Milyen 1 év körüli babátok széklete? És hányszor van?
Bocs a kérdésért, de az én gyerekem elég kicsike és aggódom nehogy valami felszívódási zavara legyen.
Nálunk nem mindig kemény (formált) hanem gyakran még olyan pici babás, híg és ma pl.3x is volt de van, hogy 1 sincs. Legtöbbször 1x 1 nap de most fogzik és ilyenkor gyakoribb szokott lenni.
1.5 éves a kisláynunk és mi si így állunk!Nem tudom mi lehet a baj,de nekünk is naggggggyon ritka h összeállt kemény kaki van!:-(
remélem nincs nagy baj!
17-én megyünk oltásra majd akkor megkérdezem a dokim!
nálunk is így volt de rájöttem hogy a banántól. amióta alig kap banánt azóta kicsit masszívabb a széklete. keménynek nem mondanám.
amúgy nálunk is volt hogy napi háromszor volt neki és valamikor elég híg de mégsem hasmenés.
amúgy a fogzás is közrejátszhat. egy ismerősöm kislányának állandóan hasmenése volt és nagyon sok vizsgálaton voltak hogy mi lehet a baj. mire kinőtt az összes foga el is mult.
Hogy milyen? Büdi.. :o)
Napi egy-két alkalommal van, attól függ mit eszik, aszerint változik a minősége,mennyisége,állaga,"illata"....
Fogzáskor lányomnak is többször van és hígabb a szokásosnál. Ritka ha olyan a kaki mint a "miénk", inkább kenődős,lágy.
Na ezt jól sikerült leírnom :o))
Na igen, elég nehéz erről illendően írni. :)
Köszönöm a válaszokat akkor azt hiszem nincs ezzel semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!