Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megfejtettem a rejtélyes...

Megfejtettem a rejtélyes hangok, rejtélyét?

Figyelt kérdés

Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.

Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]

Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?

[link]

2012. júl. 10. 10:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nem bizonyították még a TUDÓSOK ,azt hiszem! Akár lehet is közük a hangoknak a földönkívüliekhez,de nem hinném,hogy van bármelyik fajnak is "láthatatlan védőpajzsa".Akkor mért látnak sokan mégis űrhajókat? Én,ha egy földönkívüli faj egyede lennék csak nem követnék el akkora bakit,hogy elfelejtem bekapcsolni a védőpajzsot :D! De viccet félretéve: Nem kell ennyi misztériumot a dolog köré keríteni,ugyanis minden magyarázható a fizikával az ufókkal kapcsolatban.Az megint más dolog,hogy a sok laikus nem olvas a dolgok után. Sokan azt hiszik,hogy az ufók láthatatlanok tudnak lenni,de arra kevesen gondolnak,hogy mi van,ha hasonló technikát alkalmaznak,mint mi a fényre sötétedő napszemüveglencsénél?! Ehhez hasonló módszerrel az éjben "láthatatlanná" tudna válni egy űrhajó az emberi szem számára....De ezek csupán feltételezések,mint ahogy a hangok eredete sem bizonyított!
2012. júl. 10. 11:03
 2/26 anonim ***** válasza:
0%

a Reptiliánok nem jelentenek ránk veszélyt..

diator voltam..

Ők nem harcolnak velünk, nincs szándékukban elpusztítani minket...

2012. júl. 10. 11:04
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
én még sose hallottam a hangokat, nem vagytok ti skizók kicsit?
2012. júl. 10. 11:05
 4/26 anonim ***** válasza:
60%
3-assal értek egyet. Keress fel egy pszichológust.
2012. júl. 10. 11:25
 5/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom hazánkban hallották-e ezeket a hangokat,de a világ sok részén igen! És nem tudják honnan jön és ezért ráfogták ezt is az ufókra.Amit mi emberek képtelenek vagyunk megmagyarázni azt csak a kö*ög ufók tehették! Ebből látszik,hol tart az emberiség....
2012. júl. 10. 11:26
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem léteznek reptoidok!Szürkék igen,de reptoidok nem!Ebben még 404-nek is igaza volt!NEM LÉTEZNEK REPTOIDOK!!!Ez egész a V című scifi sorozat szüleménye.
2012. júl. 10. 12:17
 7/26 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva :D
2012. júl. 10. 13:28
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

szerintem a szürkék és a reptoidok is mesék

egy másik ufo faj garázdálkodik és akár ezek a hangok ufo hangjai is lehetnek!

2012. júl. 10. 13:52
 9/26 Won ***** válasza:
:O?
2012. júl. 10. 14:04
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

jó lenne ha ukrajna bejelentené, hogy akkor az ufok mit csináltak kijevben! és nemcsak ott!

ez több a soknál, hogy az usa meg más kormányok vezetése hazudik és nem vallja be, hogy az ufokkal szövetkeznek vagy azt, hogy a politikusok közt is sok az ufo

ezek a hangok nagyon durvák!ezeket ember nem is okozhatja!

az ufok lehet a földkérget mozdították el vagy valami ilyesmit csináltak, ezért volt ez a hang.

valami nagyon gonoszra készülnek!

2012. júl. 10. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!