Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért vakítják el az embereket...

Miért vakítják el az embereket a földönkívüliek létezéséről?

Figyelt kérdés

Sokan tudják azt, hogy léteznek idegen civilizációk, hogy miből gondolom? A Naprendszer a világegyetemhez képest egy aprócska negyed tűvég méret. A világegyetem végtelen, emberi aggyal fel sem fogható méretű. A Naprendszerben pár milliárd évvel ezelôtt kialakult az, ami most van,

miért gondolják azt, hogy csak Mi vagyunk egyedül? Ez nem igaz, van egy barátom, akivel együtt végeztünk gimiben lassan 9 és fél éve. Ő ma már Amerikában dolgozik ufó kutató intézetben (eredetileg csillagász) és meg van róla győzödve, hogy ,,nem látjuk a fától az erdőt".

Mégis mennyi bizonyíték kell, hogy elhiggyék a földönkívüliek létezését? Egyértelműen az egyház is benne van a dologban. Pár százbéve az Istenközpontú világban aki ellenkezett azt megkínozták és végül kiderült, hogy mégis kerek a föld. Most is ez van csak nem publikálva van az egész.

Nem vagyunk egyedül, előbb utóbb mindenki rájön

(a kérdés adott)

2013. febr. 17. 14:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

"Azért vakítják el, mert megdőlne mindaz, amit a tudomány felállított"

Ez jól hangzik, csak nem igaz.

2013. febr. 18. 09:44
 12/34 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy az ufok egyszer felfedik magukat és nem támadással, hanem csak úgy... óriási élmény lenne!!!
2013. febr. 18. 10:16
 13/34 Antimod ***** válasza:

"Nekem meggyőződésem, hogy ha egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció ide látogatna, az nem a közembereket ijesztgetné a parkban, hanem bejelentené, hogy itt vagyok, eljöttem, meg akarlak ismerni titeket. Már csak azért is, mert tőlünk, az aktív közreműködésünkkel SOKKAL TÖBBET megtudhatna rólunk, mint anélkül."

Szerinted mi lenne erre az első reakció? Valamelyik elmebeteg atomhatalom ráindítana egy rakétát, legalábbis a mai fejlettségi szintünk alapján. Ha én "földönkívüli" lennék, nem kockáztatnék.

Egyébként rengeteg megfigyelés volt már idelátogató akármikről (elsősorban a járművekre gondolok), így meg lehet próbálni elvitatni, de felesleges, egyre több a felvétel róluk, és ha csak EGYETLEN EGY is hiteles közülük (és minden kétséget kizáróan nem természetes jelenséget örökített meg), akkor nincs min vitatkozni. Márpedig a nagy számok törvénye alapján ez igencsak sanszos.

2013. febr. 19. 13:11
 14/34 Shai-Hulud ***** válasza:
30%

"Szerinted mi lenne erre az első reakció? Valamelyik elmebeteg atomhatalom ráindítana egy rakétát, legalábbis a mai fejlettségi szintünk alapján. Ha én "földönkívüli" lennék, nem kockáztatnék."

Ha valaki OLYAN fejlettségi szinten van, hogy néhány tízezer fényév távolságról csak úgy ide tud jönni, arr lövöldözhetsz te a Földön található (egyébként nem túl hatásos) atomrakéták bármelyikével. :-)

"Egyébként rengeteg megfigyelés volt már idelátogató akármikről (elsősorban a járművekre gondolok), így meg lehet próbálni elvitatni, de felesleges, egyre több a felvétel róluk, és ha csak EGYETLEN EGY is hiteles közülük (és minden kétséget kizáróan nem természetes jelenséget örökített meg), akkor nincs min vitatkozni."

Igen, igazad van. A kulcsszó (mint írtad is) az, hogy "csak EGYETLEN EGY is hiteles" legyen. Na éppen erre nem volt még példa.

"Márpedig a nagy számok törvénye alapján ez igencsak sanszos."

Ez hülyeség, attól, hogy valamit sok hülye kórusban mantráz, az még nem lesz igaz.

A nagy számok törvénye alapján sz@rt enni is jó, hiszen sok milliárd légy ezt teszi...

Ezekhez a bizonyításokhoz BIZONYÍTÉKOK kellenek, nem pedig a vakhit. KONKRÉT, ELFOGADOTT BIZONYÍTÉK kellene, nem pedig az, hogy hű de sokan láttak már valamit, amiről fingjuk sincs, hogy micsoda, de a "földönkívüli" szó olyan jól hangzik...

Pedro

2013. febr. 19. 13:22
 15/34 anonim ***** válasza:
51%
földönkívüliek léteznek!!!! akármit mondasz utolsó! léteznek és kész!
2013. febr. 19. 13:30
 16/34 Antimod ***** válasza:

"Ha valaki OLYAN fejlettségi szinten van, hogy néhány tízezer fényév távolságról csak úgy ide tud jönni, arr lövöldözhetsz te a Földön található (egyébként nem túl hatásos) atomrakéták bármelyikével. :-)"

Egyáltalán nem biztos, hogy ebből az univerzumból látogatnak ide.

"A kulcsszó (mint írtad is) az, hogy "csak EGYETLEN EGY is hiteles" legyen. Na éppen erre nem volt még példa."

Miért nem? Mindegyiket sikerült hitelt érdemlően megcáfolni?

"Ez hülyeség, attól, hogy valamit sok hülye kórusban mantráz, az még nem lesz igaz."

Videófelvételekről van szó, sokszor még rajta van a kamerán, eredeti felvételi idővel, elvileg manipulálhatatlanul.

"A nagy számok törvénye alapján sz@rt enni is jó, hiszen sok milliárd légy ezt teszi..."

Nekik az. Mivel emberek nem teszik, nekünk nem jó. Ne próbáld meg félremagyarázni a dolgokat.

"Ezekhez a bizonyításokhoz BIZONYÍTÉKOK kellenek, nem pedig a vakhit. KONKRÉT, ELFOGADOTT BIZONYÍTÉK kellene, nem pedig az, hogy hű de sokan láttak már valamit, amiről fingjuk sincs, hogy micsoda, de a "földönkívüli" szó olyan jól hangzik..."

Azok a valakik sokszor pilóták, vagy éppen a hadsereg tagjai. Ha ők nem tudnak azonosítani repülő objektumokat, azért az nem a "látott valamit az égen" kategória. Csakhogy ők nem beszélhetnek többnyire, maximum nyugdíjas korban (lásd Neil Armstrong), persze akkor rájuk sütik a "hibbant, szenilis öreg" jelzőt, és nem muszáj meghallgatni, amit mondanak.

A konkrét bizonyítékok itt vannak előttünk, de valamiért félremagyarázzák azokat, vagy ha találnak valami égből lehullott, nem azonosítható, megmunkált objektumot, kiszáll a hadsereg, elviszi "további vizsgálat céljából", és aztán soha nem tájékoztatják róla a közvéleményt.

2013. febr. 19. 13:42
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
ufok léteztek , léteznek és mindig létezni is fognak!!!
2013. febr. 19. 14:25
 18/34 anonim ***** válasza:
Az ufók azért létezhetnek, mert az ufó Azonosítatlan Repülő Tárgyat jelent.
2013. febr. 19. 14:26
 19/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az én megérzéseim is azt diktálják h létezik egy sokkal szebb, és magasabb élet forma.

A vallás az idegenekkel valós kapcsolatunk melegágya.

Miket anno, nem érthettünk meg azt így közölték velünk.

A szentháromságot tükröző háromszög miben ott van a mindent látó szem. Tagadhatatlan utalásokat tesz.

Látja a múltunkat, jelenünket, s jövőnket.

Hogy ez rossz? Vagy ellenkezőleg? Azt nem tudhatjuk.

Ők mondják ki h mi jó, s rossz.

Vannak akik a szkepticizmus bástyái mögé bújnak.

Ők még nem tudják elfogadni az igazságot.

Az USA, több mint 80%-a kibillenthetetlenül hiszi hogy idegenek látogatják bolygónkat.

Enok könyve, is a ordít a bizonyítékoktól.

Ezt is már tényként kezelik. Mint sokmást.

Az iskolákban sem tévednek, nagyon is tudják h mit csinálnak! Vissza tartják az emberi tudatunk fejlődését, és manipulálják azt. Akár egy képlékeny massza egy szobrász kezeiben.

A shaolin szerzetesek a civilizációktól elkülönülve élik az életüket kis gyermek koruk óta. Sokkal több mindenre

képesek mint mi.

Ha feltudnánk szabadítani tudatunkat,

Nem lennénk irányíthatóak.

2013. febr. 20. 20:50
 20/34 anonim ***** válasza:

Elég sok könyvet elolvastam erről a témáról és tudom, hogy nem csak az írott "porszívó"ügynökökkel találkoztak már hanem csillagásszal, rendőrrel vagy autóversenyzővel is. Egyébként ez mit számít? Semmit! Nem hinném, hogy az idegenek különbséget tennének, hogy az emberek éppen mit dolgoznak. Ugyanúgy értelmes lehet egy takarító nő is. Egyébként szerintem biztos hogy előtte egy ideig megfigyelik az alanyt, mielőtt felvennék vele a kapcsolatot ( ugyanezt tesszük mi is az állatokkal, törzsekkel!!!), hogy elég labilis-e a személyisége vagy hogy hogyan viselkedik.

Lehet hogyha a szomszéd Irénke nénivel találkoznak az csak elmondja a látottakat és éli a kis életét tovább, de ha egy fizikussal vagy egy pappal vennék fel a kapcsolatot, könnyen instabillá, labilissá válhat a viselkedése, ugyanis az ilyen emberekre sokkal nagyobb hatással lehet egy ilyen dolog, ugyanis az ő életében nagyobb teher lenne hogy eddig jóformán "hazugságban" élt vagy tévhitben, mert nem erre alakította ki a világképét.

Sok emberről olvastam sajnos akiket traumaként ért az idegenekkel való találkozás és nem is nagyon tudta feldolgozni, bár ezeknek az eseteknek a száma elenyésző.

Ebből akár azt is ki lehet következtetni, hogy az ufonauták odafigyelnek az adott személyre. Biztos nem csak a hasukra csapnak mikor mennek a hajójukkal és "néédd má' ott jön egy sofőr, most látjuk először,de elkapjuk és dumcsizunk vele?"

Erősen kétlem, mint ahogy írta valaki, hogy logikátlan lenne az idegenek viselkedése. Ez pontosan, hogy átfontolt viselkedésre és tervre vall. Egy terv, amit lassan, apránként halad, de adagolnak az emberiségnek.

Visszatérve arra, hogy milyen foglalkozású emberekkel veszik fel a kapcsolatot, tudjuk, hogy már katonák vagy vadászpilóták is láttak ilyeneket. Hol csak csészealjat, hol idegen lényeket. Azért azt el kell ismerni, hogy a pilóták pontos megfigyelők, tökéletesen vannak kiképezve, olyannyira, hogyha egy ellenséges vadászgép halad el mellettük még a vadászgép azonosító számát ami az oldalára van írva is le kell tudniuk olvasni. Ha egy ilyen ember azt mondja, hogy olyan dolgot látott, amit eddig még soha életében és nem tudja mi volt az, olyankor ellehet gondolkozni, hogy van-e még itt valaki avagy sem...

De ha esetleg egy kért fizikus bejelentené hivatalosan hogy "ja,velem beszélnek az ufók" számítana? de tényleg? ugyanúgy nem vernék nagy dobra, nem hinnék el neki a szkeptikusok sem.

Mindig is itt voltak, nem csak az 50-es évek közepétől, hanem korábban is. A világháborúban is jelentettek ilyeneket, aztán az 1800-as években is láttak már "léghajókat" és furcsa repülő tárgyakat, holott az ember még fel sem találta a Zeppelint még akkor.

Filmfelvételekre meg rátérve, biztos hogy van köztük valódi. Sok a hamisított, de igen is van valódi. Egy szkeptikusnak mutathatsz akármilyet, az akkor is a saját igazához fog ragaszkodni, hogy hát már pedig ez hamis! Ha kis felbontású képkockájú videót mutat az ember és lötyögőset, azt mondja "hú ettől jobb nem volt? ez nem hiteles", de ha betolsz elé egy szépen videóra vett csészealjat, tiszta felbontásban, akkor már arra azt mondja hogy hát ez tuti CHI,ez túl tiszta, ez biztos hogy gyanús és kamu!

Mindegy, örülök, hogy ha valakivel értelmesen ellehet erről vitatkozni, de amit 6 évesen láttam TUDOM hogy egy repülő csészealj volt és innentől kezdve mondhat akárki akármit, persze így előnyben vagyok, mert a saját szememmel láttam, míg más sose látott ilyet az életében.

2013. febr. 22. 03:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!