Más is látta tegnap (2011 augusztus 7-én) a furcsa fényeket Pécs fölött? Vagy már megintcsak szórakozott valaki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 09:18
11/22 anonim válasza:
Szórakozott veled a 3szög alakú meteorit.
12/22 A kérdező kommentje:
áh,szerintem inkább lampionok voltak...de semmiképp sem ufók:) csak érdekel látta-e még valaki rajtam kívül is.
2011. aug. 7. 12:04
14/22 A kérdező kommentje:
aha,tudom,de nem ilyen volt... utánanéztem, youtube-on,és szinte biztos hogy lampionok voltak :) A meteort sajna nem láttam, pedig itt volt a közelben...
2011. aug. 7. 12:54
15/22 anonim válasza:
Volt még nemrég egy kérdés amit kitöröltek valamiért bár én nemtudom miért...Látta más is ma 0 óra után néhány perccel Szeged fölött azokat a vöröses repülő tárgyakat?
Ha valaki tudja a választ miért törölték érdekelne köszi.
16/22 anonim válasza:
A vörös hadsereg volt az. Túl sok vörös lámpájuk maradt :)
De lehet hogy oda adó "vagyok bomló" anyag volt ha ez valakinek is merős akkor írja meg hogy honnan :D egyáltalán nem tudom mit akartam az előző mondattal de te is csak ezt láthattad: http://www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80
17/22 anonim válasza:
azt h szórakozott volna?észlény beöltözött UFO-nak azt felrepült egy wilágító csészaljban...menj má haza Újhelbe
18/22 A kérdező kommentje:
mivan??én úgy értettem a szórakozást, hogy lampionokat eresztettek föl!!
2011. aug. 10. 09:38
19/22 VircsiAnna válasza:
Istenem -.-" az meteorid volt -.-"
20/22 A kérdező kommentje:
utolsó.olvass vissza...jézusom... :-/
2011. aug. 11. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!