Mi lenne az, amit elfogadnál bizonyítéknak a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?
Hallod bakker te komolyan fogyatékkal élsz :DDD
Na most ne írj vissza kérlek, mert nevetségessé teszed saját magad :DD Fu bakker mennem kell nem bírom ezt
Hát végül nem tudtuk meg hogy mit is jelent az "enough said" kifejezés, és miként kapcsolódik a "Látod a te hited abból indul ki, hogy az emberek, főleg a vezetőink ERKÖLCSÖS, RENDES EMBEREK. Enough said. " mondatba.
Na, mindegy valahogy éreztem hogy nem kapunk rá választ. :D
"De az, hogy az én hitemet egy TUDOMÁNYOSAN MEGALAPOZOTT (avagy olyan formáju "hírek" amiket elénk akarnak tenni) oldalaknak higyjek, hát kérlek szépen nem. Hiszek azt amit a lelkemben érzek, aztán annyi."
Tehát te egy tudományos kérdésben nem a témát kutató szakembereknek hiszel, hanem annak aminek te jónak látod, de ezt nem árulod el! Az igen! :)
"igen komoly intellektuális szakadék tátong közöttünk"
Amíg nem árulod el hogy mit jelent az általad írt mondat egésze addig az intellektuális szakadék bla bla is nevetséges.
Látod nem tudsz olvasni! Írtam én, hogy hiszek bárkinek is? :DD Azt írtam le neked, hogy én magamban hiszek, NEM PEDIG MÁSNAK. Én nem az vagyok, akinek a szájába adják a szót!!! Az te vagy!
És amikor ezt leírtam, egy olyan angol frázissal zártam le, ami annyit tesz, hogy a konkrét szituáció, helyzet, kilett fejezve, nem kell több szót sem írni, mert MINDEN világos abból, ami elhangzott. Leírtam 10x ezt, urban dictonaryt linkeltem neked, hogy fel fogd. De hát butaság volt, mert az is angolul volt írva, de ha tudnál angolul, akkor meg sem kérdeznéd mit jelent.A SÖTÉTSÉG csak úgy árad belőled. Szerencse, hogy a fényt nem győzheti le a sötétség, így csak ott tudsz vele "villogni", ahol amúgy is az van. Azt is leírtam, hogy ne akarj tovább küzdeni, mert saját magad teszed nevetségessé, de hát az ilyen tudatlan, buta embereknek, mint te is, ez valami mániája, hogy saját magát alázza meg, nap, mint nap. Well played
Először is a sörhöz sosincs késő! Ez az alapkultúra 15. törvénykönyv 3. paragrafusának 4. bekezdésében megtalálható.
Földönkívüli az egy speciális dolog, de ha egy megjelenne nálam mindenképp kiírom ide, oké?
"Azt írtam le neked, hogy én magamban hiszek, NEM PEDIG MÁSNAK."
A kérdező az összes eddigi tudományos tételt saját maga is bizonyítja, amíg ezt nem teszi addig neki semmilyen Arkhimedesz meg Newton ne pofázzon és Amerika is akkor létezik ha majd látja! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!