Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lenne az, amit elfogadnál...

Mi lenne az, amit elfogadnál bizonyítéknak a földönkívüliek létezésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 26. 08:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:

Hallod bakker te komolyan fogyatékkal élsz :DDD

Na most ne írj vissza kérlek, mert nevetségessé teszed saját magad :DD Fu bakker mennem kell nem bírom ezt

2013. ápr. 26. 10:35
 32/67 anonim ***** válasza:

Hát végül nem tudtuk meg hogy mit is jelent az "enough said" kifejezés, és miként kapcsolódik a "Látod a te hited abból indul ki, hogy az emberek, főleg a vezetőink ERKÖLCSÖS, RENDES EMBEREK. Enough said. " mondatba.

Na, mindegy valahogy éreztem hogy nem kapunk rá választ. :D

2013. ápr. 26. 10:40
 33/67 A kérdező kommentje:
Na utoljára megkérdezem, olvasni nem tudsz, vagy értelmezni? Meddő a vita, mert komoly, igen komoly intellektuális szakadék tátong közöttünk, nem éppen a ti javatokra. :D Hát ez kész
2013. ápr. 26. 10:41
 34/67 anonim ***** válasza:

"De az, hogy az én hitemet egy TUDOMÁNYOSAN MEGALAPOZOTT (avagy olyan formáju "hírek" amiket elénk akarnak tenni) oldalaknak higyjek, hát kérlek szépen nem. Hiszek azt amit a lelkemben érzek, aztán annyi."

Tehát te egy tudományos kérdésben nem a témát kutató szakembereknek hiszel, hanem annak aminek te jónak látod, de ezt nem árulod el! Az igen! :)

2013. ápr. 26. 10:44
 35/67 anonim ***** válasza:

"igen komoly intellektuális szakadék tátong közöttünk"

Amíg nem árulod el hogy mit jelent az általad írt mondat egésze addig az intellektuális szakadék bla bla is nevetséges.

2013. ápr. 26. 10:47
 36/67 A kérdező kommentje:

Látod nem tudsz olvasni! Írtam én, hogy hiszek bárkinek is? :DD Azt írtam le neked, hogy én magamban hiszek, NEM PEDIG MÁSNAK. Én nem az vagyok, akinek a szájába adják a szót!!! Az te vagy!

És amikor ezt leírtam, egy olyan angol frázissal zártam le, ami annyit tesz, hogy a konkrét szituáció, helyzet, kilett fejezve, nem kell több szót sem írni, mert MINDEN világos abból, ami elhangzott. Leírtam 10x ezt, urban dictonaryt linkeltem neked, hogy fel fogd. De hát butaság volt, mert az is angolul volt írva, de ha tudnál angolul, akkor meg sem kérdeznéd mit jelent.A SÖTÉTSÉG csak úgy árad belőled. Szerencse, hogy a fényt nem győzheti le a sötétség, így csak ott tudsz vele "villogni", ahol amúgy is az van. Azt is leírtam, hogy ne akarj tovább küzdeni, mert saját magad teszed nevetségessé, de hát az ilyen tudatlan, buta embereknek, mint te is, ez valami mániája, hogy saját magát alázza meg, nap, mint nap. Well played

2013. ápr. 26. 10:51
 37/67 anonim ***** válasza:
basszus kérdező, annyira hülye vagy, hogy fáj olvasni. szerintem lementem ezt a párbeszédet, és ha idegesíteni akarom magam, majd elolvasom. egyáltalán nem érvelsz, csak kötekedsz, ha több vagy 14 évesnél, akkor nagyon szégyeld el magad. te jó ég, kétségbe vonod, amit a nature-ben írnak? azt hiszed, hogy ha valaki cikkeket olvas, akkor barátok közt imádó is? én érzem magam kellemetlenül helyetted.
2013. ápr. 26. 10:53
 38/67 anonim ***** válasza:

Először is a sörhöz sosincs késő! Ez az alapkultúra 15. törvénykönyv 3. paragrafusának 4. bekezdésében megtalálható.

Földönkívüli az egy speciális dolog, de ha egy megjelenne nálam mindenképp kiírom ide, oké?

2013. ápr. 26. 10:58
 39/67 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy hülyeség? Nem. Nem tudsz a sorok között olvasni, és ez nagy probléma. Én azt mondom, és leírom ezt 100.jára, hogy TÉNY az amit tudsz!! Nem az amit leírnak neked!! Az az ember, akinek megmondják mi az igaz, és mi a hamis, az mi féle ember?? Gondolkodik az? Van annak saját igaza?? Az olyat irányítják, megmondják még azt is, mit gondoljon!! Jó ez neked? Be mész az iskolába, és meg mondják neked, hogy fizikából ez meg ez így van, kész pont. Meg ne kérdőjelezd, mert egyes. Vissza ne szólj, mert egyes. Aztán ahogy nősz fel, te azt tényként kezeled. Hogy lehet így előre haladni? Hogy lesznek így saját gondolataid? Vizsgáld már meg a gondolataid úgy isten igazából, miből áll az? A múltból, ami már nem számít, nincs 2 önálló gondolatotok, mert mindent bele raknak mások. És te azt gondolod, hogy amit abból építel, az úgy lesz helyes? No nem azt mondom, lehet néha igaz, meg úgy is van az. De az nem a te igazad lesz, hanem másé! Arra próbáltam itt rá világítani, hogy az itt pocskondiázó népnek kb. 95%-a egy szimpla droid, beprogramozva a múltal. És okosnak hiszi magát, mert olvas? Okosnak gondolja magát azért, mert löki azokat a szavakat, gondolatokat, amik másé? Az az intelligenciád, amit más beléd rakott? Ugyan...
2013. ápr. 26. 11:04
 40/67 anonim ***** válasza:

"Azt írtam le neked, hogy én magamban hiszek, NEM PEDIG MÁSNAK."

A kérdező az összes eddigi tudományos tételt saját maga is bizonyítja, amíg ezt nem teszi addig neki semmilyen Arkhimedesz meg Newton ne pofázzon és Amerika is akkor létezik ha majd látja! :D

2013. ápr. 26. 11:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!