Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek milyen a babatok szeklete?

Nektek milyen a babatok szeklete?

Figyelt kérdés
Babam 3 hetes mult es olyan nyalkas zold szinu folyekony szeklete van!!!Ez normalis?Es egy nap kb mennyi kakis pelus kell legyen ha eleget eszik?
2012. júl. 6. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha anyatejes, akkor ez lehet a túletetés jele, vagy fájdogál a hasa.Ha tápszeres akkor teljesen normális, hogy ilyen színű.

Ha anyatejes, akkor ha minden pelus tele van az is normális, ha csak hetente 1 kaki van az is.Ha tápszeres akkor napi minimum kakinak lenni kell.

2012. júl. 6. 08:11
 2/5 A kérdező kommentje:
En babam napi 4-5-6 kakis pelust is produkal!!Nem mindegyikben van sok van amiben csak eppen egy pici!!!Anyatejes egyenlore akkor ezek szerint tul etetem?Vagy lehet csak a hasa miat van ilyen szektete mert meg tisztul?
2012. júl. 6. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztosat én nem tudok írni sajnos.Tényleg lehet túletetés, hasfájás vagy nem tudom.

Ha tudod kérdezd meg a védőnőt telefonon, mert gondolom megadta a számát.

Ha ilyen sokat kakil az nem baj, mint már írtam.Én babámnak kb 2 hónapos óráig szinte minden pelus tele volt, de pl ismerősöm babájának csak heti 1-2 volt és azzal sem volt semmi baj!

2012. júl. 6. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor teljesen rendben van az is ha minden etetés után/közben van széklete, de ahogy az első írta az is ha 1 héten csak egyszer van.Egyik sem probléma.Ha etetés után nem bukik, akkor nem eteted túl.A zöld szín a tisztulás miatt van.A kisfiam nekem 3 hónapos de még most is van mikor zöldes, nyálkás a széklete néha.Még szopizik.Én is kicsit meglepődtem de a sógornőm mondta hogy ez normális.(Koraszülöttös nővér)Ne aggódj!
2012. júl. 6. 10:12
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi nektek a valaszokat!!!
2012. júl. 6. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!