Ti hogy nevezitek a pocaklakótokat?
Az első Uh-képet nézegetve a párom azt találta mondani, hogy olyan, mint egy kis ebihal, ebből jött a Breki. Aztán én kb félidőtől már "kistündéremnek" neveztem, bár nem tudtuk, hogy milyen nemű.
Végül lány lett, és második névnek megkapta a Tündét, ami hirtelen ötlet volt részemről úton kh-ba menet.
A másodiknak nem volt ilyen beceneve, 12 hetesen már biztosra látszott, hogy fú, onnantól a nevén szólítottuk.
Törpilla, rosszcsont (mikor nagyon rúg), párom kiscicának hívja, kis csajnak, kis drágám, ilyenek!
26 hkm
Szeretem és érzi, ennél jobb érzés nem is kell!
Nekem a párom az elején kis szmötyinek hívta, mivel nagyon kicsi volt még 7 hetesen az UH képen.
Már 16 hetes elmúltam de most mindig máshogy hívja. :D :D :D
A lányunkat sokáig tojásnak hívtuk, aztán félidőben inkább az autónkra ragadt a Tojás, Totó, Tojgesz név.
Ezután Pubinak és Bubúnak hívtam a lányunkat.
Néha manónak és Macalánynak.
A manó kivételével mai napig minden egyes nap mondom neki, hogy: Bubú, Pubi, Macajány :)))
Kicsikém húzd már vissza a sarkad, mert ez anyának nagyon fáj.
Kicsit hosszú, de naponta többször hívom így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!