Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404-et miért nevezitek kóklernek?

404-et miért nevezitek kóklernek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 21:03
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Itt vannak félreértések szerintem. Adott egy ember aki állít valamit viszont bizonyítani nem tudja, adott másik X számú ember aki mindenféle bizonyíték nélkül bármit elhisz és adva vannak azok akik ugyan hisznek a földön kívüliek létezésében mégis kétséggel kezelik 404 állításait valamint persze vannak olyanok is akik szerint nem léteznek földönkívüliek és 404 badarságokat hord össze. Ráadásul egy állítólag egyetemet végzett emberről van szó aki helyesen írni sem tud, a megfogalmazásai pedig egy alul iskolázott tizenévesére hasonlít. De ez a legkevesebb.....

Nekem is van internetem és a lakcímkártyám szerinti helyre tudok csak internet előfizetést vásárolni.

2012. júl. 23. 10:22
 32/46 Won ***** válasza:

Egyáltalán ki ez a 404? Na jó tudom, de... Összehordott annyit, bizonyíték nélkül. Persze mondhatjátok, hogy én is, de az azért kicsit más...

Annyi fail van itt fórumon. Eggyel több. Láttam én már olyan történeteket :D

Na meg az, amikor volt az, hogy valakiből ki fog szedni valami cuccot. Az is egy kollektív szívatás volt... Na mind egy.

Won

2012. júl. 28. 20:43
 33/46 anonim ***** válasza:

"Ráadásul egy állítólag egyetemet végzett emberről van szó aki helyesen írni sem tud, a megfogalmazásai pedig egy alul iskolázott tizenévesére hasonlít. De ez a legkevesebb....."

Már korábban is mondta hogy az Egyesült Államokból származik (oldalán is leírják), szóval ne várd el hogy tökéletesen írjon magyar nyelven.

2012. júl. 29. 16:00
 34/46 anonim ***** válasza:
Igazad van. Állítólagos magyar létére még csak az kéne, hogy tudjon magyarul helyesen írni. Olvastam az oldalát, tudom, hogy állítása szerint külföldön tanult, de ez miért is felmentés a pocsék helyesírás alól?
2012. júl. 29. 16:52
 35/46 Won ***** válasza:

"Már korábban is mondta hogy az Egyesült Államokból származik (oldalán is leírják), szóval ne várd el hogy tökéletesen írjon magyar nyelven."

Valaki lécci linkelje már be azt az oldalt! Elég "KÍVÁNCSI"

vagyok.

Köszi, Won

2012. júl. 29. 18:57
 36/46 anonim ***** válasza:

A probléma az, hogy angolúl még úgy sem tud írni,mint magyarúl !.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1287..

[link]

2012. júl. 29. 19:03
 37/46 anonim ***** válasza:
Várj Veronika! Jönnek majd a 404-et éltetô és gondolkodás nélkül tömjénezô elvakult hívek és bevédik majd, hogy 404 nem amerikai hanem magyar így miért is kéne angolul tudnia?! A puszta logikára fittyet hánynak, hogy ne kelljen belegondolniuk abba, hogy a 3 db szám mögött meghúzódó egyén esetleg nem mond igazat.
2012. júl. 29. 19:44
 38/46 anonim ***** válasza:
azt az oldalt nem 404 csinálta..és én nem vagyok sem rajongó sem szkeptikus, csak azok szerint a tapasztalatok szerint élek amiket átéltem már, és ebbe nagyon sok minden belefér aközül amiket 404 állít, ez ilyen egyszerű
2012. júl. 29. 19:55
 39/46 anonim ***** válasza:
Már az interneténél megbukik az állítása.....
2012. júl. 29. 20:23
 40/46 anonim ***** válasza:

[link] Látjátok a link végén azt hogy "home" ?

Ez azt jelenti hogy ha egy oldalon a link végén ilyet látsz hogy "home" hogy te vagy a szerkesztő, ergo te vagy a tulajdonosa a honlapnak. Ezt a linket csak az tudta küldeni akinek szerkesztő jogosultsága van a lapon. Vagyis ezt nem 404 csinálta :D

2012. okt. 17. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!