Ti hogyan nevezitek ez, amikor ezt csinálja a babátok? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Amikor egy baba így csinál: a kis kezét tartja maga előtt, maga felé fordítva és ki-be nyitogatja az ujjacskáit (és közben általában nézi is). Kislányom (8hónapos) egy pár napja csinálja ezt, tudom hogy minden baba szokta csinálni, csak egy kicsit megzavar mert már 3féle variációt hallottam erre: pá-pá, gyere baba, adjál-adjál.2012. júl. 9. 13:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyik sem. Tanulmányozza a kezét, ennyi. A lányom a mutató ujját nézegeti, mozgatja, rázza. Akkor ő meg fenyegetőzik? :) A nyelvét kinyújtja, és fúj közben. Csúfolódik? Dehogy! Tetszik neki, és ennyi. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Okés egyértelmű nekem is hogy tanulmányozza a kezét, ezzel én is tisztában vagyok.... :)
2012. júl. 9. 14:01
3/4 anonim válasza:
Üngyürübüngyürü-ugyulibigyulizik.
4/4 anonim válasza:
Én ilyenkor mondom neki, h ez a kezecskéd, és az ujjaid. így fogja majd a testrészeket egyszer megtanulni. Nálunk a pápá az amikor egész kezével tudatosan bucsuzkodik. Szintn 8 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!