Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért vakítják el az embereket...

Miért vakítják el az embereket a földönkívüliek létezéséről?

Figyelt kérdés

Sokan tudják azt, hogy léteznek idegen civilizációk, hogy miből gondolom? A Naprendszer a világegyetemhez képest egy aprócska negyed tűvég méret. A világegyetem végtelen, emberi aggyal fel sem fogható méretű. A Naprendszerben pár milliárd évvel ezelôtt kialakult az, ami most van,

miért gondolják azt, hogy csak Mi vagyunk egyedül? Ez nem igaz, van egy barátom, akivel együtt végeztünk gimiben lassan 9 és fél éve. Ő ma már Amerikában dolgozik ufó kutató intézetben (eredetileg csillagász) és meg van róla győzödve, hogy ,,nem látjuk a fától az erdőt".

Mégis mennyi bizonyíték kell, hogy elhiggyék a földönkívüliek létezését? Egyértelműen az egyház is benne van a dologban. Pár százbéve az Istenközpontú világban aki ellenkezett azt megkínozták és végül kiderült, hogy mégis kerek a föld. Most is ez van csak nem publikálva van az egész.

Nem vagyunk egyedül, előbb utóbb mindenki rájön

(a kérdés adott)

2013. febr. 17. 14:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
30%

Lenne kedvem vitatkozni a témáról, de most épp sietek, majd máskor megejtjük. Csupán erre reagálnék:

"Mindegy, örülök, hogy ha valakivel értelmesen ellehet erről vitatkozni, de amit 6 évesen láttam TUDOM hogy egy repülő csészealj volt és innentől kezdve mondhat akárki akármit, persze így előnyben vagyok, mert a saját szememmel láttam, míg más sose látott ilyet az életében."

Én ateista vagyok, és TUDOM, hogy Isten nem létezik, viszont tisztában vagyok vele, hogy ez csupán az én szubjektív véleményem, amire nincs objektív bizonyíték (se erre, se az ellenkezőjére!). Ettől még nem jelentem ki, hogy nem is létezhet. Azt is el tudom képzelni, hogy az, amit az ember istennek tekint, valóban egy nagyerejű teremtő lény, de nem mindenható és mindentudó, csupán egy másik bolygó szülötte, ahol a lények képesek olyasmire is, ami nekünk már isteni. Ahogy írtam, (2. vagy 3. válaszoló vagyok) én hiszek az UFOk létezésében. Azaz nem, ez így nem igaz. Az UFOkban nem hiszek. Az idegen, földönkívüli lények létezésében hiszek. Csupán azt nem hiszem, hogy valaha is ellátogattak ide a Földre (ezért nem lehet ugye UFO, mint azonosítatlan repülő tárgy, mert azt sem tudjuk, hogy tudnak-e repülni bármilyen eszközzel vagy épp maguktól - az én értelmezésemben). És TUDOM, hogy a saját nézőpontomból igazam van, és hogy a sok ufos sztori (akárcsak Istenről szólóak) vagy hallucináció, vagy egyszerűen szimpla hazugság. Viszont bizonyítékom nincs rá, nem is keresek, ezért elfogadom, hogy vannak, akik nem így látják. Az agy csodálatos dolgokra képes, és az ilyen átélt események 90%-a magyarázható ezzel (hacsak nem hazugság). Nem mondom, hogy egyértelműen 100%, hogy igazam van, mert nem tudhatom, csupán úgy vélem, hogy nem járhatott idegen lény ezen a bolygón, mert ha eljutottak volna olyan fejlettségi szintre, hogy eljussanak a hazájuktól x fényévnyire, akkor még jóval előtte kiirtották volna magukat (ahogy fogjuk mi is tenni és ahogy a történelem során párszor már majdnem megtörtént, legutóbb talán a kubai válság idején...).

Nagyon szívesen kifejteném még a nézeteimet, de így is késésben vagyok, majd legközelebb :)

2013. febr. 22. 10:45
 22/34 anonim ***** válasza:
31%
Ja igen, előző vagyok: azt is TUDOM, hogy gyerekkorom idején a padlásunkon egy manó élt, mert láttam is, meg azt is, hogy madárpókok bújtak be a szekrényem mögé, mert ezt is láttam. Ugye mondanom sem kell, hogy nem egészen hitelt érdemlő az, amit egy ember lát, főként, ha még gyerek :)
2013. febr. 22. 10:46
 23/34 anonim ***** válasza:

Csakhogy az ilyeneket gyerek fejjel képzelsz be, amitől félsz és rettegsz, főként a sötétbe, hogy jujj el ne kapjon valami a szobádba lefekvéskor :) A kettő között azért van különbség. Én még akkor híre-hamvát se hallottam ufókról, még TV-be sem láttam, szóval még félni sem félhettem tőlük. Egyébként sincs semmi ijesztő egy "repülő tányérban", még ha esetleg nagyszemű figurákat láttam volna..Amúgy érdekes, én ilyeneket sosem hallucináltam be kiskoromba, oké én a pl. féltem a dinóktól meg 1-2 film figurától, de hogy láttam volna őket a sötétben vagy beképzelem, sosem történt meg :)

Egyébként azt írtad hogy az ufók nagy része hazugság...most komolyan, az összes ember hazudik? Egy sem mondhat igazat? Hiba választják el egymást korok, földrészek, több millió kilométer, mind ugyanazt képzeli be?:) áhh!

2013. febr. 22. 11:03
 24/34 Antimod ***** válasza:

"mert ha eljutottak volna olyan fejlettségi szintre, hogy eljussanak a hazájuktól x fényévnyire, akkor még jóval előtte kiirtották volna magukat"

Először is minden tiszteletem az olyan gondolkodóké, akik nem negligálják mások véleményét, és nyitottak más elképzelésekre.

Erre annyit reagálnék, amit beidéztem tőled, hogy elképzelhető az is, hogy nem ebből a dimenzióból/univerzumból érkeznek ide megfigyelni - és máris ingatag az állításod alátámasztása.

Nagyon-nagyon keveset tudunk erről a témáról, úgy érzem.

2013. febr. 22. 11:29
 25/34 anonim ***** válasza:

Ehhez én is szeretnék hozzá szólni!

Én csak annyit szeretnék lejegyezni,

hogy egy kutatás szerint,

a lelki inteligenciájuk magasabb,

azoknak az embereknek, kik az e-fajta,

dolgokra nyitottabbak. A fanatikusok nem érdekelnek!

Nem is lehet vitába szállni, azzal h nem érthetünk egyet.

De a lényeg az, hogy egyre többen vagyunk kik hisznek.

2013. febr. 23. 20:07
 26/34 anonim ***** válasza:
Egy kutatás kimutatta, hogy az ezoterikus tanok hívői között 3.5-ször nagyobb az öngyilkossági ráta, és 5-ször nagyobb a depressziós megbetegedések száma.
2013. febr. 23. 23:56
 27/34 anonim ***** válasza:
Akkor az a kutatás is jó nagy baromság lehetett. Egy vicc, alaptalan feltételezés.
2013. febr. 24. 10:17
 28/34 Antimod ***** válasza:

"az ezoterikus tanok hívői között 3.5-ször nagyobb az öngyilkossági ráta, és 5-ször nagyobb a depressziós megbetegedések száma"

Készséggel elhiszem. Az ezoterikus tanokkal foglalkozók többnyire érzékenyebb emberek: érzik, hogy nincs rendben valami a világgal, megkérdőjelezik saját szerepüket, helyüket, átérzik saját tehetetlenségüket. (Most az értelmesebb rétegre gondolok ezen belül, nem a jósdavonalra betelefonálókra.)

Azonban a depresszió többnyire következmény, nem eredő, mint azt sokan hiszik.

2013. febr. 24. 12:28
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értek egyet. Rám egyáltalán nem igaz. Tökéletes az életem jelenleg is, nem vagyok labilis és tehetetlennek sem érzem magam.

Persze biztos van olyan, aki 1-2 gond miatt, ebbe a témába "menekül" pl. aki jósoltatni akar magának, hogy jobb lesz-e az élete mint most, de ez olyan mintha azt mondanám, hogy akiket a művészet érdekel azok előbb utóbb elvont gyilkosok lesznek. Vagy hogy a szőke hajjal rendelkező emberek nagyon érzékenyek, jobban, mint akiknek fekete a hajszínük. Kb. ennyi az alapja, azaz semmi. Ugyanúgy lehet depresszív ember egy szkeptikus, mint egy hívő. Ennek semmi köze ahoz melyik oldalon áll.

Ez egy gusztustalan általánosító lejáratás azokkal szemben, akiket érdekelnek ezek a dolgok. Attól még nem leszek sem öngyilkos, sem depresszív, mert a földönkívüliekben vagy éppen Atlantiszban hiszek.

2013. febr. 24. 13:54
 30/34 anonim válasza:

.

tegyük fel isten létezik:

Megteremtette a földet, tehát a föld nem volt itt, az isten valahonnan idejött, tehát az isten földön kívüli.

megteremtette az embert. A genetikánkban van egy olyan DNS szakasz amit isteni génnek neveznek, másnéven genetikai kvantumugrás, A földön semmilyen más élőlényben nincs jelen

itt van pl jézuskrisztus. Állítólag szűzen fogant. félisten volt és csodákat tett, gyakran hallani hogy ufók nőket rabolnak el és nőket termékenyítenek meg. például herkules a félisten, a görögöknél is volt számtalan ilyen eset

itt van pl Noé bárkája. Kutatók több mint 200 települést találtak víz alatt csak a füldközi tengerben, de lehet akár sokkal több is sokkal mélyebben csak a tengerkutatás még nem elég fejlett. Könnyebb volt a holdra eljutni mint az óceán fenekére. És a csendes óceánba és a bermuda háromszögnél állítólag vízalatti ufó bázisok vannak.

és it van Atlanisz azaz Antarktisz . A nácik mit kerestek ott ? és mik zúzták le az amerikai hajóflottát az Antarktisznál ? és miért van nemzetközi egyezmény annak tájvédelmi területéről ?

ha csak a bibliát nézzük sok égen csatát vívó angyalok és démonok meséje van. hát speciel 2 földönkívüli faj itt balhézott össze és ezt szépen lerögzítették, majd valahogy megpróbálták megmagyarázni mi történt.

De például indiában időszámítás előtt kb 5000 évvel Atombomba robbant ! erre számos bizonyíték van, és hogy valószínűleg földönkívüliek tették. úgymont ásatási leletek eltemetett városokról, megkövült csontvázak, iszonyatos hőmérsékletről árulkodó kövületek, még ma is mérhető némi rádióaktív sugárzás, és az indiai mondavilágba több ezer soros leírások mejek szerint az emberek haja körme kihullott spontán lángba borultak a fák és satöbbi.

.

2013. márc. 5. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!