Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok miért tartjátok...

Szkeptikusok miért tartjátok annyira lehetetlennek, hogy földönkívüliek látogatnak ide?

Figyelt kérdés

És itt most nem a reptilián meg a gyk-n elterjedt,eltrollkodott baromságokról van szó.

Ha már csak 50 évvel járnak is előttünk - és még keveset is mondtam - simán eljuthattak ide.

A fizikusok, csillagászoknak stb. megvan az elképzelésük, hogy lehet lerövidíteni az utat az űrben, vagy gyorsabban haladni az űrhajókkal, csak még nem tudták kivitelezni teljesen. De a tervek már megvannak!

Hisz korábban milyen lassan közlekedtünk mi is a Földön,az autók 50-el mentek, most meg ott befigyel a Ferrari... Ugyanez fog történni szerintem évtizedek előrehaladtával az űrhajózással is.

Csak a hajtóanyagot kellene lecserélni, gazdaságosabbra és ami nagyobb energiát ad.

Hogy miért nem mutatkoznak meg teljes egészében, nem lehet tudni, ez csak szándékuktól függ, de jeleket adnak, hogy igenis itt vannak!

Néhány szkeptikustól is olvastam, hogy jajj hülyeség, ha fejlettebbek miért érdekelnénk őket... mi fejlettebbek vagyunk a patkányoktól,egerektől, mégis hány laboratóriumban kísérleteznek velük vagy figyelik meg őket!

Szóval miért annyira lehetetlen elképzelés? Az ember is eljutott már a Holdra és tanulmányozza a Marsot, igaz ez a projekt lassan halad, döcögősen, de idővel legyőzzük a technikai korlátokat ebben biztos vagyok, hála a tudósoknak.

2013. ápr. 4. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
23%
A kérdőjel a képnek szól? Ott az égen egy egész raj ufó. Tisztán látszik, csak azt nem tudom, melyik faj.
2013. ápr. 7. 18:29
 62/67 anonim ***** válasza:

Egész eddigi életemben hamis dolgokat tanultam az iskolában!

Engem átvertek! Tényleg itt vannak. Már tudmo. E.T. él!

2013. ápr. 7. 18:33
 63/67 anonim ***** válasza:
61%
Ja, egy egész raj ufó.Csakis.
2013. ápr. 7. 20:31
 64/67 anonim ***** válasza:
Szerintem tök logikus. Nem fértek be egy csészealjba. Ezért többel jöttek. Lehet, hogy az ufo elnök és a testőrei.
2013. ápr. 7. 20:37
 65/67 anonim válasza:
Ne haragudj, a kép alapján nem tudom eldönteni, hogy szkeptikus vagy e vagy hiszel bennük. Mert ez a kép elég tréfás! Még, hogy raj ufo... És a vizen is a raj ufo van. meg mondjuk az egész homokszemcsés lencsén... Azért valahol megértem a szkeptikusokat is, hogy miért is azok. Az ilyen elhumorizált ufo-s képek miatt természetes, hogy nem hisznek bennük. Már ne haragudj ne vedd magadra (nagyon). A "szeméttel" meg úgyse megyünk semmire. De mindig is voltak akik hittek és voltak akik nem, bizonyos dolgokban. De az Ember eddigi pályafutása alatt a dolgok vége mindig egy irányba ment. Ez itt sem lesz másként! Lásd akár az alapot, hogy a tűz csak fájdalmat okoz, vagy a föld lapos, vagy a négerek nem emberek...
2013. ápr. 7. 20:40
 66/67 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 8. 13:52
 67/67 anonim ***** válasza:

Feribp válasza:

Ne haragudj, a kép alapján nem tudom eldönteni, hogy szkeptikus vagy e vagy hiszel bennük.

Ez így nem jó! A képpel azt szerettem volna demonstrálni, hogy mennyire nevetséges a legtöbb un. bizonyíték. Azért nem jó rám, amit írsz, mert kétkedéssel szemlélem a fotókat, videókat, olvasom a beszámolókat. De nem mondom, nem is gondolom, hogy nem létezik élet a földön kívül, s azt sem, hogy nem lehetnek itt.

2013. ápr. 8. 14:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!