Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elvittek az UFO-k vagy mi...

Elvittek az UFO-k vagy mi történhet? Mit csináljak ellenük?

Figyelt kérdés

1 hete kezdődött az egész de mostanra már nagyon meguntam. Egyik este arra ébredtem hogy mintha valamik lennének a szobámban. Próbáltam felülni hogy megnézzem mik lehetnek nálam de nem bírtan megmozdulni mintha oda lettem volna kötve az ágyhoz. Így hát inkább csak becsuktam a szemem és vártam hogy mi lesz szerencsére aznap nem volt semmi reggel felébredtem mintha mi sem történt volna azt magyaráztam magamnak hogy csak álmodtam.

De 2 napra-rá ismét hallotam a motoszkálást mikor kinyitottam a szemem észrevettem hogy nem is a szobámban vagyok hanem egy nagy fehér teremben nem sok mindent láttam mert vakító fehér fény volt de akkor is nagyon befostam és akkor olyan mintha elaltattak volna. Csak reggel ébredtem fel az ágyam mellet feküdtem és rohadtul fájt a seggem. Azóta minden reggel így ébredek és már alig birok ülni annyira fáj az ánuszom.

Légyszíves segítsetek hogy mit csináljak ellenük?

2013. márc. 22. 16:31
1 2 3
 21/27 Dalek Traak ***** válasza:
Szerezz be egy neutrínós-hűmicsodaizé energiapajzsot! Ezen nem tudnak áthatolni, így nem fognak téged megbecsteleníteni sem.
2013. márc. 23. 19:49
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha tényleg történt valami,akkor nem itt irkálnál róla,hanem az elmegyógyintézetben feküdnél ijedtedben,ha láttál volna furcsa alakokat,az tuti! -Hacsak ,el nem kezdesz beszélgetni velük,akkor talán nem is bántanának. Üdv Attila! Részletesebb infót tudnál adni? volt valami ,ami különlegesen érdekes volt,és kihagytad?
2013. márc. 24. 01:08
 23/27 A kérdező kommentje:
úgy néznek ki hogy kicsik nagyfejűek zöldes barna színűek lila fénylős ruhába vannak de csak erre emlékszek mindig mert utána elaltatnak.
2013. márc. 24. 10:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Egy darabig még vicces volt de most már húzz el egy elmegyógyintézetbe.
2013. márc. 24. 11:53
 25/27 anonim ***** válasza:
hát ha telefostad az űrhajót, biztosan nem zártak a szívükbe, sőt lehet elfenekeltek. talán ha legközelebb kitakarítod a hajót nem bántanak többet :D
2013. márc. 24. 19:36
 26/27 anonim válasza:
Menny el rokonokhoz egy kis időre, szerelj kamerát az ágy közelébe úgy, hogy jól lássa az ágyat és lámpafénynél aludj!
2013. ápr. 5. 18:51
 27/27 anonim ***** válasza:
-Esetleg,érdeklődj (Alaje) ről! vagy nézz utána,az egésznek,és döntsd el te magad! -küldtem egyet, a videóiból a tanításairól! Utána jártam,és 99%-ban igaza is volt! " http://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY "
2013. ápr. 6. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!