Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404-et miért nevezitek kóklernek?

404-et miért nevezitek kóklernek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 21:03
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
30%

"Az első, h szívatja a népet jobbra-balra, közbe vihog otthon a gép előtt."

Azért vállalt el két interjút is, mert csak a népet szívatja a "gép előtt" igaz?

Ha csak a népet szívatná, akkor jelenleg is írogatna ide, és nem vonult volna el egy másik, kisebb oldalra. Ha valóban szívatná a népet, akkor vitába szállna az utálóival! Csak hogy neki több esze van ennél, mert tudja, hogy titeket csak a tudatlanság vezérel. Ezért nem vitázik veletek, hanem inkább rátok hagyja a hülyeségeiteket. Tudja hogy ezzel csak magának árt, a saját energiáit szívja le ha elkezdene veletek vitatkozni. Ezért sem akar senkit meggyőzni. Ő neki nem érdeke hogy bárki is higgyen neki, mivel a hitetek nélkül is jól megvan. Már csak ezért a tudatos gondolkodásáért is biztosra veszem, hogy sok dologban igaza van!

2012. júl. 20. 11:14
 12/46 anonim ***** válasza:
15%

A másik dolog meg az, amit egyszer egy kérdésre válaszolva írt:

"404 válasza: Mielőtt elmagyaráznám, először is tudni kell, hogy a mi világunk teljesen eltérő az övékétől. A mi gyermekeinket rengeteg atrocitás éri, mire felnő. A tv-ben non-stop csak az erőszakot látják, a mesékben is már szinte elfogadott hogy háborúznak, ölnek benne, és kegyetlenkednek, pedig ez a nevelésben nagy hiba. A gyermek szívesen utánozza amit lát a tv-ben. Ezért tiltottak be sok erőszakos mesét, ám mégis visszahozták őket, és én tudom miért, de ez egy más téma. A játék harci autók, fegyveres katonák amik szintén az erőszakra buzdítják a gyerekeket, és az öldöklésre, a rengeteg videojáték aminek az a lényege hogy ölj mert ölni élvezet, minél többet ölsz, annál több pontot kapsz, ezek mind mind hozzájárulnak ahhoz, hogy szerencsétlen gyerek mire felnő, idegroncs, lelki sérült és személyiség zavarban fog szenvedni. Ezért van egyre több családon belüli erőszak, hiába szigorítják a büntetéseket. Bevezették hogy az állatkínzás bűncselekmény, mégis egyre több a brutális ember, a törvények meg csak szigorodnak, de az egésznek az okát nem szüntetik meg, pedig egyszerű lenne. Tudják, hogy nem büntetni kéne, mert a büntetéssel vagy elzárással (fegyház) nem gyógyul meg az ember eltorzult, sérült pszichéje. A bűnözésre való hajlam is egyfajta tudati betegség (a mentális gondolkodás leépítéséből, a média provokációjából, a gyermekkori lelki sérülések és a rossz nevelési formákból ered legfőképp), ám ezt a mi világunk nem betegségnek kezeli, holott jól tudja hogy az, hanem egyszerűen úgy fogja fel, hogy rossz ember, meg kell ölni, büntetni, bezárni kell."

Aki érti a fenn leírtakat, annak nyilvánvaló, hogy 404 nem csak egy unatkozó "troll" -hogy a ti szóhasználatotokkal éljek-, hanem egy tudatos, okos, és sokat tapasztalt ember, aki veletek ellentétben érti ami a világban zajlik! Érti, ahogy az emberiség erkölcsi fertőbe züllesztik, és mérgezik a különböző ételekbe rejtett mérgekkel.

Sok szeretettel tudom ajánlani ezt a videót mindenkinek, aki fel szeretne végre ébred. Aki a kritizálás, és lenézés helyett, megszeretné érteni a dolgokat!

[link]

Ja és igen, mielőtt a címe miatt elkezdenétek oltogatni a videót, elárulom, ez nem csak Magyarországon van. És attól még hogy ez a címe, az nem jelenti azt, hogy a világ többi pontján élő embert nem mérgezik ugyan úgy. Tehát ezzel az indokkal lehülyeségezni a videót, nem tanácsos!

2012. júl. 20. 11:21
 13/46 anonim ***** válasza:
73%

Amit most írtál a tv-vel kapcsolatban, meg az állatkínzás stb, ezt minden ember tudja... ehhez nem kell nagy ész, h egy ilyet megállapíts. Nem tudom neked ebben mi az új.

404 nem elment innen, hanem kitiltották. Van kis különbség a kettő között. Gondolom most azzal fogsz jönni h "jaj nem, ő önszántából ment el". Meg a nagy lóf...t. Csak te gondolod így h önszántából ment el a te okos, tudós, más bolygót megjárt, idegenekkel pacsizó haverod. Ahogy néztem, a másik oldalon ahova ment, ott jobban kiélheti magát, mert ott a hívei között lehet.

Meg milyen interjúról beszélsz? Biztos az is arról szól h elmeséli hány bolygón járt már. Tudod az ilyen embereket be kéne zárni, akik más bolygókon járnak, meg idegenekkel beszélnek.

Ha ennyire nagy span az idegenekkel, akkor miért nem mutatott bizonyítékot szted? Mert NINCS azért. Mindig csak az ment h most nem tud, most nem mondhatja el, ez most titok, majd máskor, meg h ő látott bizonyítékot, higgyük csak el. Hát ez minden, csak nem bizonyíték. Csak te pártolod annyira egyfolytában. Lehet neked is jót tenne ha áthelyeznéd a székhelyed arra az ufó fan oldalra, ahol 404 osztja a képzeleteit.

Az meg a te bajod h elhiszed amit mond, agymosott lettél. Persze most majd írod h mi vagyunk az agymosottak, mert nem térdelünk le 404 és az eszméi előtt. Tudod néha bele kéne gondolni, ha 100 emberből 99 azt mondja h zakkant vagy, akkor nem bennünk van a hiba. de hát te már hívő vagy, elnyelt 404 kamuvilága, ezért már menthetetlen vagy. És ha lenne benned intelligencia, akkor ezen elgondolkodnál, h lehet h tényleg benned van a hiba. De te már most azon töröd a fejed h milyen frappáns 404-et éltető irományt tudnál létrehozni.

Na mind1, te dolgod h miben hiszel, meg h mikor nevetteted ki magad. De én a helyedben jól átgondolnám ezt a 404 dolgot, mert decemberben nem fog semmi sem történni, akkor meg majd nézel.

Na ennyi a véleményem, hagylak ufó magazint olvasni. Abban úgyis sok igaz történet vár rád még úgyis.

2012. júl. 20. 11:36
 14/46 anonim ***** válasza:
10%

"404 nem elment innen, hanem kitiltották. Van kis különbség a kettő között. Gondolom most azzal fogsz jönni h "jaj nem, ő önszántából ment el". Meg a nagy lóf...t. Csak te gondolod így h önszántából ment el a te okos, tudós, más bolygót megjárt, idegenekkel pacsizó haverod"

Nem tiltották ki, hanem a tizenévesek miatt ment át egy másik fórumra. Csak te gondolod így, hogy kitiltották. Meg a rosszakarói. Ti, akik csak ösztöni szinteken vagytok képesek gondolkodni.

2012. júl. 20. 11:45
 15/46 anonim ***** válasza:
68%

Veled ellentétben mi legalább gondolkodunk. De ha ennyire akarod,akkor írok egy levelet a gyk stábnak, és megkérdezem h kitiltották-e, vagy csak ő lépett le. De nehogy öngyilkos legyél ha kiderül h kitiltották.

Amúgy nem tudom h mit gondolsz magadról is, te talán felsőbb szinteken gondolkozol? Sztem csak egy troll vagy te is, aki nem tud mit kezdeni az életével, és inkább elment ufóhívőnek.

2012. júl. 20. 11:56
 16/46 anonim ***** válasza:
7%
Én már írtam nekik levelet. A válaszukat várom. Megnézném majd az arcod mikor kiderül hogy nem tiltották ki.
2012. júl. 20. 12:07
 17/46 x) ***** válasza:
100%

Először is mert egyik bizonyítéka sem volt valós. Felsorolhatom? 1. a hátán a tetoválás az idegenektől. Láttuk? Nem.

2. A világító kő. Még a vak is látta hogy elemlámpával van megvilágítva.

3. a videós interjú. Kell magyaráznom? Semmit nem láttunk 404-ből.

4. Az írásos interjúk. Ugyan már, én is tudok olyat írni, érződött az összesen hogy kamu.

5.Tudod ha valaki leír valamit akkor egy valamilyen szinten hozzáértő ember meg tudja mondani hogy igaz-e vagy nem. Vannak elemek amiket a legtöbb ember beépít a kitalált történeteibe (letesztelték). És 404 írásain egyértelműen érződött hogy nem sok valóságalapjuk van. De ennek ellenére elképesztő történeteket írt, ha nem tanultam volna ezekről az írásban megjelenő apró részletekről, én is elhittem volna.

A másik pedig hogy szánalmas ahogy az ilyen jellegű kérdésekkel még mindig egy kis figyelmet akar kicsikarni magának. Már senkit nem érdekel, fogja föl. Attól hogy naponta fölteszitek a kérdést hogy "úr isten 404 elment" és hasonlók, még nem fognak újra rajongani érte. Most hogy tulajdonképpen már 20-25 embernél nem nagyobb a rajongótábora, a legjobb időpontot fogta ki magának hogy szépen visszavonuljon. A csúcson kell abbahagyni.

2012. júl. 20. 14:15
 18/46 x) ***** válasza:
Jajj és még ki is hagytam azokat a baromságokat amiket Ferenczy Gergő írt róla.
2012. júl. 20. 14:19
 19/46 anonim ***** válasza:
Jézusom mennyi sületlenséget összehordtok itt. Szerintem keveritek a fagyasztást a formalinnal áztatással. Van neki fagyasztott földönkívüli teste és van üvegekbe áztatott testrészei is de azok nincsenek lefagyasztva csak áznak a formalinba. 404 nem alkoholba tette a fejet hanem formalinba. Ezt akkor szokták csinálni ha a bőrt és a húst akarják lemaratni a csontról. Szépen elválik minden a csonttól és utána csak a koponya marad. Különben is ha valamit fagyasztanak nem teszik semmilyen folyadékba. Ha meg valamit áztatnak nem fagyasszák le. Nevetségesek vagytok hogy még ennyit se tudtok.
2012. júl. 20. 16:47
 20/46 anonim ***** válasza:
Nem kóklernek nevezném, mert még az is tud alapvető ismereteket az ufólógiáról, hanem retardáltnak nevezném.
2012. júl. 20. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!