Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért vakítják el az embereket...

Miért vakítják el az embereket a földönkívüliek létezéséről?

Figyelt kérdés

Sokan tudják azt, hogy léteznek idegen civilizációk, hogy miből gondolom? A Naprendszer a világegyetemhez képest egy aprócska negyed tűvég méret. A világegyetem végtelen, emberi aggyal fel sem fogható méretű. A Naprendszerben pár milliárd évvel ezelôtt kialakult az, ami most van,

miért gondolják azt, hogy csak Mi vagyunk egyedül? Ez nem igaz, van egy barátom, akivel együtt végeztünk gimiben lassan 9 és fél éve. Ő ma már Amerikában dolgozik ufó kutató intézetben (eredetileg csillagász) és meg van róla győzödve, hogy ,,nem látjuk a fától az erdőt".

Mégis mennyi bizonyíték kell, hogy elhiggyék a földönkívüliek létezését? Egyértelműen az egyház is benne van a dologban. Pár százbéve az Istenközpontú világban aki ellenkezett azt megkínozták és végül kiderült, hogy mégis kerek a föld. Most is ez van csak nem publikálva van az egész.

Nem vagyunk egyedül, előbb utóbb mindenki rájön

(a kérdés adott)

2013. febr. 17. 14:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Egy kutatás kimutatta, hogy az ezoterikus tanok hívői között 3.5-ször nagyobb az öngyilkossági ráta, és 5-ször nagyobb a depressziós megbetegedések száma."

Kamuztam.

Kíváncsi voltam, hogy milyenek lesznek a reakciók, és hogy számonkérik-e rajtam a forrást.

2013. márc. 5. 12:16
 32/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt mit számon kérni.

Az teljesen egyértelmű volt, hogy ez az

információ nem fedi a valóságot.

Ha én valakinek a kérdésében, vagy a hozzászólásában, szereplő "hivatalos" dokumentumot, megkérdőjelezem,

akkor minden kép utána nézek.

Nem kell zseninek lenni, h infóhoz juss a net-en.

2013. márc. 7. 13:34
 33/34 anonim ***** válasza:
Abba bele sem gondol senki, hogy mi van akkor, ha maga az emberiség is földönkívüliek leszármazottja? Érdemes ősi történeteket és teremtésmítoszokat olvasni, észre fogjátok venni egy idő után, hogy mindegyik a bikacsillagképből érkezett csillagistenekre koncentrál és, hogy azok miként alapították meg az életet itt a Földön... legyen az kínai, maja, indiai vagy éppen egyiptomi szöveg vagy mitikus falfestmények. Komolyan beszélek, a történelem a hobbim a munka mellett, szabadidőm nagy részében ősi történeteket olvasok, ezek gyökere megegyezik világszerte.
2013. márc. 29. 02:36
 34/34 Antimod ***** válasza:

"Abba bele sem gondol senki, hogy mi van akkor, ha maga az emberiség is földönkívüliek leszármazottja? Érdemes ősi történeteket és teremtésmítoszokat olvasni"

Dehogynem, nézz be ebbe a topicba, itt érdekes társalgás folyik erről:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4158..

(Bocs ha már írtál oda.)

2013. márc. 29. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!