Mi lenne az, amit elfogadnál bizonyítéknak a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?
Az hogy ki milyen erkölcsös a mai vezetők közül egy dolog.
A lényege a mondanivalómnak az hogy alanyi jogunk tudni arról ha nem vagyunk egyedül, mint Földön élő embereknek. Hogy ezt a bejelentést visszatartják, kiszivárog, vagy megteszik az már csak találgatás kategória.
"Te abban hiszel, hogy a kizsákmányoló rendszered urai erkölcsösek, meg rendesek :DDD Nincs miről beszélni"
Ilyet én hol írtam hogy ebben én hiszek, másold már ide légyszíves!
"Ez mivel egy tudományos kérdés majd akkor elhiszem ha egy tudományos fórumról, tudósoktól származó ellenőrzött információ szerepel a hírben.
Pl ha megírja a vilagvege.hu azt max az itteni törzsközönség veszi készpénznek, de épeszű ember nem. Ha viszont pl a Nature és a NASA egyszerre hozza a hírt, valamint a BBC és CNN és nem a Nap TV lesz tele a hírrel akkor majd elhiszem."
Köszönjük emese :)
Egyébként ha nem tudom mi okból, de angolul írsz a válaszodban akkor legalább egy 2 szavas kifejezést tudj leírni helyesen.
Nem "enough said" hanem "sad enough".
URISTEN
enough [USA: iː·nʌ'f]
[UK: ɪnʌf] elég
elégséges
said [USA: se'd]
[UK: sed] mondott,
nevezett,
előbb említett,
fent említett
lásd: 'say'
Köszönjük megint emese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!