Mi lenne az, amit elfogadnál bizonyítéknak a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?
És ez hogy hangzana magyarul?
"Elég mondott"? XD
Egyébként, hogy kérdésedre válaszoljak, nem én nem hiszek el ilyen kétes forrásokban közölt cikkeket. De az, hogy az én hitemet egy TUDOMÁNYOSAN MEGALAPOZOTT (avagy olyan formáju "hírek" amiket elénk akarnak tenni) oldalaknak higyjek, hát kérlek szépen nem. Hiszek azt amit a lelkemben érzek, aztán annyi. Hogy az mi, az mindegy. Én nem mondtam itt konkrétumot, csak megmutattam neked, hitetlennek, hogy mennyire hibás az érvelésed. Te kérlek szépen azokban az emberekben bízol, akik eléd vágják a barátok köztöt minden este, akik 4évenként azt mondják neked, hogy most majd fasza lesz, te azokban az emberekben bízol, akik a legnagyobb hazudozók a világon.
Egy szinház a világ, és mi vagyunk a közönség barátom.
Kérdező, mármint arra gondolsz hogy azt próbáltad leírni hogy "elég szomorú", csak fogalmad nincs hogy kell, erre Digo kijavította, majd bemásoltad az általad leírt 2 szó helyes jelentését, aminek meg együtt semmi értelme?
És persze Digo az ostoba! XDDD
AHAHAHA angolból nem tükör fordítással dolgozunk, HÁNY ÉVES VAGY DIGO? 10? Már a 10.ben tanítanak ilyen alap angolt te.
http://www.youtube.com/watch?v=4HNgVmHSuVM
Tessék, még egy szám is készült ilyen névvel, fúhhh, butább vagy, mint gondoltam. Súlyos
Uram teremtő jó istenem...
Elég volt mondva, magyarra például. Magyartalannak hangzik, de angolul ez egy létező frázis, és sajnálom, hogy egyáltalán pazarlom az időmet olyanokra, akik még sztakit sem tudnak használni. SAD AZ SAD. A SAID AZ A SAYNEK, TEHÁT A MONDANINAK A MÚLT IDŐBEN HASZNÁLT ALAKJA. LEÍRTAM!!! OLVASS!!! Még a sztakinak a jegyzeteit is bemásoltam!! Hát ennyire szerencsétlen vagy? :DD
Nos, azt hiszem sikerült tükröznöm a GYK-n található értelmi szinvonalat, főleg e=mc2-nek, aki láthatóan szeretne okosnak tünni, aztán közbe mégsem...
Igen, ez eddig is világos volt amit írsz, gratulálunk hogy sikerült kiszótárazni.
Nem a 2 szó külön jelentésére hanem az "enough said" jelentésére kíváncsi itt mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!