Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért vakítják el az embereket...

Miért vakítják el az embereket a földönkívüliek létezéséről?

Figyelt kérdés

Sokan tudják azt, hogy léteznek idegen civilizációk, hogy miből gondolom? A Naprendszer a világegyetemhez képest egy aprócska negyed tűvég méret. A világegyetem végtelen, emberi aggyal fel sem fogható méretű. A Naprendszerben pár milliárd évvel ezelôtt kialakult az, ami most van,

miért gondolják azt, hogy csak Mi vagyunk egyedül? Ez nem igaz, van egy barátom, akivel együtt végeztünk gimiben lassan 9 és fél éve. Ő ma már Amerikában dolgozik ufó kutató intézetben (eredetileg csillagász) és meg van róla győzödve, hogy ,,nem látjuk a fától az erdőt".

Mégis mennyi bizonyíték kell, hogy elhiggyék a földönkívüliek létezését? Egyértelműen az egyház is benne van a dologban. Pár százbéve az Istenközpontú világban aki ellenkezett azt megkínozták és végül kiderült, hogy mégis kerek a föld. Most is ez van csak nem publikálva van az egész.

Nem vagyunk egyedül, előbb utóbb mindenki rájön

(a kérdés adott)

2013. febr. 17. 14:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

"miért gondolják azt, hogy csak Mi vagyunk egyedül?"

Szerintem senki nem gondolja ezt. (A szkeptikusok sem.)

2013. febr. 17. 14:52
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, a legtöbb értelmes ember belátja, hogy vajmi kicsi az esélye annak, hogy csak itt alakult ki élet. Az viszont egészen más kérdés, hogy ezen lények ellátogatnak-e ide vagy sem. Ebben nem hiszek. Mire az ember ezt meg tudja tenni, valószínűleg kipusztítaná saját magát, és a legtöbb értelmes lény ugyanígy.
2013. febr. 17. 14:57
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

No, hát én is hiszem, hogy máshol is léteznie kell életnek, meg ha értelmes életről nem is beszélhetünk.

Csak, nem tudom, miért kellene várni a csészealjakat és egyéb hasonló csodákat?

2013. febr. 17. 15:02
 4/34 anonim ***** válasza:
19%

Azért vakítják el, mert megdőlne mindaz, amit a tudomány felállított, amit a vallások felállítottak, és amit alapjába véve belevertek az ember fejébe. A tankönyvek feleslegessé válnának, az emberek elkezdenének háborogni és akkor mindaz amit felállítottunk a saját életünkről, romba dőlne. De mindenkinek (aki kedveli ezt a témát) ajánlom nézzen utána a Csillaggyermeknek.

https://www.youtube.com/watch?v=lb-5l9HGvp8

2013. febr. 17. 15:46
 5/34 Shai-Hulud ***** válasza:
95%

"Sokan tudják azt, hogy léteznek idegen civilizációk"

TUDJÁK??? Na, mesélj! :-D

"A Naprendszer a világegyetemhez képest egy aprócska negyed tűvég méret."

Sőt, annál még sokkalta kisebb méretű, de nem baj, azért értem a hasonlatot.

"A világegyetem végtelen"

Ez mondjuk éppen nem igaz, de hogy jó nagy, az biztos.

"miért gondolják azt, hogy csak Mi vagyunk egyedül?"

Ezt elég kevesen gondolják így. Bár a Drake-formula eléggé bizonytalan értékekkel dolgozik, emiatt több nagyságrendet is tévedhet, az azonban MINDENKÉPPEN látszik belőle, hogy a világegyetemben SZÜKSÉGSZERŰEN sok-sok értelmes civilizációnak kell léteznie.

[link]

"Mégis mennyi bizonyíték kell, hogy elhiggyék a földönkívüliek létezését?"

Nem nagyon kell bizonyíték (mondjuk még nincs is), egyszerűen józan gondolkodással, a Világegyetemről megszerzett eddigi tudásunk alapján ez belátható.

"Egyértelműen az egyház is benne van a dologban. "

Igen. Nem tudom, mennyire ismered a vallást (bármelyiket). Az Isten saját képére teremtette az embert - és nem a földönkívülit. A vallásnak nehéz lenne megmagyarázni, hogy egy ekkora Világegyetemben miért is PONT MI lennénk az a kitüntetett faj, amelyet Isten létrehozott közvetlenül miután megteremtette a világosságot, meg a vizeket, és hasonlók. Nagyon át kellene írni az Ószövetséget...

"és végül kiderült, hogy mégis kerek a föld. Most is ez van"

Hát nem egészen. Régen tilos volt egyházellenes nézeteket vallani, aki mégis megtette, azt hamar megégették... Mégis voltak tudósok, akik megfigyeléseiket leírták, rendszerezték, alátámasztották, bizonyították, és a halálbüntetés ellenére is fennhangon vallották.

Ma mindenki azt vall amit csak akar, de mégsincsenek megfigyelések, rendszerezések, bizonyítékok a földönkívüliek létezésére... Csak néhány (általában feltűnési vágytól hajtott) ember találkozik velük az erdő mélyén, ahol (milyen érdekes) mindig valami perverz dolgot művelnek velük... Hát igen, bizonyára ezért utaztak több tízezer fényévet... Otthon bizonyára zárva van a kupi.

Nem az a hihetetlen, hogy LÉTEZNEK idegen civilizációk.

Sokkal inkább az, hogy ide tudnak jönni, illetve ha már itt vannak, akkor mit is csinálnak itt.

Elég jól ismerjük a minket körülvevő térrészt, több tízezer fényéves sugáron belül. Ebben a térrészben NINCS egyéb értelmes élet, tehát ha földönkívüliek látogattak ide, azoknak ennél nagyobb távolságból kellett jönniük.

HOGYAN??? Tekintve, hogy anyagi test nem mozoghat a fénysebességnél gyorsabban, biztos, hogy nem az általunk ismert módokon közlekednek, mert így túl sokáig tartana, bármilyen hosszú életűek is.

OK, valami egészen más, a mi tudományunknál SOKKAL fejlettebb módon közlekednek - ez viszont azt feltételezi, hogy egyéb téren is SOKKAL fejlettebbek nálunk.

Miért van az, hogy akkor mindig az erdőben csövező aluliskolázott egyfogút, vagy a buliról hazafelé tartó izgalmakra vágyó tinit, vagy esetleg a szombat estével otthon elszámolni nem tudó porszívóügynököt rabolják el, és termékenyítik meg, vagy szippantják ki az agyvelejét és helyettesítik eredeti hamisítatlan tyúxarral???

Miért nem találkoznak soha ezek a lények egyetlen tudóssal sem??? OK, tudom, sokkal kevesebb tudósunk van, mint egyfogúnk és porszívóügynökünk...

Nekem meggyőződésem, hogy ha egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció ide látogatna, az nem a közembereket ijesztgetné a parkban, hanem bejelentené, hogy itt vagyok, eljöttem, meg akarlak ismerni titeket. Már csak azért is, mert tőlünk, az aktív közreműködésünkkel SOKKAL TÖBBET megtudhatna rólunk, mint anélkül.

Az a viselkedés, amit az ide látogató földönkívülieknek tulajdonítanak, teljesen logikátlan, és ésszerűtlen. Viszont nagyon izgalmas, és rejtélyes.

És az emberek SZERETIK a rejtélyeket. :-)

Pedro

2013. febr. 17. 16:14
 6/34 anonim ***** válasza:
Valójában nem is merik kijelenteni hogy a földhöz még csak hasonló bolygót se találtak sehol. Elég elkeserítő. Viszont nem csak földi körülmények között alakulhat ki élet, ezt nem veszik számításba.
2013. febr. 17. 16:15
 7/34 anonim ***** válasza:
Azt hiszem az 5 -öes hozzászóló tökéletesen vezette le a dolgokat!
2013. febr. 17. 16:43
 8/34 anonim ***** válasza:
21%
ez nem elvakítás, ufok midnig is léteztek és létezni is fognak!!! sok ufo faj létezik, az űr hatalmas és tele van élettel!
2013. febr. 17. 18:33
 9/34 anonim ***** válasza:

"Azért vakítják el, mert megdőlne mindaz, amit a tudomány felállított, amit a vallások felállítottak, és amit alapjába véve belevertek az ember fejébe. A tankönyvek feleslegessé válnának, az emberek elkezdenének háborogni és akkor mindaz amit felállítottunk a saját életünkről, romba dőlne."

Ja, a tankönyvgyártó oligarchák miatt.

2013. febr. 17. 19:04
 10/34 anonim ***** válasza:
Pedro frankón leírta azt, amit kb. én is leírtam volna.
2013. febr. 18. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!