404-et miért nevezitek kóklernek?
Itt vannak félreértések szerintem. Adott egy ember aki állít valamit viszont bizonyítani nem tudja, adott másik X számú ember aki mindenféle bizonyíték nélkül bármit elhisz és adva vannak azok akik ugyan hisznek a földön kívüliek létezésében mégis kétséggel kezelik 404 állításait valamint persze vannak olyanok is akik szerint nem léteznek földönkívüliek és 404 badarságokat hord össze. Ráadásul egy állítólag egyetemet végzett emberről van szó aki helyesen írni sem tud, a megfogalmazásai pedig egy alul iskolázott tizenévesére hasonlít. De ez a legkevesebb.....
Nekem is van internetem és a lakcímkártyám szerinti helyre tudok csak internet előfizetést vásárolni.
Egyáltalán ki ez a 404? Na jó tudom, de... Összehordott annyit, bizonyíték nélkül. Persze mondhatjátok, hogy én is, de az azért kicsit más...
Annyi fail van itt fórumon. Eggyel több. Láttam én már olyan történeteket :D
Na meg az, amikor volt az, hogy valakiből ki fog szedni valami cuccot. Az is egy kollektív szívatás volt... Na mind egy.
Won
"Ráadásul egy állítólag egyetemet végzett emberről van szó aki helyesen írni sem tud, a megfogalmazásai pedig egy alul iskolázott tizenévesére hasonlít. De ez a legkevesebb....."
Már korábban is mondta hogy az Egyesült Államokból származik (oldalán is leírják), szóval ne várd el hogy tökéletesen írjon magyar nyelven.
"Már korábban is mondta hogy az Egyesült Államokból származik (oldalán is leírják), szóval ne várd el hogy tökéletesen írjon magyar nyelven."
Valaki lécci linkelje már be azt az oldalt! Elég "KÍVÁNCSI"
vagyok.
Köszi, Won
A probléma az, hogy angolúl még úgy sem tud írni,mint magyarúl !.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1287..
[link] Látjátok a link végén azt hogy "home" ?
Ez azt jelenti hogy ha egy oldalon a link végén ilyet látsz hogy "home" hogy te vagy a szerkesztő, ergo te vagy a tulajdonosa a honlapnak. Ezt a linket csak az tudta küldeni akinek szerkesztő jogosultsága van a lapon. Vagyis ezt nem 404 csinálta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!