Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok miért tartjátok...

Szkeptikusok miért tartjátok annyira lehetetlennek, hogy földönkívüliek látogatnak ide?

Figyelt kérdés

És itt most nem a reptilián meg a gyk-n elterjedt,eltrollkodott baromságokról van szó.

Ha már csak 50 évvel járnak is előttünk - és még keveset is mondtam - simán eljuthattak ide.

A fizikusok, csillagászoknak stb. megvan az elképzelésük, hogy lehet lerövidíteni az utat az űrben, vagy gyorsabban haladni az űrhajókkal, csak még nem tudták kivitelezni teljesen. De a tervek már megvannak!

Hisz korábban milyen lassan közlekedtünk mi is a Földön,az autók 50-el mentek, most meg ott befigyel a Ferrari... Ugyanez fog történni szerintem évtizedek előrehaladtával az űrhajózással is.

Csak a hajtóanyagot kellene lecserélni, gazdaságosabbra és ami nagyobb energiát ad.

Hogy miért nem mutatkoznak meg teljes egészében, nem lehet tudni, ez csak szándékuktól függ, de jeleket adnak, hogy igenis itt vannak!

Néhány szkeptikustól is olvastam, hogy jajj hülyeség, ha fejlettebbek miért érdekelnénk őket... mi fejlettebbek vagyunk a patkányoktól,egerektől, mégis hány laboratóriumban kísérleteznek velük vagy figyelik meg őket!

Szóval miért annyira lehetetlen elképzelés? Az ember is eljutott már a Holdra és tanulmányozza a Marsot, igaz ez a projekt lassan halad, döcögősen, de idővel legyőzzük a technikai korlátokat ebben biztos vagyok, hála a tudósoknak.

2013. ápr. 4. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
31%
Ahelyett, hogy elhinnéd az egyik következtetéseken alapuló hitrendszert, elhiszed a másik következtetéseken alapuló hitrendszert. És azt gondolod, hogy a te hitrendszered az igazság. Tipikus...
2013. ápr. 4. 22:43
 22/67 anonim ***** válasza:
95%

Kedves barátom! Annyira begőzölt már az agyatok, hogy nemlétező ellenséggel hadakoztok. A szkeptikusok nem mondják azt, hogy nincs élet a földön kívül, nem is lehet, s nem is járhattak, járhatnak itt.

Köztetek és a a szkeptikusok között az a különbség, hogy ők a hitel túl az emberi értelem tenyérnyi mezején szeretnék elhelyezni eme dolgot. Hogy is van, miképp is lehetséges?

Kategorikusan elutasítani mindent, amit nem tudok modellezni, szabályba foglalni, éppen akkora ostobaság, mint beszopni gondolkodás nélkül minden hülyeséget.

2013. ápr. 4. 22:46
 23/67 Shai-Hulud ***** válasza:
68%

Tipikus bizony! :-)

Nézd meg, hogy melyik "hitrendszer" hoz eredményeket, és melyik nem.

Ez ennyire egyszerű.

2013. ápr. 4. 22:47
 24/67 anonim ***** válasza:
78%
A tudomány nem hitrendszer. Nincs olyan tudományos tézis, amiben hinni kellene. Maximum feltételezni. De azt is csak addig, amíg nem bizonyítjuk, vagy cáfoljuk.
2013. ápr. 4. 22:50
 25/67 anonim ***** válasza:
37%

Melyik hoz eredményeket? Az evolúciós ELMÉLET, az ősrobbanás ELMÉLET, a dinókat kipusztító ELMÉLET mennyivel hihetőbb az alternatív elméleteknél? Vagy neked elég, ha pár fehér köpenyes ember mondja? A keresztény ember ugyan így van a pápával, nem veszed észre?

Tudod én egyik hitrendszert sem vallom, mert a hit a legnagyobb csapda a világon. Bezár egy szűk világszemléleti rendszerbe. Én meghallgatok és megvizsgálok minden teóriát de nem ítélem meg.

2013. ápr. 4. 22:54
 26/67 Shai-Hulud ***** válasza:

"...megvizsgálok minden teóriát de nem ítélem meg."

Ez bizony egy elég nagy hiba.

2013. ápr. 4. 22:58
 27/67 anonim ***** válasza:
68%

"Melyik hoz eredményeket? Az evolúciós ELMÉLET, az ősrobbanás ELMÉLET, a dinókat kipusztító ELMÉLET mennyivel hihetőbb az alternatív elméleteknél?"

Mármint, hogy a földönkívüliek műve lenne? Igen, hihetőbb.

"Vagy neked elég, ha pár fehér köpenyes ember mondja?"

Nekem nem. Te sokat beszélsz velük?

"A keresztény ember ugyan így van a pápával, nem veszed észre?"

Szerinted tehát a kereszténység és a tudomány egy tőről fakad, de az ufós vallás más?

"Tudod én egyik hitrendszert sem vallom, mert a hit a legnagyobb csapda a világon. Bezár egy szűk világszemléleti rendszerbe. Én meghallgatok és megvizsgálok minden teóriát de nem ítélem meg."

Akkor tulajdonképpen mit is csinálsz? Csak bambulsz?

2013. ápr. 4. 23:08
 28/67 Shai-Hulud ***** válasza:

Pssszt! Nagyobb tisztelettel szólj hozzá. Hát nem élátod, hogy ő már Buddha?

:-)

2013. ápr. 4. 23:23
 29/67 anonim válasza:
28%
Biztosan eljön az az idő az embereknél IS!, mikor átlépjük a technikai korlátokat és képesek leszünk rövid idő alatt számunkra még irdatlan távolságokat megtenni. A földön kívüli civilizáció, civilizációk pedig bizonyosan léteznek! Nem is tudom, hogy hol hallottam és ki mondta, de így szólt: "Önzőség lenne az emberektől azt hinni, hogy egyedül vagyunk a világegyetemben". Én ebben biztos vagyok. "Túl nagy" ahhoz, hogy egyedül legyünk. És számomra az sem hihetetlen, hogy jártak, járnak itt idegenek. Ha másért nem is figyelik a fejlődésünket, technológiánkat. Elővigyázatosságból, vagy kíváncsiságból azt csak ők tudhatják. Igaz, abban már nem nagyon hiszek, hogy elrabolni is szoktak embereket, bár ezt sem vetem el teljesen, de számomra ez már egy emberi túlzásnak tűnik. A szkeptikusok java része meg szerintem abban a hibában van, hogy képtelen fantáziálni, és az épp lehetséges emberi maximumot veszi alapul az ilyen dolgoknál. De miért csak az lenne a lehetséges amit mi is tudunk? Bár ez a hozzá állás még nem is olyan rossz, mert csak idő kérdése és az ember is olyan dolgokra lesz képes amire ma még nem. És nem is olyan sokára. Szinte bármit nézek a világban a technikai fejlődés a leggyorsabb napjainkban.
2013. ápr. 5. 08:00
 30/67 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes, hogy a hívők nem az IGAZI szkeptikus véleményekkel szeretnek vitába bocsátkozni, hanem a másik oldal idiótáival. Ők csak annyiban különböznek tőlük, hogy az ellenkezőjét kántálják: hogy földönkívüliek nem léteznek, pont - persze gőzük sincs a témáról nekik sem.

Igazi szkeptikustól ilyet nem fogsz hallani, hogy "jajj hülyeség". Ő csak simán nem fog hinni a "bizonyítékoknak", ha az mégsem igazi bizonyíték.

Baráti tipp: ha egy kupac szeméttel nem sikerül meggyőznöd egy szkeptikust, akkor nem a mennyiséggel volt a baj, és felesleges még tíz kupac szemetet az orra alá tolni.

Jelenleg a bizonyítékok száma földönkívüliek létezésére: 0 (eddigi összes) / 1 (szükséges, hogy a szkeptikusokat meggyőzze).

2013. ápr. 5. 18:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!