Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy megfejtettem...

Lehetséges hogy megfejtettem a furcsa fényjelenség titkát? (Bővebben lent. )

2010. nov. 14. 12:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem... rossz nyomon jársz. Az én voltam amikor a pegazusommal nyaralni mentem. Tudod néha a vérmedvéknek is kell egy kis kikapcsolódás, olyan sok baj van ezekkel a vámpírokkal :)
2010. nov. 14. 12:42
 2/19 anonim ***** válasza:

Az Orion csillagkép elég jellegzetes égi jelenség ahhoz, hogy ne ismerje fel valaki. Lehet, hogy a Betelgeuze hunyorogni látszik az 'űrpor' miatt a Földről, de nem hiszem, hogy ugyanaz a két jelenség.

Sokkal valószínűbb, hogy valami földi eredetű mesterséges cucc, pl egy műhold vagy űrállomás vagy szonda, mert sok ilyesmi kering ám a bolygó körül :)

2010. nov. 14. 12:45
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
saten nem is értem miért csak 51 % od van :D
2010. nov. 14. 12:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Ez az! De hol volt mostanáig? Utánaolvastam, hogy a Földtől való távolsága változik, lehet, hogy az elmúlt 2-3 hétben került Földközelbe, és így vált szabad szemmel láthatóvá? No, írok a többi erről kérdezőnek. Köszi!!!
2010. nov. 14. 12:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek szerintem is az a csillag az, de mit tudsz arról a csillagról még , de ez a csillag sárgán világít és nem fehéren ugye mert múltkor meg figyeltem, és arra lettem tanúfigyelmes hogy nagyon fényesen ragyog.
2010. nov. 14. 13:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Magyarázat: Betelgeuse (nagyon hasonlít "Beetle Juice"), egy vörös szuperóriás csillag körülbelül 600 fényév távolságra, látható az e Hubble Űrtávcső - az első közvetlen kép felületén egy csillag eltérő a Nap. A világos, még tisztázatlan Hotspot kiderült felületén! Míg Betelgeuse van hűvösebb, mint a Nap, ezért inkább a masszív, és több mint 1000-szer nagyobb. Ha közepén, a Naprendszer, ez kiterjessze a pályán Jupiter. Betelgeuse is ismert, mint az Alfa Orionis, az egyik legfényesebb csillag a családias konstelláció Orion, a vadász. Mint sok csillag nevét, a Betelgeuse az arab eredetű. Ebből származik a kifejezés arra utal, hogy a vadász vállát, vagy hónaljban, az általános által elfoglalt terület a csillag rajza az ábrán a csillagképben. Mint egy hatalmas vörös szuperóriás, hogy közeledik a vége, az élet és hamarosan egy szupernóva.

Ez egy szupernóva ami hamarosan a végéhez közeledik. De ki tudja hogy mikor lehet , hogy napjainkban de lehet hogy csak 100 év múlva :) Ezt utálom a csillagászatban hogy 1000 éveket kell néha várni hogy legyen valami :)

2010. nov. 14. 13:06
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

Hát igen :D

De már Diator-nál már jobb vagyok :)

2010. nov. 14. 13:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy nemzetközi kutatócsoport a csillagászok által vezetett Keiichi Ohnaka a Max Planck Intézet rádiócsillagászati (MPIfR) Bonnban, megtette a legélesebb véli egy haldokló csillag mamut valaha készült. Ez az első alkalom tudták mutatni, hogy a gáz mozog a különböző területek felszíne felett egy távoli csillag. Ezt tette lehetővé kombinálásával három 1.8 m teleszkópok mint interferométer megadó csillagászok felbontási képessége egy virtuális, hatalmas 48 m teleszkóp. Használata ESO VLT Interferométer Chilében, kiderült hogy az gázt a haldokló csillag légköre élénken mozog fel és le, de a mérete, mint "buborék" akkora, mint a csillag. Ezek a hatalmas buborékok kulcsfontosságú tolásra meg az anyag a csillag légkörében az űrbe, mielőtt a csillag felrobban, mint egy szupernóva. (Astronomy & Astrophysics, 2009, in press).

Jó olvasgatást a kék dolgot amit sokan mondtak itt le van írva, ez a csillag haldokol és akkor fog felrobbanni amikor már nem fogjuk látni remélem hogy nem fog a földben kárt tenni, mivel sokszor nagyobb mint a nap.

2010. nov. 14. 13:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja néztem én is :( grat :) engem nem pontoznak fel sohasem :( sajnos :) pedig már voltam 56 % is még régebben :)
2010. nov. 14. 13:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

itt van a csillagotok ezt a képet 1999-ben csinálták és már akkor haldoklott az a csillag :) ki tudja hogy mikor nyiffad már ki :I

[link]

Amikor az egyik felnéz a tiszta éjszakai égbolt télen, akkor könnyű észrevenni a fényes, narancssárga csillag a vállán a konstelláció Orion (Vadász), még a fényárban úszó nagyvárosokban. Ez Betelgeuse. Ez egy mamut csillag, mely olyan hatalmas, hogy szinte eléri a pályán a Jupiter, nyelési a belső bolygók Merkúr, Vénusz, Föld, Mars és, ha közepén, a Naprendszer. Az is világos tűnik ki, kisugárzást 100 000-szor több fényt, mint a Nap. Betelgeuse egy úgynevezett vörös szuperóriás, és közeledik a vége, hogy rövid életének több millió év. Vörös szuperóriások istállót nagy mennyiségű anyag készült a különböző molekulák és por, amely újrahasznosított a következő generációs csillagok és bolygók lehetőség, mint a Föld. Ami azt illeti, a Betelgeuse elveszíti anyag megegyezik a Föld tömegének minden évben.

ez a csillag minden évben akkora tömeget veszít mind maga a föld :) hát nem érdekes , ilyeneket élvezet elolvasni :)

2010. nov. 14. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!