Mi bizonyítja, hogy valaha is itt jártak a földönkívüliek?
Sok különböző nép és különböző kor leírásaiban megtalálható valamiféle repülő tárgy.Akkoriban az emberek összekötötték az Istenekkel ezeket a jelenségeket.Sok régi festményen is láthatóak furcsa alakú repülő tárgyak és szkafanderes alakok.Az ókori Rómából is van feljegyzés hogy egy "izzó pajzs" repült át az égen.
Persze ez nem bizonyít semmit igazából.Soha nem foglyuk megtudni mi lehetett akkoriban.Ez mind csak feltételezés és találgatás.Az biztos hogy nagyon sok furcsa egybeesés van és "véletlen" az eltérő kultúrákban.
Talán Mi a homo sapiens vagyunk a földön kivüliek?
Lehet hogy ezért tér el a biologiai oránk a Föld keringési idelyétöl!
Akit tényleg érdekel, az utánanéz. Azután eldöntheti, hogy az neki bizonyító erejű-e, amit talált vagy sem, de miután látta azokat, amiket mások bizonyítéknak neveznek, már nem teszi fel a kérdést.:)
Nekem az ókori ábrázolások az egyik, amik elgondolkodtatnak, ezért ezekre kerestem a Google-ben ("UFÓ ókori bizonyíték"- és Képek-et választani a szöveges keresés helyett).
Pont azt, amire emlékeztem, és meg akartam találni, sajnos nem találtam még meg.
A GYIK szerzői jogok miatt nem engedi belinkelni a találatokat, privátban elküldöm.
Miért is?
Ha ma leszállnának közénk, akkor arról nem csak fotók meg dedikált pólók készülnének, hanem információt is cserélnénk valamit rengeteg új tudományos adatot szereznénk tőlük. A tudomány számos területén forradalmi változást idézne elő egy ilyen találkozás. Nem lehetne meg nem történté tenni. mint ahogy azt sem lehet többé elhitetni az emberekkel, hogy a Föld lapos.
Bár ebben -olvasva némelyik fórumot- néha nem vagyok olyan biztos.
És ez az, amit a hívők nem értenek. Egy ilyen találkozásnak sokkal nagyobb lenne a jelentősége annál, minthogy egyes ókori falfestményeken megjelenik valami felismerhetetlen paca.
Szerintem 1000 év múlva azok hinnék, hogy sosem jártak itt, akik ma feltétel nélkül elhiszik, hogy valaha itt jártak. :D
És ma mégis ismerjük, hogy a görögök felfedezték a gyógynövényekben lévő hatóanyagok jótékony hatását, tehát a tudás nem veszett el. Az írásod rá a bizonyíték. Tehát az űrlények látogatása sem lesz elhallgatva.
Természetesen az inkvizíció új erőre kaphat, de ha kellően sokan tanulunk, gondolkozunk, akkor talán megelőzhető, hogy mindenféle káros okkult elképzelés még egyszer ilyen mértékben teret nyerjen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!