Lehet hogy nem értelmesebbek alapvetően az idegenek, csak jobbankihasználják a 98%-ot?
Az egész agyunkat kihasználjuk...
Bár nem mindenki...
Vannak bizonyos funkciók amiket nem te irányítasz. EZ AZ a bizonyos nagyobb százalék: szervműködések, reflexek...
Milyen interjúkat néztél idegenekkel? Nem fedeztünk fel semmiféle idegen életet, nem kell minden hoaxot elhinni.
"és szerintem az ufók ezt teszik, akkor már űrhajókat építenénk ?"
Az azonosítatlan repülő tárgyak (UFO) építenek űrhajókat?? Kicsit fogalomzavarban szenvedsz.
Te lehet, hogy csak az agyad 2%-át használod...
Én javarészt az egészet...
Az agyunkat 100%-ban használjuk.
Az elménknek használjuk a 2%-át.
az, hogy az agyunknak csak kis kapacitását használjuk ki, egy elterjedt tévhit. (10%-ot szoktak egyébként mondani.)
az elme, mint olyan, elvont dolog, nem mérhető...
Kedves kérdező, javaslom olvasd el ezt:
Jaj, már megint te?
Amúgy sajnos Einsteinnel kapcsolatban máskor mondják a 2%-ot. Van egy fejtörője, amit úgy tartanak, hogy csak a népesség 2%-a tudja megoldani. De még arra sincs bizonyíték, hogy tényleg Einstein találta volna ki. [link]
Meg olyat is olvastam, hogy Einstein aszondta, hogy ha a hadköteles embereknek csak a 2%-a mondana nemet, ellehetetlenülnének a háborúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!