Más is látta tegnap (2011 augusztus 7-én) a furcsa fényeket Pécs fölött? Vagy már megintcsak szórakozott valaki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 09:18
2/22 A kérdező kommentje:
jóó,akkor 6.-án xD nem néztem a dátumot '^^
2011. aug. 7. 09:24
4/22 anonim válasza:
aztán te máris ufókra gondolsz -.-"
nem lehetséges hogy a meteoritot láttad ami itt robbant fel a légkörünkben?
6/22 anonim válasza:
ja! én szórakoztasm!!XD
am nem XD én nem láttam semmit!
de nem is ott lekom! hanem kb 200 km-el távolabb!!XD
7/22 A kérdező kommentje:
én nemtudom,mik voltak...lehet h lampionok...erre gyanakszom,és biztos h nem meteor volt,mert lentről szálltak fölfelé,háromszög alakban!
2011. aug. 7. 09:30
8/22 anonim válasza:
Semmit nem láttam, pedig az ablak előtt van az asztalom, egész este itt ültem a gépnél.
A meteor amúgy nem tegnap volt, hanem tegnap előtt, nem? Mondjuk én azt se láttam.
9/22 anonim válasza:
az is lehet hogy valami szilveszterről megmaradt rakéta és bénán ment fel. nem láttam messze lakok onnan :)
10/22 anonim válasza:
nemsokára itt az újabb adag meteorit:)
Érdemes lesz kikocogni a városhatárba;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!