Ez mitől történhet?
Figyelt kérdés
Elég szkeptikus vagyok az ilyen "ezoterikus" dolgokban. Viszont az utóbbi időben nem tudok rendesen aludni. Van, hogy egy kicsit elszundítok és furcsa dolgok történnek velem, a tegnap éjszaka például éppen, hogy kezdtem elszunyókálni és arra riadtam fel, mintha valaki az arcomba fújt volna. Gondoltam biztos csak álmodom, de alig hogy visszaaludtam úgy éreztem mintha valaki - lehet hülyén hangzik - de a fejemre taposott volna. És ez megy majdnem minden éjszaka, néha felriadok és rossz érzésem van(szerencsére nem emlékszek vissza mitől). Lehet csak a stressz? Az utóbbi időkben sok minden mentem keresztül.2012. ápr. 19. 11:47
1/2 anonim válasza:
Valószínüleg alvásparalízis. Az jár hallucinációval és bénultsággal.
Legközelebb ilyenkor figyeld meg, hogy tudsz-e mozogni, az elég könnyen elárulja, hogy mi is ez.
2/2 anonim válasza:
Én gyakran álmodtam hogy megyek a lépcsőn és megbotlok és felriadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!