Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen 1 év körüli babátok...

Milyen 1 év körüli babátok széklete? És hányszor van?

Figyelt kérdés

Bocs a kérdésért, de az én gyerekem elég kicsike és aggódom nehogy valami felszívódási zavara legyen.

Nálunk nem mindig kemény (formált) hanem gyakran még olyan pici babás, híg és ma pl.3x is volt de van, hogy 1 sincs. Legtöbbször 1x 1 nap de most fogzik és ilyenkor gyakoribb szokott lenni.

2010. márc. 10. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:

1.5 éves a kisláynunk és mi si így állunk!Nem tudom mi lehet a baj,de nekünk is naggggggyon ritka h összeállt kemény kaki van!:-(

remélem nincs nagy baj!

17-én megyünk oltásra majd akkor megkérdezem a dokim!

2010. márc. 10. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nem akartalak megijeszteni akkor biztos normális csak mivel az enyém ilyen kicsi ezért olvasgatok itt mindenfélét a neten és ezért kérdeztem.
2010. márc. 10. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:

nálunk is így volt de rájöttem hogy a banántól. amióta alig kap banánt azóta kicsit masszívabb a széklete. keménynek nem mondanám.

amúgy nálunk is volt hogy napi háromszor volt neki és valamikor elég híg de mégsem hasmenés.

amúgy a fogzás is közrejátszhat. egy ismerősöm kislányának állandóan hasmenése volt és nagyon sok vizsgálaton voltak hogy mi lehet a baj. mire kinőtt az összes foga el is mult.

2010. márc. 10. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én babám csak 7hós de napi 3-4 kakija van minden nap.Pici kora óta akkor még több is volt. Neki hol ilyen hol olyan a kaki állaga.Mikor bilibe kakil akkor látni jobba hogy szép formált neki ha pelusba megy akkor teljesen másképp is néz ki! Szerintem nincs ott semmi baj.
2010. márc. 10. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Változó-ez a legjobb jelző rá. Ikreim vannak, és nem egyforma nekik sem az emésztésük, másképp reagálnak az ételekre. Van, amikor eléggé megküzdenek vele, és akkor "gombóc artúros", de van, hogy pici babás. Meg ha belegondolsz, szét is nyomják a pelusban, szóval majd csak a bilizésnél lehet látni pontosan. Nálunk átlag napi 2-3 van
2010. márc. 10. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy milyen? Büdi.. :o)

Napi egy-két alkalommal van, attól függ mit eszik, aszerint változik a minősége,mennyisége,állaga,"illata"....

Fogzáskor lányomnak is többször van és hígabb a szokásosnál. Ritka ha olyan a kaki mint a "miénk", inkább kenődős,lágy.

Na ezt jól sikerült leírnom :o))

2010. márc. 11. 07:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Na igen, elég nehéz erről illendően írni. :)

Köszönöm a válaszokat akkor azt hiszem nincs ezzel semmi baj!

2010. márc. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!