Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lenne az, amit elfogadnál...

Mi lenne az, amit elfogadnál bizonyítéknak a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 26. 08:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 sztrecskó válasza:

Hát, éntőlem létezhetnek földönkívüliek, nem hiszem hogy sok vizet zavarnának, ha igaz lenne is. A mindennapi életemet úgysem befolyásolja, szóval totál mindegy. Azt meg nem hiszem, hogy ide akarna bárki is jönni leigázni a földet, mint sok filmben van, tehát még ettől sem kell féljek.

Ez egy totál lényegtelen kérdés. De ha valakink jobb, hogy ezen rágódik, akkor tessék csak. Mi emberek egyelőre kevesek és korlátoltak vagyunk ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyük, ha bárhol is van ilyen, márpedig ha, van, se hiszem a közelben, és nem is abban a formában, mint várjuk. Tehát ha fellövünk egy űrrakétát kutatni sok-sok fényév távolságba, mire odaér, eltelik többszáz év... Ha addigra már a Földünket teljesen lelaktuk és élhetetlenné tettük, teljesen mindegy lesz, hogy léteznek-e vagy sem.

2013. ápr. 26. 11:42
 52/67 anonim ***** válasza:

De akkor elmondom az én...elgondolásomat. Egyszerűen annyira hatalmas térben (és időben) élünk, egy olyan parányi, eldugott bolygón, hogy szinte kizárt, hogy bárki is ránk talál, nem beszélve arról, hogy ideutazik.

Ha látnak is, mit? Azt, hogy milyen volt a bolygó millió/milliárd évekkel ez előtt.

Talán rájönnek, hogy van rajta élet...de ha ők azt máshogy értelmezik?

És egyáltalán mennyi az esélye, hogy képesek ilyesmire?

Aztán ha igen, minek jönnének? Veszélyes, nem tudhatnák, mit találnak...lehet még csak nem is annyira kíváncsiak, mint mi.

Na és az idő...

Szóval, meredek.

A vezetők gonoszsága pedig szerintem vallási téveszmékből származik. Nem tudnak ők semmit, csak hisznek valamiben...de attól még az nem úgy van. Ezért hiszik magukról, hogy uralkodhatnak. Mint, ahogyan a vallások is elhitetik, hogy az ember kiváltságos.

Ha jártak is itt...lények, azok kötve hiszem, hogy hasonlított bármi, itt előforduló lényre. Plána nem besorolhatóak az orszgáokba...rendekbe...fajokba. stb. Mint pl. a humanoid hüllők és társaik.

Akkor már inkább legyenek időutazók.

2013. ápr. 26. 11:52
 53/67 anonim ***** válasza:
*Bocsánat, tehát "földi" élőlényekre gondolok.
2013. ápr. 26. 11:55
 54/67 anonim ***** válasza:
Hát én nem hiszek az idegenekben ahogy a 2 es írta ha magam látom akkor talán. de ha létezik is az idegen civilizáció és ezt elolvassa az 100 hogy meszíről el kerüli ezt a bolygót még a naprendszert is. hogy emberek képesek rosszul leírt szavak miat egymás torkának esni. hihetetlen mekkora próblémák vannak itt.
2013. ápr. 26. 11:55
 55/67 anonim ***** válasza:
A hangyák is háborúznak mégis jó őket felülről elnézegetni ...
2013. ápr. 26. 11:58
 56/67 A kérdező kommentje:
Itt nem volt egyetlen elírt szó sem, csak értetlen emberek... :D
2013. ápr. 26. 12:08
 57/67 anonim ***** válasza:
Majd ha egyszer nem a legalja, nulla hitelességű oldalakról (pl pécsistop), hanem egy megbízható médiaforrásból látom a híreket (és ez nem a gagyi, szenzációhajhász Blikk vagy RTL Klub), vagy netalán a saját szememmel.
2013. ápr. 26. 12:13
 58/67 Wadmalac ***** válasza:
Amint kapok egy no limit V.I.P. belépőt az 51. körzetbe, Dreamlandbe és mindent körbeszagoltam ,eldöntöm én magamtól. :)
2013. ápr. 26. 14:13
 59/67 anonim ***** válasza:
Ha láttnák egy idegen lényt a saját szememel.
2013. ápr. 26. 18:50
 60/67 anonim ***** válasza:

Mi lenne az, amit elfogadnál bizonyítéknak a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?

szerintem semmit,Mi az, amit az ember nem tud megcsinálni (illúziót)

ha már a hasamon állna, akkor is a Made in China feliratot keresném a talpán.

2013. ápr. 27. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!