2/16 anonim válasza:
Igen. Sokszor.
Üdv: Pataki Attila
3/16 anonim válasza:
En egy urpatkany vagyok!!!
Justin Bieber.
4/16 anonim válasza:
engem nem vittek el, de jó lenen, ha elvinnének, már várom!!!
5/16 anonim válasza:
Engem megkértek, hogy csatlakozzak az Intergalaktikus Föderációhoz, de sajnos nemet kellett mondanom :(
7/16 anonim válasza:
Engem már raboltak el. De megszöktem úgyhogy adok némi támpontot, hogy mit csináljatok! Előszór is ha ne adj Isten az asztalon ébredtek akkor ne essetek pánikba, hanem nézzetek körül. Utána próbáljatok megszökni, ha nem vagytok hozzákötve valamihez. Ha hozzá vagy kötve akkor vagy megerőszakolnak vagy megerőszakoltak. Ha menekülés közben hányingered van akkor Argorazén-05 kaptál, ami nem jó. Akkor keresni kell egy nagy pattanást a testeden és ki kell nyomni, mert akkor elmúlik az altató hatása. Arra ügyeljetek még, hogy mindig balra forduljatok, mert az vezet a hangárba. Ezek után reménykedjetek, hogy még a Föld körül keringtek, mert én egyszer az alfacentauri rendszerben kötöttem ki. Na onnét nehéz volt hazajutni...
8/16 anonim válasza:
Igen elraboltak.Most is a csészealjban vagyok és csak azért tudok írni mert mikor a vonósugárral húztak kifelé én a gépházba kapaszkodtam,és így hoztam magammal az egész gépet.
9/16 anonim válasza:
:( A csészealjban nem volt térerő, se wifi :( Ilyen béna idegenek is csak engem tudnak elvinni :(
10/16 A kérdező kommentje:
amikor kiírtam a kérdést csak arra voltam kíváncsi hány beteg ember fog válaszolni!!!nem csalódtam a betegekben
2012. aug. 1. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!