Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen anyagból van a fejlett...

Milyen anyagból van a fejlett idegenek teste?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ufó irodalomban található meg, hogy a legfejlettebb földönkívülieknem nem is kell űrhajó ha ide vagy máshova akarnak menni, hanem egyszerűen átlépnek dimenziókat ! Nem viccelek. A Lacerta intejúban is benne van és a fanyűvő közelében is halottak gyereksírást amikor nem volt ott senki, a másik dimenzióból jött a hang. A Filadelfia kísérletben is mielőtt megőrűltek a katonák látták a hipertérben az idegeneket mászkálni.

Egyszerűen nem tudom megérteni milyen anyagbóllehet a testük.

2012. jún. 11. 20:31
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Igen Amadeus jól leírtad a lényeget. Megvizsgáltam ezeket a lehetőségeket, hiszen fizikus vagyok. Nos ; Az első lények, már régóta járnak erre. A kristályosodottal az a baj, hogy a feszültségtenzor diagonálisában megjelennek olyan elemek melyek instabilitáshoz vezető feszültségeket hoznak létre az anyagban. A halmazállapottalanok is járnak ide elég régen, ezek a plazmagömbök.

Én egy hiperdimenzionális gélt vélek testüknek, mint Slendermannak.

2012. júl. 18. 23:35
 42/49 anonim ***** válasza:

Nekem idegen, vagy, én meg neked.

Szénalapú vagyok!

2012. júl. 21. 19:12
 43/49 anonim ***** válasza:
Hol olvastad ezeket a jólhangzós szavakat fizikus? az nem volt odaírva hogy a plazma is egy halmazállapot?
2012. júl. 29. 19:07
 44/49 anonim ***** válasza:

Az idegenek teste sok mindenből van!

A test nekik csak egy eszköz, mivel lélekkel rendelkeznek ezért válthatják a testüket, lehet biológiai testük és mesterséges testük is.

Ezek a testek fémből, vagy olyan anyagból készül ami hasonlít a mi szervezetünkhöz.

Vannak lények amiknek a teste nem fogható fizikailag meg, ezek a testek más síkokban vagy dimenziókban vannak energiaként jelen, ezek a lények tudatosak és hatalmas energiákkal bírnak, a mi dimenziónkban is vannak ilyen lények.

diator voltam.

2012. júl. 30. 08:19
 45/49 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül anyagból vannak.... Az energia se anyag.
2012. júl. 30. 09:34
 46/49 anonim ***** válasza:

Az energia, és az anyag felcserélhető!

Amúgy a feketelyuk se látszik,csak az akkréciós korong mentén,a többinél el nyeli, a fényt! Ha valamilyen módon ruhaként tudnák használni az idegenek, akkor az tökéletes álca volna!

2012. aug. 26. 09:36
 47/49 San023 válasza:
Még ennyit sem tudtok? Csillagporból.
2012. aug. 26. 09:54
 48/49 anonim ***** válasza:
Kivéve a plejádiakat,ők ugyanis fényenergiával hajtják, az űrjárműiket! Magas szinten rezgő telepatikus úton rezgő, fényenergiát használnak!
2012. aug. 26. 13:12
 49/49 amadeuss válasza:
Bocsi, én nem vagyok Slander-manes, azt már túlzásnak tartom, minden esetre teljesen jogosan állítod a zselé állagot. Én ilyenkor azt mondom, hogy használjuk a fantáziánkat: elvégre több millió fényévre innen nem biztos, hogy olyan biológiai lények alakulnak ki, mint itt, a Földön. A természet, és az élet végtelen sokféle módon nyilvánulhat meg: ez már rögtön egy bizonyíték is lehet az idegen életformák létezésére.
2012. szept. 25. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!