz megbízni ember társaidban, akik hátsó szándék nélkül (vagy legalábbis tized annyival) mondanak neked valamit? A CIA-nek érdekében állhat, hogy te egyes dolgokat ne tudj meg, de az általad nem megbízható forrásoknak ugyan oly mindegy, hogy te mit hiszel? DROIDOK, bááá mindenhol az agymosott droid.

2013. ápr. 28. 05:04
 62/67 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 28. 05:08
 63/67 anonim ***** válasza:

"A CIA köztudottan minden amerikai médiát meg szűr, híreket cenzúrázhat, vissza tarthat. Hogy tudsz egy olyanban megbízni, ami egy olyan érdeked szolgál, mint a CIA? És hogy nem tudsz megbízni ember társaidban, akik hátsó szándék nélkül (vagy legalábbis tized annyival) mondanak neked valamit? A CIA-nek érdekében állhat, hogy te egyes dolgokat ne tudj meg, de az általad nem megbízható forrásoknak ugyan oly mindegy, hogy te mit hiszel? DROIDOK, bááá mindenhol az agymosott droid."

Egyrészt ez annyira nem köztudott, mert én sem tudok ilyesmiről, másrészt legfeljebb azt hiszem el, hogy az Egyesült Állomokon belül van némi beleszólása a média dolgaiba, de egész Amerikában biztosan nem.

Másrészt túlmisztifikálod az egészet. A CIA-nak mi köze a földönkívüliekhez? És mi oka lenne eltitkolni, ha léteznének? Amit ráadásul csak akkor tudnának megtenni, ha kizárólag velük lépett volna kapcsolatba valami idegen civilizáció.

Ma már, az internet okán nem létezik olyan, hogy teljes hírzárlat. Nem tudom, mennyire követted figyelemmel a múltkori orosz választások alkalmával azt a 140%-os bakit, ami után az orosz vezetőség egyből hírzárlatot rendelt el... ám természetesen több tucat oldalon egy rakás képpel együtt megjelent a hír az utána következő pár órában, aztán napok alatt az egész interneten el is terjedt a hír. Pedig ez még messze nem olyan volumenű esemény, mint az lenne, ha egyszer valóban földönkívülit látnának az emberek!

Így aztán majd elhiszem egy hír valódiságát, ha minden lényegesebb portálon azt látom, vagy ha néhány hiteles oldalon jelenik meg róla cikk.

Egyébként ki beszélt az USA médiáiról? Azok sem hitelesebbek, mint bármely más kereskedelmi adó. Az ilyeneknek nem az őszinteség az első, hanem a nézettség/bevétel. Szóval az ilyen helyeken megjelenő híreket is mindig fenntartással fogadom, kivéve, ha - mint mondtam - a hírt több média is megerősíti.

Hiteles forrás alatt pedig olyanokra gondolok, akik értenek is ahhoz, hogy megvizsgálják, amit látnak, és gondolkodni is hajlandóak, mielőtt mindenre UFÓt kiabálnának. Ilyenek pl az RKA, ESA, NASA.

És hogy miért nem tudok megbízni? Mert az olyan emberek többsége, akik mindenbe földönkívüli eredetet akarnak belelátni, azok mindenbe bele is látják, és az ilyen emberek szokták hangoztatni, hogy megint UFÓ-t láttak itt meg ott. Vannak nekem is ilyen ismerőseim, és a múltkor kíváncsiságból tettem is egy kísérletet, photoshoppal pár perc alatt odavarázsoltam valami kis piszkot egy városi panorámaképre, végtelenül okos ufószakértő ismerőseim pedig még azt is beazonosították, hogy melyik idegen fajnak az űrhajóját "fotóztam le". Szóval ennyire lehet hinni az ilyen embereknek ;) Ez hiába jószándék, de egyúttal naivitás és ostobaság is. Ha valaha történik majd egy valódi UFO-észlelés, akkor pár napon belül mindenhol ezt láthatja majd az ember, addig csak az unatkozó, vagy naiv emberek játszadozása az egész.

2013. ápr. 28. 14:30
 64/67 Buborék Fejü ***** válasza:

Én akkor hinném el, hogy léteznek ha találkoznék egy idegennel. Megérinthetném és valahogy kommunikálhatnék is vele. Youtube, tv, stb... ezekben nemhiszek, ugyanis bármilyen videóanyagot meg lehet hamisítani, ha valaki ért egy picit is videószerkesztö programokhoz (adobe after effect).

A vitákat végigolvasva nem kívánok beleszólni, de a kérdezönek adok igazat. A többiek leragadtak valaminél, ami a kérdéshez nem kapcsolódik... sajnos ilyen emberek járnak ide gyk-re

2013. ápr. 29. 19:29
 65/67 anonim válasza:
csak olyan földönkívüli létezésében hiszek aminek a szaporodását is láttam.
2013. okt. 15. 17:51
 66/67 anonim válasza:
pucsits ET!!!
2013. okt. 15. 17:52
 67/67 anonim válasza:
Én szerintem nem léteznek ilyen lények.Ám de ha léteznek akkor is nem akarnak megtámadni minket.Hiszen akkor már rég megtették volna. :D
2016. júl. 2. 09:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!