Valakinek volt már hasonló élménye? Rejtélyes vissza térő álmok?
Figyelt kérdés
Olyan embereket keresek akik ilyen vagy hasonló be számolókkal tudna velem párbeszédet folytatni privátban : Akiknek sok vissza térő álmaik vannak olyan furcsa dolgokról hogy pl álmukban átváltoznak vagy egy különleges képességük van és ez nem egyszeri álom amit egy jó fantasy film után álmodik az ember hanem folytonos vissza térő álom ami már zavaró tényezővé válik amiért felmerül a kérdés hogy miért álmodom ezt stb aki tud erről mondani valamit vagy érti a lényeget annak mindent le részletezek privátban ! Szkeptikusok OFF !!! Köszi !2011. dec. 5. 20:34
2/13 anonim válasza:
Az álmok azok álmok... Ha problémáid vannak velük próbálj meg tudatosan álmodni.
3/13 anonim válasza:
Nekem inkább olyan szokott lenni, hogy az álmom utal a jövőmre, ha érted mire gondlok... Álmodok valamit, és pár nappal rá valami hasonló történik... Ez így van a megérzéseimmel is... Plusz múltkor, tök viccből, jósoltam így magamnak, mert unatkoztam, kitaláltam egy jó jóslást, utána, meg amit kiolvastam abból a jóslásból, olyasmi történt... Ha akarsz írhatsz privátot :))
4/13 anonim válasza:
nekem is vannak ilyenek, de nem zavaró...
6/13 anonim válasza:
Nekem már volt visszatérő álmom drágaszág! Mindig aszt álmodom hogy asz a mockosz kisz hobbit....hogyisz hívják...Jah! Zsháákos Bilbó bejön a barlangomba ész ellopja a drhágaszágom. Mockosz kisz tolvaj!
Gollam
7/13 A kérdező kommentje:
Az eddigi normális komikat és priviket köszönöm. Utolsó a te véleményedhez annyit tudok hozzá fűzni csak hogy nagyon sajnállak :( Hogy vannak ilyenek is...
2011. dec. 6. 18:01
8/13 anonim válasza:
Kérdező, tanulj meg tudatosan álmodni.
9/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy valóban azt kellene :)
2011. dec. 6. 18:31
10/13 anonim válasza:
Én minden nap majdnem ugyanazt álmodom. Vagy legalábbis nagyon hasonlót. Sok mindenki szerint pszichológussal kéne beszélnem. De ez olyan dolog amit nem is tudnék megfogalmazni rendesen annyira furcsa érzés amikor rágondolok. Szerintem lelki dolgok állnak a háttérben. Ha gondolod írj privátban megpróbálok segíteni, sokat tudok az ilyenekről.
Amúgy Gollam nagy arc vagy. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!