Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elvittek az UFO-k vagy mi...

Elvittek az UFO-k vagy mi történhet? Mit csináljak ellenük?

Figyelt kérdés

1 hete kezdődött az egész de mostanra már nagyon meguntam. Egyik este arra ébredtem hogy mintha valamik lennének a szobámban. Próbáltam felülni hogy megnézzem mik lehetnek nálam de nem bírtan megmozdulni mintha oda lettem volna kötve az ágyhoz. Így hát inkább csak becsuktam a szemem és vártam hogy mi lesz szerencsére aznap nem volt semmi reggel felébredtem mintha mi sem történt volna azt magyaráztam magamnak hogy csak álmodtam.

De 2 napra-rá ismét hallotam a motoszkálást mikor kinyitottam a szemem észrevettem hogy nem is a szobámban vagyok hanem egy nagy fehér teremben nem sok mindent láttam mert vakító fehér fény volt de akkor is nagyon befostam és akkor olyan mintha elaltattak volna. Csak reggel ébredtem fel az ágyam mellet feküdtem és rohadtul fájt a seggem. Azóta minden reggel így ébredek és már alig birok ülni annyira fáj az ánuszom.

Légyszíves segítsetek hogy mit csináljak ellenük?

2013. márc. 22. 16:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Hát majd meglátom hogy sikerül-e elkapnom egyet.

De addig is mondjatok jó tanácsokat hogy hogy csinálja?

2013. márc. 22. 20:10
 12/27 anonim ***** válasza:

hű őszinte részvétem

én is találkoztam már velük a szobámban de engem meghívtak egy pókerpartira és elnyertem tőlük az űrhajójukat, csak itt rohadt a garázsban

2013. márc. 22. 20:39
 13/27 A kérdező kommentje:
Add be a mélybe vagy a románok biztos elviszik majd lomtalanításkor
2013. márc. 22. 21:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Ha felheggesztesz a seg gedre egy fémlemezt, akkor te leszel Mágnespics hájú Francik urvá: http://www.youtube.com/watch?v=Fx0BBnc904Q
2013. márc. 22. 22:44
 15/27 anonim válasza:
Minden képpen hegessz egy fémlemezt oda, és egy kamerát is a seggedbe, átha átjutnak plazmalövővel a fémen és akkor végre láthatunk egy igazi űrlényt. addig is ragasztozd be a segged ha hozzá nyulnak vagy levágják ak ezüket vagy reggel velük ébredsz
2013. márc. 22. 23:22
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél rágcsáló ragacsot pár tubussal nagy kartonokra kend szét és tedd az ágyad köré.Tuti beleragadnak majd erőszakold meg mindet.Alázd meg őket.
2013. márc. 23. 06:20
 17/27 A kérdező kommentje:

Hát nem sikerült meg akadályoznom őket valahogy kijátszották

a csapdáimat és most az egész űrhajó legénysége megerőszakolt engem. Esetleg valami más tipp hogy hogy védekezzek ma este ellenük mert már tényleg nagyon fáj a seggem

2013. márc. 23. 10:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Én is ílyen helyzetben vagyok már teljesen kikészítenek sokszor dolgozni is alig tudok menni . Még az a szerencsém veled ellentétben hogy hozzám nőnemű humanoidok járnak.Egyet tegnap éjjel végre sikerült lefotóznom: [link] De van mikor ketten hárman jönnek mit tegyek már rettegek lefeküdni.De mindegy ez az én sorsom tűrök és tűrök mi mást tehetnék .Neked is ezt tanácsolom. Ha meg már nagyon fáj fordulj orvoshoz lézerrel már egyszerűen gyógyítanak aranyeret is ha már az is előjött esetleg. Azért jó tudni hogy mások is vannak ilyen kellemetlen helyzetben mint én.
2013. márc. 23. 11:18
 19/27 A kérdező kommentje:
te szerencsés vagy de hozzám szerintem a homokos UFO-k szoktak jönni
2013. márc. 23. 15:27
 20/27 anonim ***** válasza:
Akkor már értjük miért mennek hozzád te is homokos vagy. Íy ne csodálkozz ha vonzod őket.
2013. márc. 23. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!