Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elvittek az UFO-k vagy mi...

Elvittek az UFO-k vagy mi történhet? Mit csináljak ellenük?

Figyelt kérdés

1 hete kezdődött az egész de mostanra már nagyon meguntam. Egyik este arra ébredtem hogy mintha valamik lennének a szobámban. Próbáltam felülni hogy megnézzem mik lehetnek nálam de nem bírtan megmozdulni mintha oda lettem volna kötve az ágyhoz. Így hát inkább csak becsuktam a szemem és vártam hogy mi lesz szerencsére aznap nem volt semmi reggel felébredtem mintha mi sem történt volna azt magyaráztam magamnak hogy csak álmodtam.

De 2 napra-rá ismét hallotam a motoszkálást mikor kinyitottam a szemem észrevettem hogy nem is a szobámban vagyok hanem egy nagy fehér teremben nem sok mindent láttam mert vakító fehér fény volt de akkor is nagyon befostam és akkor olyan mintha elaltattak volna. Csak reggel ébredtem fel az ágyam mellet feküdtem és rohadtul fájt a seggem. Azóta minden reggel így ébredek és már alig birok ülni annyira fáj az ánuszom.

Légyszíves segítsetek hogy mit csináljak ellenük?

2013. márc. 22. 16:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%
Ne félj, 404-es segít !
2013. márc. 22. 16:48
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerez egy cső kukoricát és dugd a seggedbe éjszakára hogy ne tudjanak a seggedbe piszkálni.És állíts fel egy kamerát és vedd fel az éjszakát így meg tudod mit dugdosnak a seggedbe.Aztán tedd fel a You Tube-ra hogy mi is láthassuk.
2013. márc. 22. 16:48
 3/27 anonim válasza:
100%
Most azt várod,hogy valaki leírja,hogy rajtad is anális beültetést végeztek,mint Eric Cartman-en (South Park,de gondolom tudod..)
2013. márc. 22. 17:01
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg analisan megeroszakoltak. Csinaltass minel elobb egy AIDS tesztet, meg egy terhessegit.
2013. márc. 22. 17:52
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
öld meg magad.
2013. márc. 22. 17:52
 6/27 A kérdező kommentje:

De mit csináljak hogy ne vigyenek el megint.

Állítsak fel csapdát vagy heg geszek a seggemre egy fém lemezt?

2013. márc. 22. 18:42
 7/27 anonim ***** válasza:
Uristen röhögögörcsöt kaptam
2013. márc. 22. 19:48
 8/27 anonim ***** válasza:
Feküdj le egy hív pozitív b.z.val ők elkapják tőled és jól megjárják.
2013. márc. 22. 19:49
 9/27 A kérdező kommentje:
Esetleg ha felállítok egy csapdát az pedig elkap egyet és én is jól megerőszakolom akkor békén fognak hagyni?
2013. márc. 22. 19:54
 10/27 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy békén hagynak! :D

Csak legyenek képek, videók meg minden, mert ez minden idők legnagyobb jelenete lesz!:DDDDD

2013. márc. 22. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!