Miért vakítják el az embereket a földönkívüliek létezéséről?
Sokan tudják azt, hogy léteznek idegen civilizációk, hogy miből gondolom? A Naprendszer a világegyetemhez képest egy aprócska negyed tűvég méret. A világegyetem végtelen, emberi aggyal fel sem fogható méretű. A Naprendszerben pár milliárd évvel ezelôtt kialakult az, ami most van,
miért gondolják azt, hogy csak Mi vagyunk egyedül? Ez nem igaz, van egy barátom, akivel együtt végeztünk gimiben lassan 9 és fél éve. Ő ma már Amerikában dolgozik ufó kutató intézetben (eredetileg csillagász) és meg van róla győzödve, hogy ,,nem látjuk a fától az erdőt".
Mégis mennyi bizonyíték kell, hogy elhiggyék a földönkívüliek létezését? Egyértelműen az egyház is benne van a dologban. Pár százbéve az Istenközpontú világban aki ellenkezett azt megkínozták és végül kiderült, hogy mégis kerek a föld. Most is ez van csak nem publikálva van az egész.
Nem vagyunk egyedül, előbb utóbb mindenki rájön
(a kérdés adott)
"Egy kutatás kimutatta, hogy az ezoterikus tanok hívői között 3.5-ször nagyobb az öngyilkossági ráta, és 5-ször nagyobb a depressziós megbetegedések száma."
Kamuztam.
Kíváncsi voltam, hogy milyenek lesznek a reakciók, és hogy számonkérik-e rajtam a forrást.
Szerintem nem volt mit számon kérni.
Az teljesen egyértelmű volt, hogy ez az
információ nem fedi a valóságot.
Ha én valakinek a kérdésében, vagy a hozzászólásában, szereplő "hivatalos" dokumentumot, megkérdőjelezem,
akkor minden kép utána nézek.
Nem kell zseninek lenni, h infóhoz juss a net-en.
"Abba bele sem gondol senki, hogy mi van akkor, ha maga az emberiség is földönkívüliek leszármazottja? Érdemes ősi történeteket és teremtésmítoszokat olvasni"
Dehogynem, nézz be ebbe a topicba, itt érdekes társalgás folyik erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4158..
(Bocs ha már írtál oda.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!