Megfejtettem a rejtélyes hangok, rejtélyét?
Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.
Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]
Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?
"az ufok lehet a földkérget mozdították el "
Mekkora gyökér vagy. Ha a földkérget elmozdítanák, az sorozatos földrengésekkel járna, és vulkán kitörésekkel. De nem havi 1-el, hanem óránként több erős rengés lenne. Tanulj még egy kis földrajzot. És ne nézz annyi X-aktákat.
Kedves kérdező...reptoidok nem léteznek.
A hangokat el is felejtheted nyugodtan, a kijevi a Crysis 2 nevű számítógépes játékból van.
Az első linken található videókból az utolsó egy disznóperzselő, vagy vmilyen házi lángszóró. Nem kell semmit túlbonyolítani. A kijevi videón pedig alapból úgy van alákeverve a hang utólag.
Ez a baj veletek, mindent elhisztek... sztem keress egy hobbit, és foglalkozz normális dolgokkal. Vagy keress egy párt magad mellé, csak előtte ne nagyon mutogasd ezt az ufó mániád, mert egyből elhagy.
Miért kell állandóan felhozni ezt a "tudósok még nem bizonyították" típusú erőtlen cáfolatot? A tudomány nem abszolút, az emberi tudomány fokozatosan fejlődik, mondhatni percről percre, amit az egyik pillanatban még tényként kezeltek, az a másikban pár csak egy hibás feltételezés, tehát ha a jelenlegi szinten lévő tudományunk egy olyan jelenséggel szembesül, amelynek megértéséhez magasabb tudományos nézőpont, illetve tapasztalat szükséges, akkor egész egyszerűen azzal nem fog tudni mit kezdeni! Ez olyan, mintha a középkor fizikusának magyaráznád a kvantumfizika rejtelmeit. Valószínűleg sültbolondnak fog tartani, és az akkori kor "tudományos elitje" is ki fog röhögni, holott neked van igazad, csakhát nekik még nincs meg a megfelelő technológiájuk, tapasztalatuk etéren. Na most ezt a történetet ültessétek át a mai korba! Attól, hogy a "tudósok" nem tudják bebizonyítani, nem feltétlenül marhaságról van szó, lehetséges hogy egy csakis fejlettebb technológiával mérhető jelenséggel van dolgunk...
A másik kedvencem a "nem létezik" típusú rendkívül meggyőző, és mély kijelentés. Kedves "nemlétezőző" barátaim, honnan a fenéből vagytok olyan biztosan bármiben is? Honnan tudjátok ti, akik még a Föld nevű bolygó kis százalékát sem ismeritek, objektíven eldönteni, hogy mi létezik az univerzumon belül, és mi nem? Talán be tudjátok bizonyítani? Na tessék! Kérem a minden kétséget kizáró, egzakt bizonyítékot arra nézve, hogy pl: reptoidok nem léteznek! Türelmetlenül várom!
Végezetül pedig szeretném megkérdezni az utolsó válaszolótól, hogy mivel bizonyítja az állítását, merthogy én egyetlen linket, vagy más, bizonyító erejű utalást sem látok az írásában, amivel esetleg megindokolná az állítását. Könnyű másokat lehülyézni, bebizonyítani hogy nem te vagy a hülye, már nem annyira...igaz?
Tudod az a baj kedves utolsó, h itt szónokolsz h mi mutassunk bizonyítékot, de ezt nagyon egyszerűen meg lehet ám fordítani. Mutass te bizonyítékot a reptoidokra, vagy más idegen lényekre. Tudsz? Nem..Akkor miről beszélünk? Ami nem létezik, arra nem lehet bizonyítékot találni. Szted milyen bizonyítékot mutassak arra, ami sztem nem létezik? Ez az egyik.
A másik: Én írtam az előtted lévő kommentet, amire szintén bizonyítékot vársz. Pontosítsd h pontosan melyik részére, mert több dologról írtam. Ha a földkéreg mozdításra, akkor az nagyon egyszerű, ki kell nyitni egy földrajzkönyvet, és máris megtudod h egy földkéreg 1 centivel történő elmozdulása óriási földrengésekkel jár. Az nem úgy van h csak mozgatom. Bocs ha nem erre a részre céloztál.
A videókról: Mint írtam, az első link fura hangjai egy számítógépes játékból vannak, ezt azért is állítom, mivel többször végigvittem:) Tudod nem nagy dolog ám egy ilyen videót összedobni. Fogsz egy kamerát, felveszed az ablakodból amit látsz, utána feltöltöd a gépre, majd pl egy játékból kimásolsz egy zajt, hangot, egyebeket, és egy egyszerű videó szerkesztő programmal alámásolod. És ennyi az egész. Ez kb 15 perces művelet. Arról nem is beszélve, ha tényleg ilyen hangokat lehetne hallani, akkor nem csak 1 ember állna az ablakban, és a járókelők sem sétálgatnának békésen az utcán.
Tudom h ha hiszel vmiben, és vki az ellenkezőjét állítja, azt nehéz elfogadni, mert alapból nem értesz vele egyet. Nyitottnak kell lenni. Én is az vagyok. Én hiszek abban h földönkívüli élet vhol az univerzumban, de az nem biztos h fejlett faj, lehet h mikroszkopikus, vagy egysejtűek stb. Persze semmi sem zárja ki azt h fejlett civilizációk is vannak. A reptoidok, meg az ilyen gagyiságok csak kitalációk. Valaki unatkozott, kitalált egy képzeletbeli fajt, elkezdte terjeszteni, és sokan elhitték sajnos.
Tudod furcsa, h a reptoid és hasonló hívők mindig máshogy mesélik a történetet. Az egyik szerint már az ősember idején itt voltak, a másik szerint még sosem jártak itt. Nincs egy azonos se szinte. Arról nem is beszélve, h semmi bizonyíték nincs rájuk. Se régészeti lelet, se írásos emlékek, semmi. Sokan arra verik magukat h az ősember barlangjában a rajzokon csillagképek vannak. Igen..És? Az ősember idején nem volt ipari szennyezés, a csillagokat jobban lehetett látni. Az ősember mindent lerajzolt, amit látott. Az állatokat, az embereket, a vadászatot, az esőt, a szelet, az eget. Ez alól a csillagok sem voltak kivételek. Nem véletlen, h a későbbi (nekünk már ókori) civilizációk már értettek a csillagászathoz. Az emberrel együtt fejlődött a csillagászat. A csillagok lerajzolásától indultunk, ebből született a 365 nap megismerése, később a bolygók besorolása stb.
Írtad h honnan vagyunk biztosak abban h nem léteznek reptoidok pl, vagy más lények. ezt is meg lehet ám fordítani. Te honnan vagy abban biztos h léteznek? Mert láttál egy képet az egyik ufo honlapon?
Nem rég kiraktam egy képet egy ufo oldalra, egy embrió volt rajt, nem emberi. Egyből mondta mindenki h ez durva, ez tényleg nem emberi, ez egy reptoid, ez egy másik lény stb. A végén pedig közöltem velük h az bizony egy 2 hónapos állat embriója a képen. Egy kép elég az emberek megtévesztéséhez. 10en írták rá h földönkívüli, miközben egy delfin volt. Nem kell mindent elhinni, amit írnak, vagy mutogatnak.
Persze te döntöd el miben hiszel, és miben nem. Én sem írom egyfolytában h bizonyíts bizonyíts bizonyíts. Elfogadom h abban hiszel amiben, és kész. Sztem te se várd el mástól azt h bizonyítsa azt, amiben nem hisz. Én csak tényeket írtam az előző kommentemben, ha elhiszed elhiszed, ha nem nem. A te döntésed:)
"Tudod az a baj kedves utolsó, h itt szónokolsz h mi mutassunk bizonyítékot, de ezt nagyon egyszerűen meg lehet ám fordítani. Mutass te bizonyítékot a reptoidokra, vagy más idegen lényekre. Tudsz? Nem.."
Ő kijelentette biztosra hogy léteznek? NEM! Ti kijelentettétek biztosra hogy nem léteznek? IGEN! Akkor? Miről beszélünk?
Minden épeszű ember tudja h a reptoidok kitaláltak. Tudsz rá bizonyítékot h léteznek? Nem... Ahelyett h azt írogatod h én miket jelentek ki, mutass bizonyítékot.Én nem mutathatok arra h nem léteznek, mivel ami nem létezik, arra nincs bizonyíték. Szal tudsz mutatni a létezésükre? Nem. Akkor miről beszélünk? Mások tudnak? Szintén nem. Ergo nem léteznek.
Földönkívüliek biztos léteznek, mert túl nagy az univerzum ahhoz h egyedül legyünk benne. De a reptoidok csak kitalációk. Vmi idióta elindította, ti meg hisztek benne.
De megkérdezem tőled is. Januárban mire fogod majd ha nem lesz invázió? Vagy ha idén nem jön el egy reptoid sem? Hm?
"Minden épeszű ember tudja h a reptoidok kitaláltak."
Az számít épeszűnek, aki nem járt után a dolgoknak, és nem rendelkezik kellő információkkal ahhoz, hogy megértse a dolgokat?
"Tudsz rá bizonyítékot h léteznek? Nem... "
Tudsz rá bizonyítékot hogy nem léteznek? Tán te vagy a világmindenség hogy ki mered jelenteni hogy nem léteznek? Tudod van egy jó mondás erre... Ami úgy hangzik, hogy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Ezen gondolkodj el!
Látom nem fogod fel a lényeget... H bizonyítsam azt ami sztem nem létezik? Tegyük fel h te nem hiszel mondjuk a mit tudom én, a szellemekben. Teljesen meg vagy róla győződve h nem léteznek, ebben hiszel. Ha akkor vki azt mondja neked, h bizonyítsd be, h nem léteznek, akkor h bizonyítanád? Ami szerinted nem létezik, azt nem tudod bizonyítani.
Mosta mondások h jönnek ide? Énis tudok mondani párat...Nincsen rózsa tövis nélkül. A türelem rózsát terem. És akkor mi van?
Nem kell semmiféle információval rendelkeznem ahhoz, h tudjam h a reptoidok nem léteznek.
De felőlem versenyezhetünk is. Kérdezzünk meg 10 embert. Te azt mondod nekik h reptoidok jönnek, és invázió lesz, én azt mondom h stikkes vagy. Elhiheted h minimum 9en nekem adnak igazat.
Arról meg nem is mondok semmit, h megint csak a szájkarate megy. Érdekes mód, amikor azt kéri tőletek az ember, h mutassatok vmi bizonyítékot,akkor aztán egyből kontráztok, h "jaj mutassatok ti". Vagy elkezdtek össze vissza írni mindenről. Nem tudtok bizonyítékot mutatni. Ennyi.
Persze arra sem válaszoltok, h mi lesz ha idén nem jön el egy reptoid sem. Mert ugyebár erre sem válaszoltál, sőt egyik reptoid mániákus sem válaszol.
Szóval felőlem kötekedhetsz, de be kéne látnod h egy olyan vmiben hiszel, ami nem létezik. Egy tipikus betokosodott ember vagy, aki ha elolvas vmit az ufó magazinban, egyből el is hiszi. A vámpírokban is hiszel amúgy? Vagy a farkasemberekben? És a medvedisznóemberben? Mert egy kategóriában vannak reptoidokkal.
És mielőtt ismét rákontráznál a kommentemre, várom a bizonyítékokat, mivel ha léteznek reptoidok, akkor tudnod is kell bizonyítani. Türelmesen várom. De ne vmi mihaszna photoshoppos fotót linkelj be, nem akarok csalódni benned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!