Milyen anyagból van a fejlett idegenek teste?
Nagyon sok ufó irodalomban található meg, hogy a legfejlettebb földönkívülieknem nem is kell űrhajó ha ide vagy máshova akarnak menni, hanem egyszerűen átlépnek dimenziókat ! Nem viccelek. A Lacerta intejúban is benne van és a fanyűvő közelében is halottak gyereksírást amikor nem volt ott senki, a másik dimenzióból jött a hang. A Filadelfia kísérletben is mielőtt megőrűltek a katonák látták a hipertérben az idegeneket mászkálni.
Egyszerűen nem tudom megérteni milyen anyagbóllehet a testük.
Igen Amadeus jól leírtad a lényeget. Megvizsgáltam ezeket a lehetőségeket, hiszen fizikus vagyok. Nos ; Az első lények, már régóta járnak erre. A kristályosodottal az a baj, hogy a feszültségtenzor diagonálisában megjelennek olyan elemek melyek instabilitáshoz vezető feszültségeket hoznak létre az anyagban. A halmazállapottalanok is járnak ide elég régen, ezek a plazmagömbök.
Én egy hiperdimenzionális gélt vélek testüknek, mint Slendermannak.
Nekem idegen, vagy, én meg neked.
Szénalapú vagyok!
Az idegenek teste sok mindenből van!
A test nekik csak egy eszköz, mivel lélekkel rendelkeznek ezért válthatják a testüket, lehet biológiai testük és mesterséges testük is.
Ezek a testek fémből, vagy olyan anyagból készül ami hasonlít a mi szervezetünkhöz.
Vannak lények amiknek a teste nem fogható fizikailag meg, ezek a testek más síkokban vagy dimenziókban vannak energiaként jelen, ezek a lények tudatosak és hatalmas energiákkal bírnak, a mi dimenziónkban is vannak ilyen lények.
diator voltam.
Az energia, és az anyag felcserélhető!
Amúgy a feketelyuk se látszik,csak az akkréciós korong mentén,a többinél el nyeli, a fényt! Ha valamilyen módon ruhaként tudnák használni az idegenek, akkor az tökéletes álca volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!