Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi bizonyítja, hogy valaha is...

Mi bizonyítja, hogy valaha is itt jártak a földönkívüliek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 20:24
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
A piramis a legprimitívebb építészeti forma. A 2 éves gyerekek is piramist építenek először a homokozóban. Ha egy bengálnagy épületet akarsz építeni, de nincs se korszerű építőanyagod se technológiád, akkor adja magát, hogy építesz egy nagy hegyszerű kupacot. Szerintem ebben semmi misztikus nincs.
2013. márc. 19. 22:01
 12/57 anonim ***** válasza:
70%

"A piramis a legprimitívebb építészeti forma. "

Egyetértek. Az a forma, amit a homok vagy a föld is felvesz, ha sokat hordunk egy helyre. Nagyon stabil, tehát nincs szükség hozzá bonyolult szerkezeti elemekre, hogy stabil maradjon. A négyzet alap pedig megintcsak egy olyan szimmetrikus forma, ami kultúrától függetlenül praktikus és kellemes az emberi szemnek. (A háromszög alap nem elég stabil, Az öt- vagy többszög pedig már kevéssé tűnik szimmetrikusnak és letisztultnak.)

2013. márc. 19. 22:51
 13/57 anonim ***** válasza:
32%
404-es anális chippje rá a bizonyíték !
2013. márc. 20. 00:34
 14/57 A kérdező kommentje:
Akkor légy szíves,írj egyet a sok bizonyíték közül. Vitatkozni nem bűn! Érvelj!
2013. márc. 20. 09:38
 15/57 anonim ***** válasza:
89%

A probléma gyökere szerintem a 'bizonyítás' szó, mivel mindenkinek mást jelent a bizonyíték. Lehet tárgyi vagy logikai, de ezeken belül is sokféleképpen lehet őket értelmezni.

Például sok embernek már az is bizonyíték az idegenek nyomaira, ha nem tudják, hogyan keletkeztek a nyomok. Gyakran hallani, hogy mivel nem tudunk magyarázatot valamire, egyértelmű, hogy az idegenek műve. Pedig az csak arra bizonyíték, hogy hiányos a tudásunk. :)

2013. márc. 20. 13:34
 16/57 anonim ***** válasza:
94%

3: Hát ha érdekel, szerintem keress rá a neten is UFÓ-bizonyítékokra - képi, írásos és videós verzióban -, szemezgess közülük, biztos találsz Számodra értelmeset is.

És mivel a hivatalos álláspont az, hogy nem léteznek, előadásokat és könyveket tudsz keresni a témában, ahol bemutatják a bizonyítékokat a tudósok. Azután el tudod már dönteni, hogy az Neked bizonyító erejű-e.

Én olvastam túlélő-beszámolókat is, és láttam többezer éves domborművön is UFÓ-t, ami nekem bizonyító erejű, de nem kutakodtam, mert nem nagyon érdekel a dolog.:)

De el tudom mondani, hogy merre indulj el, ha kell néhány tipp privátban. De szerintem amennyit írtam, elég az elinduláshoz, csak törném a fejem konkrét előadókon, ha kérnéd.

2013. márc. 20. 17:26
 17/57 id. Géber Péter ***** válasza:
74%
Nem tudom, de mindenesetre elgondolkodtató, hogy régi kultúrák építményeinek faragásai kődíszei között még űrhajós öltözékű, szkafanderes alakok is fellelhetőek. És egyértelmű, vitathatatlan az alak, a forma, még a cipőtalpuk is recés ...
2013. márc. 21. 10:23
 18/57 anonim ***** válasza:
74%
Vitának helye nincs! Az un. "földönkívüliek" voltak, vannak s lesznek is a földön! De pontosítanék: a "más dimenzióból" élők folyamatosan itt élnek velünk.
2013. márc. 21. 11:53
 19/57 A kérdező kommentje:

Számos "mesebeli" lényben hittek az emberek az idők folyamán.

Gondoljunk pl. a tűzokádó sárkányra, amely ráadásul tényleg létezett, ha nem is volt olyan forró a lehelete a valóságban. De el lehet képzelni, hogy a középkorban élő ember mire gondolhatott, amikor talált egy böszme nagy dinoszaurusz csontvázat. Aztán, ahogy egyre kevesebb ismeretlen zuga maradt a Földnek és egyre kevesebb a tudomány által megmagyarázhatatlan jelenség úgy kezdett el kikopni az emberek elméjéből a sárkány, a tündér vagy akár Isten. És jönnek természetesen az újak, mint a földönkívüliek.

2013. márc. 21. 13:30
 20/57 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszolónak igaza lehet, de lehet tényleg láttak sárkányokat - őslény formájában, amik nem biztos, hogy teljesen kipusztultak... de az is lehet, hogy a földönkívüliek is maguk őslényformájú hüllők voltak - innen ered a hüllő anunaki mostanában divatos baromság
2013. márc. 21. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!