Rejtélyes eltűnések 2011. 07.17. én?
2011.07.17. -én (azaz ma) voltak rejtélyes eltűnések? Van egy királyteknősöm, kiraktam ma a kertbe, hagy napozzon egy kicsit, természetesen elkerítettem el ne szökjön. A páncélhossza 12-15 cm, és 4 db 20 cm széles deszkával csináltam neki egy négyzet alakú területet, tehát nem tudott kiszökni. Ennek ellenére egyszer csak eltűnt, és azóta sem találom. Más logikus magyarázat nincsen, csak az, hogy az idegenek vitték el.
Arra lennék kíváncsi, hogy voltak-e a mai nap ufo észlelések és ehhez hasonló rejtélyes ember vagy állatelrablások? Ha igen, akkor várható, hogy visszahozzák?
> Más logikus magyarázat nincsen, csak az,
> hogy az idegenek vitték el.
Ez aztán r*hadt logikus magyarázat!
"Amikor közelebb ért, láttam hogy egy borg cirkáló, és egy teknős vezeti."
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdmeg:D:D:D ma is érdemes volt benézni ide:D te beteg ember vagy, üdv a fedélzeten:)
A kert zárt, kutya nem tud bejönni, a macska pedig elvinni nem tudja, maximum megenni, de akkor a páncélja ott maradna. És a kiszökés kizárt, egyszerűen nem éri el a deszka peremét.
A medvedisznóembereket és hasonló botorságokat pedig hanyagoljuk létszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!