Mi bizonyítja, hogy valaha is itt jártak a földönkívüliek?
Szerintem csak te jársz gyerekcipőben. Tanulj és okosodj és rájössz majd, hogy miért valószínűbb hogy az egysejtűekből fejlődtünk ki évmilliárdok alatt, annál, hogy az űrlények köröztek itt körülöttünk. :)
Ha esetleg mégis azt gondolnád, hogy valami nagy titok birtokosa lennél, amelyet a könyvesboltokban bárki által megvásárolható könyvben, vagy éppen a mindenki által elérhető net-en olvastál, akkor szerénységre és önmérsékletre intenélek. Jelen pillanatban a tudomány nem foglalkozik azzal, hogy földönkívüliektől származunk-e, vagy hogy itt köröznek-e körülöttünk. Vajon miért? mindenki tudatlan lenne?
Tehát, ha azt látod, hogy egy egyirányú utcában, mindenki szembe jön veled, akkor nem biztos, hogy a többiek mennek rossz felé.
Szerintem az egyetlen ember itt aki nagyon intelligensnek és felsőbbrendűnek érzi magát az te vagy kedves kérdező. :)
Azt nem értem ha te mindent tudsz akkor miért kérdezel ilyet?Neked lesz igazad mert ahogy itt elnézegetem a válaszaidat erősen hajlok afelé hogy a majmoktól származunk :D.Egyébként ha nem bírod elviselni mások válaszait akkor ne kérdezz!Az egész kérdést úgy indítottad hogy totálisan nem érdekelnek a válaszok mert a te fejedben él egy kép a világról amit nem hagysz megváltoztatni.Nem a tudományokat becsülöm le mert nagyon sokat köszönhet neki az emberiség.De amíg azon veszekszünk hogy hogyan jött létre az Univerzum meg azon hogy miként alakult ki az élet addig butaságnak érzem azt hogy az idegenekkel kapcsolatos témákat kiröhögik.
Biztos tudod a választ arra hogy hogyan épült a piramis?
Mi célt szolgálnak a Nazca vonalak? és ez még csak 2 érdekes kérdés.De te biztosan tudod a válaszokat.....
Ui: Egyébként ne hidd azt hogy az ufo témával nem foglalkoznak komoly kutatók....
Kedves kérdező!
Reagálásaidból az tűnik ki, hogy neked ez a fajta "beszélgetés"
élvezetet okoz. Javaslom, maradj is ennél, mert sokkal jobban teszed, mintha az emberi faj fenntartásával ütnéd el az időt...
Vagy inkább reptoid! :)
Szerettem volna megérteni, hogyan jutottatok arra a következtetésre, hogy a földönkívüliek itt vannak/voltak.
Lehet hogy egy világvallás van születőben! :)
""Mai napig találnak ismeretlen fajokat a földön és olyan életformákat amiknek léteznie se lenne szabad a mai tudományok szerint itt földön. "
Nem értem ennek mi köze van az űrlényekhez."
??? Ne viccelj már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!