Mi bizonyítja, hogy valaha is itt jártak a földönkívüliek?
Tudod, furcsa ez a Világ. Amikor először hall az ember valamit, és keveset tud róla, akkor azt mondja, hogy ez"baromság". Aztán, ha veszi a fáradtságot, és utána néz a dolgoknak, és valamit megért, akkor azt mondja: "húúú, a k....a anyját, hát ez meg hogy létezik?!
Itt elolvashatsz egy névsort. Ha megnézed, egyik sem pusztán nyolc általánossal és segédmunkási képesítéssel rendelkezik. De ők már valamit tudnak, amit viszont senki nem tart olyan fontosnak, hogy azt te is tudjad.
Például Vittore Carpaccio egyik festményén (Átkelés az Ararát-hegyen), ami a velencei Accademia-ban található, mai scifi filmekbeli portálokat idéző, fénylő spirálok közül ereszkednek a Földre az angyalok, ráadásul a képen KÉT horizont van. Érdemes ráguglizni. Ezt egy középkori festő nem festhette rá egy vallási témájú képre csakúgy...fantáziaelemként. Volt valami valóságalapja.
Állítólag a NASA-nak van rá hiteles bizonyítéka, hogy földönkívüliek jártak a Földön, csak egyelőre nem osztja meg az emberiséggel, mert óriási felhajtást keltene. Szerintem ez is csak egy a sok hazugság közül.
De ha mégis itt jártak, lehet most is köztünk élnek, vagy olyan életformák, amit mi a műszereinkkel és a saját szemünkkel nem érzékelhetünk. Habár az is lehetséges, hogy már jártak itt, de a homo sapiens megjelenése, mitöbb, az ÉLET megjelenése előtt. 4,6 milliárd év alatt akármikor meglátogathattak minket. Csak mi akkor még nem voltunk itt.
És ki tudja, lehetséges, hogy nem tudnák elviselni a földi körülményeket. Túl kicsi vagy nagy lenne nekik a nyomás, nem tudnának lélegezni (ki mondta, hogy feltétlenül lélegezniük kell?) Az ő bolygójuk fizikai törvényei merőben eltérhetnek a mieinktől, elsősorban valószínűleg az övékéhez hasonló bolygókat kereshetnek föl. És mi van, ha nem is a Tejútrendszerben vannak? Hogy juthatnának el idáig?
A létezésüket nem cáfolja meg viszont az, hogy nem jártak itt, hisz mi sem jártunk náluk. Ők ugyanígy várhatnak ránk valahol, egy messzi messzi galaxisban.
Nem értem miért olyan nehéz befogadni ezeket a dolgokat.
Gondolj bele hogy az emberiség eredetéről is mai napig vitatkoznak és van vagy 100 elmélet.Mai napig találnak ismeretlen fajokat a földön és olyan életformákat amiknek léteznie se lenne szabad a mai tudományok szerint itt földön.
"Nem értem miért olyan nehéz befogadni ezeket a dolgokat.
Gondolj bele hogy az emberiség eredetéről is mai napig vitatkoznak és van vagy 100 elmélet."
Pont azért, mert van 100 elméletünk, ebből 99 illeszkedik a tudományhoz és van egy, ami semmilyen szinten sem.
"Mai napig találnak ismeretlen fajokat a földön és olyan életformákat amiknek léteznie se lenne szabad a mai tudományok szerint itt földön. "
Nem értem ennek mi köze van az űrlényekhez.
Annyi köze van hogy azt nem hiszed el és nem vagy képes befogadni hogy talán voltak itt idegenek.De persze azt rögtön elhiszi mindenki hogy egysejtűből lett az ember.Ha beleírnák a tankönyvekbe hogy földönkívüliek jártak a földön több millió évvel ezelőtt akkor tuti mindenki elhinné.
Az a lényege hogy én nem értem miért olyan elképzelhetetlen az hogy jártak itt amikor olyan keveset tudunk még a körülöttünk lévő dolgokról is.Nagyon merész dolog szerintem egy embernek ítélkeznie ilyen kérdés felett amikor nagyon gyerekcipőben járunk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!