404-et miért nevezitek kóklernek?
"a mesékben is már szinte elfogadott hogy háborúznak, ölnek benne, és kegyetlenkednek, pedig ez a nevelésben nagy hiba. "
Grimmék csúnyán néznének most... :)
Hogy mertek engem hazugnak nevezni?
Visszatértem a Halálcsillagról, és most kérdezhettek.
"Tudod néha bele kéne gondolni, ha 100 emberből 99 azt mondja h zakkant vagy, akkor nem bennünk van a hiba"
Einsteinnek volt egy olyan idézete, hogy "A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"
de mondok egy másik példát
Elkülönítek 100 kisgyermeket, pár hónaposan egy a világtól messze lévő szigetre, és mindegyiknek azt tanítom hogy ami az embereknek zöld az náluk a piros lesz, és ami a piros az a zöld, tehát ha azt kérdezed tőlük egy piros színű labdára rámutatva hogy az milyen színű azt mondják zöld
na most odaállít egy átlagember, mittudomén véletlenül lezuhan a gépe és ide úszik nagynehezen, és elkezd ismerkedni velük és egy idő után észre veszi, hogy ami szerinte zöld, az szerintük piros, és ami szerintük zöld az szerinte piros...és próbálja magyarázni nekik ezerrel, majd egy idő után feladja a sok kudarc után, szólván, hogy annyira NEVETSÉGESEN ÉRZI MAGÁT EMIATT, hogy elvonul inkább és él a magányban, mert akárhogy próbálja jobb útra terelni őket már késő..
"befőttes üvegben lefagyasztott űrlény" egy szóval nem mondott, ilyet olyanról pedig ne ítélkezz, ha csak ilyen félinformációknak vagy birtokában
"404 egy kamu, csak szívatja az embereket, közben a haverjaival meg nagyban röhög a gép előtt" jó oké hogy ezt gondolod, csak ennek így semmi értelme, ennyi idő után már baromira nem tartanám én viccesnek ezeket a dolgokat, ha ilyet kitalálnék, hogy évekig irogassak ide, majd utána átmenjek egy másik fórumra fenntartván azt a látszatot, hogy én igazat mondok, évekig ezt csináljam?!... mivan. ENNEK ÍGY SEMMI ÉRTELME, az a baj hogy te csak egy oldalról közelíted meg a dolgot, és áthaladsz afelett ami számodra is értékes lehet, mert számodra minden értéktelen amit őt mond, pedig ez nem így van
nem áll szándékunkban senkit sem lefele pontozni!
"Vannak akik enélkül is hisznek neki, nem is értem, hogy miért."
Azért mert veletek ellentétben érti a világ működését. Tisztában van olyan dolgokkal, amikről nektek fogalmatok sincs. Én azért hiszek neki, mert egy felvilágosult bölcs ember. Nem ösztöni szinteken gondolkodik mint ti.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2281..
Az indavideoról törölték a rendkívül hiteles videót. Aki hinni szeretne nyugodtan, de pusztán a bölcsességre alapozni, bármiféle bizonyíték nélkül számomra naivítást jelent.
Előző, egyetértek!
404 fényévekre van tőletek, azért meg sem értitek.
Ha ki is tiltották, biztos nem azért, mert mocskolódott veletek.
Ne búsuljatok, egyszer mindenki felébred.. Ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!