Megfejtettem a rejtélyes hangok, rejtélyét?
Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.
Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]
Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?
"Mosta mondások h jönnek ide? Énis tudok mondani párat...Nincsen rózsa tövis nélkül. A türelem rózsát terem. És akkor mi van"
Hogy hogy jönnek ide? Hát úgy, hogy az előző kommentelő megpróbált téged rávezetni egy mondás segítségével arra, hogy csak azért, mert nem tudsz bizonyítékot találni valamire, azzal még nem bizonyítottad az adott dolog nemlétezését.
"Nem kell semmiféle információval rendelkeznem ahhoz, h tudjam h a reptoidok nem léteznek."
Aha. Akkor honnan is tudod hogy nem léteznek? Jah, hogy azért, mert te azt hiszed? Ez most komoly?
"De felőlem versenyezhetünk is. Kérdezzünk meg 10 embert. Te azt mondod nekik h reptoidok jönnek, és invázió lesz, én azt mondom h stikkes vagy. Elhiheted h minimum 9en nekem adnak igazat."
Már megint kevered Jézuskát a géppuskával. A közvéleménykutatásnak semmi köze sincs egy konkrét bizonyításhoz. Szerinted például a Pitagorasz-tétel igazolását egy közvéleménykutatással döntötték el anno? Ugye ezt sem gondolod komolyan?
"Arról meg nem is mondok semmit, h megint csak a szájkarate megy. Érdekes mód, amikor azt kéri tőletek az ember, h mutassatok vmi bizonyítékot,akkor aztán egyből kontráztok, h "jaj mutassatok ti"."
Hát éppen te vagy az, aki folyamatosan kontrázik, és kibúvókat keres a bizonyítás alól, nemde? Te vagy az aki állított valamit, nem én, tehát neked kell bizonyítanod, és nem nekem.
"Vagy elkezdtek össze vissza írni mindenről. Nem tudtok bizonyítékot mutatni"
Most had ne másoljam már be ide az összes kommentedet. Na az, az össze-vissza írás mindenről...Apropó, hol is a bizonyíték?
"Szóval felőlem kötekedhetsz, de be kéne látnod h egy olyan vmiben hiszel, ami nem létezik. Egy tipikus betokosodott ember vagy, aki ha elolvas vmit az ufó magazinban, egyből el is hiszi. A vámpírokban is hiszel amúgy? Vagy a farkasemberekben? És a medvedisznóemberben? Mert egy kategóriában vannak reptoidokkal."
Itt te vagy egyedül az, aki kötekszik. Én kezdetben csupán csak egy kis igazolást szerettem volna látni, hiszen annyira, de annyira biztosan oltogattad a jónépet, hogy azt mertem hinni rendelkezel egy kis háttértudással, de be kell látnom tévedem. Elnézést.
"És mielőtt ismét rákontráznál a kommentemre, várom a bizonyítékokat, mivel ha léteznek reptoidok, akkor tudnod is kell bizonyítani. Türelmesen várom. De ne vmi mihaszna photoshoppos fotót linkelj be, nem akarok csalódni benned:)"
Szánalmas, hogy ráadásul a szövegemet is lopod. Nem lehet túl nagy fantáziád, ha már tényleg csak ezzel jössz. Fogd már fel, hogy én nem állítottam semmit, szóval nem is kell bizonyítanom. Te viszont állítotál valamit, amit nem tudsz bizonyítani. Akkor most ki is a hiteltelen?
Summa summarum: ismét bebizonyosodott, hogy a "jólmegmondó", másokat "lehülyéző" önjelölt szkeptikusoknak az égilágon semmivel sincs több igazságalapjuk, mint bármelyik általuk lenézett, kinevetett embernek. Amit ők alapigazságként elfogadnak az valójában semmivel sem alátámaszthatóbb, mint az általuk ostobaságnak minősített elméletek. Állandóan csak kontráznak, mert nem tudnak bizonyítani semmit, és persze arra büszkék hogy ki tudják kerülni a bizonyítást, ama bizonyos "fordítsuk meg" játék keretében. Azt ilyen végtelenül beszűkült látásmódú emberekkel nem lehet értelmesen beszélni, mert egyszerűen nem hajlandóak elfogadni más nézőpontokat, állandóan csak a sajátjukat hajtogatják, és észre sem veszik mennyi ellentmondást tartalmaz a "magyarázatuk". Na, erről ennyit. Részemről befejeztem.
Elég ijesztő hangok!
De mintha üzenet lenne!Nem?
Sztem már közel vannak!
Remélem igazam van hogy jönnek dec-ben.
Akkor a sok szkeptikusnak tátva marad a szája de még nekünk is!
hát ha nem is a földkéret, akkor lehet éppen valami más nagyot mozdítottak ak el az ufok, valamit biztos a föld alatt, lehet ott van már nagy bázisuk és azt bővítették és ez ilyen hanggal ját
amúgy reptoidok nem léteznek, ezeket egy másik ufo faj csinálja!
"Látom nem fogod fel a lényeget... H bizonyítsam azt ami sztem nem létezik?"
Csak te nem érted. Fogd már fel, hogy olyat nem jelenthetsz ki, amiről sz@rt sem tudsz! Nem tudhatod hogy léteznek-e, de te öntelten kijelented hogy biztosan nem léteznek. Ez szerinted nem ugyan olyan őrűltség mint hogy létezik? Senki nem tudhatja, senki nem jelenthet ki ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!