Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok miért tartjátok...

Szkeptikusok miért tartjátok annyira lehetetlennek, hogy földönkívüliek látogatnak ide?

Figyelt kérdés

És itt most nem a reptilián meg a gyk-n elterjedt,eltrollkodott baromságokról van szó.

Ha már csak 50 évvel járnak is előttünk - és még keveset is mondtam - simán eljuthattak ide.

A fizikusok, csillagászoknak stb. megvan az elképzelésük, hogy lehet lerövidíteni az utat az űrben, vagy gyorsabban haladni az űrhajókkal, csak még nem tudták kivitelezni teljesen. De a tervek már megvannak!

Hisz korábban milyen lassan közlekedtünk mi is a Földön,az autók 50-el mentek, most meg ott befigyel a Ferrari... Ugyanez fog történni szerintem évtizedek előrehaladtával az űrhajózással is.

Csak a hajtóanyagot kellene lecserélni, gazdaságosabbra és ami nagyobb energiát ad.

Hogy miért nem mutatkoznak meg teljes egészében, nem lehet tudni, ez csak szándékuktól függ, de jeleket adnak, hogy igenis itt vannak!

Néhány szkeptikustól is olvastam, hogy jajj hülyeség, ha fejlettebbek miért érdekelnénk őket... mi fejlettebbek vagyunk a patkányoktól,egerektől, mégis hány laboratóriumban kísérleteznek velük vagy figyelik meg őket!

Szóval miért annyira lehetetlen elképzelés? Az ember is eljutott már a Holdra és tanulmányozza a Marsot, igaz ez a projekt lassan halad, döcögősen, de idővel legyőzzük a technikai korlátokat ebben biztos vagyok, hála a tudósoknak.

2013. ápr. 4. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
53%
40: Az Ufómagazin szerkesztőségének munkatársa voltam. Amit a szerkesztőkről gondolsz, s ide írsz, sületlenség.
2013. ápr. 6. 12:39
 42/67 anonim ***** válasza:
79%
Az anyagot egyébként honnan másoltad ki? Az Ufómagazin szerkesztőségében korrektor több alkalommal is javítja a szöveget. Ilyen sok helyesírási hibával, és ilyen sok magyartalan mondattal semmi nem jelenhet meg?
2013. ápr. 6. 12:41
 43/67 anonim ***** válasza:
70%
A 39 lepontozásával kapcsolatban érdeklődéssel várom az ellenvéleményeket!
2013. ápr. 6. 12:42
 44/67 anonim ***** válasza:
37%

"40: Az Ufómagazin szerkesztőségének munkatársa voltam. Amit a szerkesztőkről gondolsz, s ide írsz, sületlenség."

Nem én írtam, csak bemásoltam. A téma címét is megjelöltem a bejegyzésben. Ott megtalálod az idézett szöveget is.

Az ufómagazin szerkesztősége ilyen intenzíven felügyeli a vitát. Felmerül bennem a kérdés, hogy nem tudatos manipulálásról van-e itt az szó esetleg? Ez már saját vélemény, nem idézet. :)

2013. ápr. 6. 12:51
 45/67 anonim ***** válasza:

Tehát a téma címe még egyszer:

"Szkeptikusok ehhez mit szoltok? Az egyik legnagyobb UFÓ kutató a világon egy hadtudományi szakértő!"

2013. ápr. 6. 12:53
 46/67 anonim ***** válasza:
72%
Nem felügyelik, nem is tudnak a gyakoriról. Ezt garantálom. Néhány dolgot magam is megmosolyogtam az újságban megjelentekről. Pl. az energiagömbökről, amelyik csak digitális felvételeken jelennek meg.
2013. ápr. 6. 13:12
 47/67 anonim ***** válasza:
24%

Garantálod, hogy nem felügyelik? Azt hogy lehet garantálni?

Mindenkiről tudod, hogy ki mivel foglalkozik az ufómagazinnál? De akkor te ott valami fejes vagy. És itt vagy. Tehát felügyeli.

2013. ápr. 6. 13:23
 48/67 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok fejes, de az Ufómagazin szerkesztősége egy darab főszerkesztő (akinek csak egyik munkája ez a lap), egy darab korrektor (akinek csak egyik munkája ez a lap), s egy darab tördelő (akinek csak egyik munkája ez a lap). Magam már máshol dolgozom. Egy évig tördeltem, mert a kolléga beteg volt. És akár hiszed, akár nem, nem is tudtam soha, hogy mi az, ami a lapban megjelenik. Annyira érdekelt, hogy a cikk hogyan fél el az adott terjedelemben a képekkel együtt. Semmi több. A főszerkesztőnek is van ezer más gondja, minthogy itt leselkedjen. De miért is tenné? Legfeljebb anyagot meríthetne. Ám nincs rá szüksége.
2013. ápr. 6. 13:29
 49/67 anonim ***** válasza:
Szkeptikusabb lettem.
2013. ápr. 6. 13:53
 50/67 anonim ***** válasza:
39%
Csak egyet ígérjetek meg! A reptoidos paranoiás képzelgésnek és ellenségképnek nem adtok felületet, mert az már nem vicces.
2013. ápr. 6. 13:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!